Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Evet canım ne yazık ki 3 hamilemiz var.Sen ne yapıyorsun yaptıracak mısın 3.aşılamayı Orhan beye?

günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum işte eşim grip olmuş gece boyu hiç uyumadım ateşini ölçtüm sabaha kadar

günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum işte eşim grip olmuş gece boyu hiç uyumadım ateşini ölçtüm sabaha kadar

aayyyy canım ya çok geçmiş olsun.zaten eşler hasta olunca bir bebek oluyolar çok ilgi bekliyolar.canlarımız onlar bizim yaaaopuyorumnanaktan

aynen öyle canım herşeyi yalvararak yaptırıyorum koca bebekler, aslında düşündümde dün gece bebek bakımı çok zor gibime geldi onun herşeyi ile sadece anne uğraşıyor baba o kadar değil ALLAH hayırlısını versin

aminnn :Saruboceq:

sulecik sen nasılsın canım.kız önümüzdeki hafta içi adanaya gelmeyi düşünüyorum gelince görüşelimmi ne dersinkaydirigubbakcemile3delikafadulden

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Bu ay aşılama yaptıracak güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

NURSİMA......................1.aşılama...................... klomen................................ 15 kasım

TUANAY....................... 1.aşılama....................?????.................................... 16kasım

Marall............................1.aşılama.......................pregon.................................. 25kasım

aleyna222...................1.aşılama...................gona f......................................... 25kasım

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

günaydın fıstıklarr... nasılsınız bakalım bugün ?
flybebis neden doktorun tüp bebek kararı aldı...kaçıncı aşılama olmuştu senin...
kızlar bu arada dr ların olduğu bir internet sitesine yaşadıklarım ve problemlerimle ilgili kısa özgeçmişimi yazmıştım onlarda benim için doğru kararın tüp bebek olacağını yazmışlar...

iyidir canım ne olsun işte toparlanmaya çalışıyorum.hangi site bu yazdığın.sen kendi doktorunu dinle bence çok kafanı karıştırma.

iyidir canım ne olsun işte toparlanmaya çalışıyorum.hangi site bu yazdığın.sen kendi doktorunu dinle bence çok kafanı karıştırma.

cnm bnm ya...valla bende bugün yarın beta hcg baktırmayı düşünüorum çünkü kırmızıları görürsem daha kötü olacağımı sanıyorum...
bnm zaten tüp bebek merkezindekiyle beraber 3 adet doktorum var... yeterince karıştırdım kafamı akannehirakannehir
biri yaşadığım ilde, diğeri ank. hacettepede prof. lütfü hoca, diğeride işte genart ta sertaç bey...
lütfü hocada bana pgt ile tüp dedi ama önce bir kez daha deneyelim demişti... hatta aşılamamı o yapacaktı ama bana hiç ilaç kullanma dedi yani yumurtalarım kendiliğinden çatlayınca aşılamamı yapacaktı, garantisi az diye ona gitmedim özele gittim...

kız sen ne yapmışsın öyle niye böyle karıştırdın herşeyi çorba olmuş resmen böyle olmazki.çok fazla hekim değiştirmemek gerekmiş.aşılamanın kaçıncı günü bugün.

haftasonu regl olucam sandım kasıklarım sızladı 2 gün... birde ben regl olmadan önce akıntım kesilir öyle oldu... doğru dürüst akıntım bile yok ki hamilelikte artması lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…