Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıslar ya benim korkum şimdiden başladı ya tutmazsa napıcam ben
zeynep yapma canım şimdiden böyle sen geçen seferde böyle demiştin öncesinde pozitif düşün canım ben ilk başlarda çok umutluydum nasılki adet sancılarım başladı kaygılarda başladı ama napıym diyorum verecek olan Rabbim ben elimden geleni yaptım takdir onun vakti gelmişse olurdu yoksa olmaz zaten.
emıenm ben 12. gunde kan tahlilinde belli oluyo yarın test yaotır bence

yarın pazar nerde yaptırıcam kız

aman eminem ne biliyim offfff çok zor
özele yaptır canım

zeynep benımde öyle olmuştu içimde hiö tutmuycak hisi vardı vede tutmadı. ama Allaha kalmış bişey inş senınki rabbımın izniyle tutar

eminem sende kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap bak bızım lafımıza

nasıl yani benimdemi tutmayacak şimdi mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ama ben bu sefer umutluyum ama bir yanımda ya tutmazsa diyor tamamen tutacak hisi gelmiyor içime ve bu his kimsedede olmaz zaten senağlama

zeynom yapma canım işler hislere bakmıyo ya ben ilk tüp demememde çok umutluydum aklımın ucundan bile geçmedi olmayacağı olacağına çok inanıyodum ama olmadı tabi arada gel gitlerim olmuştur ama sürekli olumsuz düşünmedim zaten kimsede olmaz bu her yaptıranın içinde vardır bu acaba tutmayacak mı duygusu sen sıkma canını olacağı varsa oluyo canım.

kızlar çok zor bir durum ya idam edilecek mahkum gibiyim negatif sonucu görünce ölücem gibi hissediyorum görmek istemiyorum artık negatif yazısınımafoldumben

mafoldumben insana iyi moral gerekiyor

kızlar çok zor bir durum ya idam edilecek mahkum gibiyim negatif sonucu görünce ölücem gibi hissediyorum görmek istemiyorum artık negatif yazısınımafoldumben

emoşum yapma böyle hayırlısı olsun üzülme nolur bu olmazsa tüp yaptırırsınız değilmi

ben bundan sonra yaptırmıycam zaten kızlar iş yerinden izin almak çok zor oluyo hem diyorum vakti gelse normal yoldanda olur verecek olan Rabbim her türlü verir ya ne biliym çok karmaşığım ama uzun süre yaptırmıycam buna karar verdim çok yoruldum çok yıprandım

kızlar net gitti gene ya kızlar bol bol gezın eve bağlı kalmayın dışarda yiyin için inanın ozaman daha çok tuttuyo. ben hep evdeydım tv açsam kötü haber dışarı çıkmıyodum.o yuzden rahat olun biz nedar kendimizi tutsakda sıksakda yatsakda kalksakda sonuçta olacağına varıyo. Rabbim bu yoldakilerim yardımcısı olsun çok zor çok . eğerki düşmanım varsa rabbım evlat sıkıntısı evlat eksikliği göstermesin kimseye. çok zor çok

hg canım
ama eminem yaşın ilerliyor çalışman çokmu gerekli

canım borcumuz var çalışmam gerek borcumuz olmasada çalışmalıyım bu işlere çok para gidiyo biliyosun yoksa bende bilirim tüp yaptırmayı arka arkaya ama elden gelen bişey yok

zeyno yaşım ilerliyo biliyorum ama napıym ben elimden geleni yapıyorum olmuyo işte olmuyo

canım borcumuz var çalışmam gerek borcumuz olmasada çalışmalıyım bu işlere çok para gidiyo biliyosun yoksa bende bilirim tüp yaptırmayı arka arkaya ama elden gelen bişey yok
mafoldumben eminem üzülme nolur kayınbaban annenler felan yardım etmiyorlarmı
zeyno yaşım ilerliyo biliyorum ama napıym ben elimden geleni yapıyorum olmuyo işte olmuyo

eminem olmuyo deme nolurmafoldumben

bak eminecim benim bi arkadaşım 10 yıl boyunca gitmediği doktor hacı hoca üfürükçü kalmadı en son tüp yaptırdı o da tutmadı.sonra ümidi kesti artık olmuyo diye.2 ay sonra kendinden hamiş.hayat mucizelerle dolu

sana katılıyorum canım Rabbim bu sıkıntıyı kimseye yaşatmasın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…