Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
haftasonu regl olucam sandım kasıklarım sızladı 2 gün... birde ben regl olmadan önce akıntım kesilir öyle oldu... doğru dürüst akıntım bile yok ki hamilelikte artması lazım...

canım benimde adetten önce akıntım kesilir ama bu sefer öyle olmadı akıntım arttı bazen böyle su gibi geliyodu kasıklarım adet olucam gibi ağrıyodu kesin oldu dedim ama olmadı.yani sana diyeceğim belirtilere takılma.

tabi canım görüşelim eğer müsait olursam neden olmasın...

tamam canım.tabi bende gezmeden fırsat bulabilirsem tabi ama görüşmek istiyorum.ben gelince sana haber veririm bir yer belirleriz görüşürüz inş.kaydirigubbakcemile3

sulecik ben yakama kırmızı karanfil takarım sende kırmızı gül böyle tanırız birbirimizi:roflol::roflol::roflol::roflol:tıpkı filmlerdeki gibi:roflol::roflol:

evt eminecim öyle ama ben kendimi fazla dinleyenlerdenim...
öğle yemeğinden yeni geldim... burada da hava çok soğuk ve yağmurlu...

mrb kızlar birkaçgündür giremedim hamle olamayan arkadaşlarım dualarım sizlerle.inşallah hepimiz bu ay kendiliğinden hamile oluruz.emineu canım seni merak etmiştim inan çok üzüldüm kendim gibi seni de heyecanla bekliyordum..

inşallah canım ikimiz aynı anda hamile kalırız.bu ay ara verdik bidahaki ay yaptırıcam 2.aşılamayı.sen nasıl yapıcan

niye kimse bişiler yazmıooooooo?
aleynacım bnm de adet tarihim 25 kasım ama bu ileçlar bir kaç gün ileri atabiliomuş tarihi haberin olsun...

canım yazacak bişey bulamıyorum ki adet oldum bir ay ara vericez ondan sonra 2.aşılama.benimle beraber birçok kişi adet oldu herkes kabuğuna çekildi gibi moraller bozuk işte ne olsun inş.sizlerden güzel haberler alırız.

Merhabalr;
Umarım en kısa zamanda muradlarınıza eresiniz.Merakak ettiğim bir konu var aşılama için bilgi edinmeki yada gerekliliği içn ( ilk kez ) en erken adet dönemi mi sonrası mı adet esnasında mı gidilmelidir?

merhaba,
adetin 2. yada 3. günü ilk olarak muayneye başlanıyor ve tedaviye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…