huhu kızlaR
bi tarifini versene şu kapuskanın kız
arkadaşlar hepinize ii akşamlar bnm mesai bitti... eve kaçıorum... yarın görüşürüz :)))
herkes teker teker gidiyor benim eşim 1 saat sonra gelecek daha çok var
günaydın kızlar.size bu sabah güzel haber vermek isterdim ama olmadı.dün akşam kırmızı kartı gördüm hemde adetime bir gün kala maalesef napalım kısmet değilmiş.
Evetttt kızlar umudum heyecanım bitti. Adetime 1 günvardı ama az önce oldum.Ağlamamak için zor tutuyorum ağlamaman gerek ama çok kötüyüm
benimde sonucum negatif cikti.ilk asilamamdi.adetimde gecikince biraz umitlenmistim.ama olmadi.
ekimde kimse aşılamayla hamile kalmadı mı bende kalamadım kasımda yine yaptırdım bakalım.
neden ılk asılamada pes edıyosun cokmu zaman gectı yasınmı buyuk cunku benım doktorum tup bebekde yapıyo ama benı hıc ona yonlendırmedı en son care dıyo olmadı olmadı olmadı ancak o zaman tup bebek dıyo cok kolay bı sey degıl ve daha dogal yolla hamıle kalmak ıcın sansın varsa sansını sonuna kadar denemelısın dedı ama olmazsa tabıkı tup bebek yaparız ama en son care demıstı
yok cnm ben pes etmiorum 26 yaşındayım... bana dr maya tüp bebek merkezinde aşılamayla boşa vakit kaybetmişsiniz dediler...eşimde hareketsizlik ve şekil bozukluğu var birde varikosel ileri derecede... neden tüp bebeğe öyle dedi? sebebini sordunmu?
tup bebek tedavisi asilamaya gore cok daha agir.verilen hormonlar asilamadan daha fazla.
onun için doktorlar asilamayla olabilecek biseyse hemen tup bebege gecmek istemiyolar.
ilerde bu hormonlar bizim sagligimizida bozabilir.
kızlar maya tüp bebek merkezi hakkında tecrübesi yada bilgisi olan varmı? az önce başka topikte çok kötü şeyler okudum orası hakkında... ben aşılamamı genart ta yaptırdım ama tüp bebeği maya da düşünüodum..
ben ılac kullanmadım asılama oncesı .bende asılamam 1mılyar tuttu sımdı progestan ve dupaston kullanıyorum onlarda 15 mılyon fılan
işte yıpratmamamız gerek ama insanın elinde olan bişey değil ki..
benim gittiğim hastane 750 dedi aşılamaya. sizlerin ne kadar acaba. her merkezin farklı araştırdığım kadarıyla :sinifsinif:
valla bi bizmi kazıklandık die düşünüorum 1.500 geldi bizim ki senağlamasenağlama
750 zaten sadece aşılama fişyatı bunun sprem yıkanmasıda var 120 ytl ilaçları var var da var heralde bizimkide 1500 u bulur kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar foruma yeni uye oldum umarım hata yapmadan gönderebilmişimdir yazımı. ben kasım ayında aşılama olacağım. yumurta geliştirici göbekten iğnem yarın bitiyor ve yumurta kontrolü için yarın dr gidiyorum. yaklaşık 1 senedir çocuk sahibi olamıyoruz ve ben her gün sizin yazdıklarınızla ışık buluyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatsız bırakmasın. çok zormuş. kasım ayında aşılama olacak olan varmı ? ben izmir de oluyorum inşallah izmirden arkadaşlarımız vardır
mafoldumben
kızlar ben bir türlü regl olamıyorum ya :)
ben bu ay ve gelecek ay incir kürünü deniyorum, sonra aşılamaya devam. artık herşeyi denemeye karar verdim.
hatta tefriciye falan okuyacağım, işin o tarafını da sıkı tutmaya karar verdim. hatta sayfacak okunabilir isterseniz, birbirimize dua etmiş de oluruz.
denemeye devam, ne gelirse aklıma deneyeceğim. yihuuu.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Bu ay aşılama yaptıracak güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah
nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah
23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah
f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah
nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir dahaki aya inşallah
busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir dahaki aya inşallah
dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.............. Bir dahaki aya inşallah.
canavar45.................1.aşılama.........................??????............................ Bir dahaki aya inşallah
sulecik.......................1.aşılama........................?????.............................. Bir dahaki aya inşallah
aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................... Bir dahaki aya inşallah
nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir dahaki aya inşallah
serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah
akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................... Bir daha ki aya inşallah
bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75........................ Bir daha ki aya inşallah
&ayla&.........................??????......................??????................................ Bir daha ki aya inşallah
masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny..................... Bir daha ki aya inşallah
35deniz.......................2.aşılama........................?????............................. Bir dahaki aya inşallah
nursati.........................2.aşılama..................merional 75........................... Bir dahaki aya inşallah
gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75......................... Bir dahaki aya inşallah
ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle.................... Bir dahaki aya inşallah
elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly......................... Bir dahaki aya inşallah
pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f................................ Bir dahaki aya inşallah
blueege.......................1.aşılama......................menogon.............................. Bir dahaki aya inşallah
flybebis.........................2.aşılama....................???????............................... Bir dahaki aya inşallah
dalia........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu......... Bir dahaki aya inşallah
bugullll.........................1.aşılama....................menagon.............................. Bir dahaki aya inşallah
esemos......................... 2.aşılama................klomen,pregnly......... ............Bir dahaki aya inşallah
19banu..........................3.aşılama....................pregon.................................. Bir dahaki aya inşallah
beren2010....................1.aşılama....................gonal f, ovitrelle...................... Bir dahaki aya inşallah.
nlgn_tmr..................... 1.aşılama.......................??????............................... Bir dahaki aya inşallah
suens........................... 3.aşılama.................. menagon,ovitrelle................... Bir dahaki aya inşallah
ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..................................... Bir dahaki aya inşallah
Hatice27.......................1.aşılama.....................?????.................................. Bir dahaki aya inşallah
emineu..........................1.aşılama........................klomen............................. Bir dahaki aya inşallah
AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon.......................... Bir dahaki aya inşallah
boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim
Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim
sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim
murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.
NURSİMA......................1.aşılama...................... klomen................................ 15 kasım
TUANAY....................... 1.aşılama....................?????.................................... 16kasım
Marall............................1.aşılama.......................pregon.................................. 25kasım
aleyna222...................1.aşılama...................gona f......................................... 25kasım
lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????
angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????
konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.
cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????
mltmlkr.........................1.aşılama.........................???????.................................????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?