ama gerçek bumafoldumbenmafoldumben eminem üzülme nolur kayınbaban annenler felan yardım etmiyorlarmı
ediyolar canım onlarada üzülüyorum kendimle beraber herkesi yıprattım artık vazgeçicem bu işlerden :çok üzgünüm:
eminem olmuyo deme nolurmafoldumben
bak eminecim benim bi arkadaşım 10 yıl boyunca gitmediği doktor hacı hoca üfürükçü kalmadı en son tüp yaptırdı o da tutmadı.sonra ümidi kesti artık olmuyo diye.2 ay sonra kendinden hamiş.hayat mucizelerle dolu
ama gerçek bumafoldumben
evet fatoş bende ümidimi kestim artık bu genç yaşımda 2 aşılama 1 tüp 1 ameliyat geçirdim Rabbim vermiyosa vardır bir sebebi artık üstelemiycem yemin ederim 4 senedir ne yediğimin ne içtiğimin nede yaşadığımdan bişey anlamıyorum artık bırakıyorum herşeyi.
inş senin negatif değil ki canım daha beklemedesin.hem de benim hamileliğimde de adet olacakmışım gibi sancım çok olmuştu.belim karnım nasıl ağrıdı anlatamam.benim olmuyo diye bide adetim hep geciktiği için hiç aklıma gelmedi hamişlik
kız sen hamilemiydin of beynim sulandı benim herhalde herşeyi karıştırır oldumkafamçokkarıştıcanım karnım gurul gurul ben adet olacağım zaman hep böyle olur belim karnım çok ağrıyo geçiyo beklemek çok zor çok gidip test yaptırmakta istemiyorum öyle kala kaldım:uhm:ama inşallah pozitif olur hiç ümidim olmasada Allahtan istiyorum verecek olan o inşallah banada verir:Saruboceq:
eminem öle deme
ama negatif almadınki sen neye üzülüyorsun
kız sen hamilemiydin of beynim sulandı benim herhalde herşeyi karıştırır oldumkafamçokkarıştıcanım karnım gurul gurul ben adet olacağım zaman hep böyle olur belim karnım çok ağrıyo geçiyo beklemek çok zor çok gidip test yaptırmakta istemiyorum öyle kala kaldım:uhm:ama inşallah pozitif olur hiç ümidim olmasada Allahtan istiyorum verecek olan o inşallah banada verir:Saruboceq:
içimde negatif sonuç alıcam gibi bir his var
ooooooooooofffff of eminecim ya pozitif düşün diyorum sana rabbimden ümidini kesme
tamam tamam kızma eyvahedigeldismile:tomatoozitif olucam bak oldum bile:lepi::dance::roflol:
:roflol: aferim emoşuma :roflol: :roflol:
canımsın ya Şeniz
:roflol::roflol::roflol:Şenizçok seviyorum sizleri canım arkadaşlarım benimolumunekankayizsmile
:roflol::roflol::roflol:Şenizçok seviyorum sizleri canım arkadaşlarım benimolumunekankayizsmile
kızlar gülüyorum ama burnumun direği sızlıyo çok istiyorum anne olmayı Allahım banada nasip eder inşallah birgün:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?