Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş senin negatif değil ki canım daha beklemedesin.hem de benim hamileliğimde de adet olacakmışım gibi sancım çok olmuştu.belim karnım nasıl ağrıdı anlatamam.benim olmuyo diye bide adetim hep geciktiği için hiç aklıma gelmedi hamişlik

ama gerçek bumafoldumben

evet fatoş bende ümidimi kestim artık bu genç yaşımda 2 aşılama 1 tüp 1 ameliyat geçirdim Rabbim vermiyosa vardır bir sebebi artık üstelemiycem yemin ederim 4 senedir ne yediğimin ne içtiğimin nede yaşadığımdan bişey anlamıyorum artık bırakıyorum herşeyi.

eminem öle deme
ama negatif almadınki sen neye üzülüyorsun

canımsın ya biz inanan insanlarız neden böyle yapıyosun bu ne umutsuzluk rabbim herşeyin en iyisini bilir onun her verdiğine şükredelim. vermediğinede şükredelim muhakkak hakkımızda hayırlı olan budur

kız sen hamilemiydin of beynim sulandı benim herhalde herşeyi karıştırır oldumkafamçokkarıştıcanım karnım gurul gurul ben adet olacağım zaman hep böyle olur belim karnım çok ağrıyo geçiyo beklemek çok zor çok gidip test yaptırmakta istemiyorum öyle kala kaldım:uhm:ama inşallah pozitif olur hiç ümidim olmasada Allahtan istiyorum verecek olan o inşallah banada verir:Saruboceq:

ha şöle Allahtan ümit kesme o en iyisini bilir

yok galiba fatoş hamile değilde düşüğü var galiba oda ağustosta başlıyo tüpe

kısss benim geçen sene 9 haftalık bebişimin kalbi durduda kürtaj oldum rabbim hiç beklemeğim bi anda vermişti.doktordan randevu aldık gittim dedi hamilesin.adetlerim gecikiyo diye gitmiştim

kızlar gülüyorum ama burnumun direği sızlıyo çok istiyorum anne olmayı Allahım banada nasip eder inşallah birgün:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…