Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beyzanur nerelerdesin canım merak ettim seni sonucu kısmet olursa ayın 28 inde öğrenicem tabi günümden önce adet olmazsam

akşam baya sancım oldu tamam oldum dedim gerisi gelmedi bildiğin adet sancısıydı

zeyno bişeyler yedim sonrada işim çıktı ancak geldim ne vuruyon beee:sinifsinif:

emınem bi haftadır giremiyorum işler yoğundu bide braz uzak kalım istedım ama olmuyo insan dertleşimek istiyo zeynebin dediği gibi bu olumsuz sonuçlar sonradan kafaya dank ediyo ama buda rabbımden inş senin ve zeynepin tedavısı olumsu sonuçlanır

amin canım inşaallah
gönül isterdiki seninde pozitif olsun ama Allah böle istedi demekki vardır vakti saati
inşallah canım ya benimde tek isteğim bu ama Allah bilir ne olacağını bugün 11.günüm test için erken değil mi canım.

valla ben 12. gün test yapmıştım ertesi günde hastalanmıştım

kızlar ah kalbım hamile ya onda ne gibi sorun vardı biliyomusunuz

canım kanamasıı var onun dün kırmızıya dönüştü kanaması doktora git tahlil yaptır muayene ol dedik bişey demeden çıktı bidaha gelmedi noldu acaba bende merak ediyorum inş. bir sorun çıkmaz.

zeyno hiç gidip tahlil yaptırasım yok belkide hiç gitmem adet günümü beklerim olmazsam giderim negatif sonucu görmek sinirimi bozuyo çünküeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…