Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim aşılama 200 tl tuttu

ya arkadaşlar şakamı yapıosunuz :1no2::1no2: biz sizden farklı ne kullandıkki... yada farklı ne yaptılar ki bize alla allaaaaaaaaaa klava: klava: benim sadece ilacım 200 TL idi oda yetmedi ikinci tüpede verdim 200, onunda bi 75 dozunu kullandım arttı, hastanede unutmuşum onuda zaten.... hemşireyi aradım alıcam gelince diye :)))))) ben ona 200 TL verdim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama kız bana çöpe attım dedi... 1- 2 güne bozuluo kullanılmazsa dedi, artık günahı boynuna

benim iğneler gonal f 280 tl çatlatma iğnesi başı o ile başlıyor şimdi hatırlayamadım 80 tl de o tuttu biz aşılamayı ise özel tüp bebek merkezinde yaptırdık oda 450 tl-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ama ben ilaç kullanmadım sadece klomen kullandım onuda devlet karşılıyo zaten.

kızlar hep böyle kalabalık olalım dertlerimizi paylaşalım çok iyi geliyo çünkü bizibizden başka kimse anlamıyo.takma kafaya diyolar kolaysa gel sen takma dicen olmuyo.birbirimize olan desteğimiz bizi ayakta tutar bunu unutmayın.

valla ben bi yemeğe mutfağa koşuyorum bi bilgisayarın başına kafayı yiycemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…