Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

şimdi yanındamı kayganan

evet.. geçen sene temmuzda evlendiler işte hemen bebişleri oldu.. ilk yeğenim.. bizde uğraşıyoz hala.. inşlh ikinci torun olur annemlere:icecream:

evet.. geçen sene temmuzda evlendiler işte hemen bebişleri oldu.. ilk yeğenim.. bizde uğraşıyoz hala.. inşlh ikinci torun olur annemlere:icecream:

aaa uğraşıyoruz deme bu bizim sınavımız ve ben çok mutluyum sınav olduğuma başka şeylerlede sınanabilirdik hem sen hamilesin unuttunmuguclubacismile

canım allah kaldıraayaım sınavlara tabi tutmasın inşlh..... ben kalp atışlarını duyunca hamileyim diye göbek atıcam:teytey:
sen iğnemi yiyon hala

hg canım
benimkide 5. gündü zeyno tek transfer edildi... ama benimki dondurulmuş embriyoydu...
inşlhhhhhhh sende böyle hamile kalırsın :ecrin_bebek:

ya banada 1 tane konacak tutmazsa diye korkuyorum zaten inşaallah kaliteli yumoş çıkarda gerisini dondururum yoksa bidaha yaptırmaya yani iğne vurunmaya halim yok
inşaallah bu tutar

bende korkuyorudum açıkcası ümit bile etmiyordum . allah umuduna yani başlamış olduk bkere diyordumkiiiii...... hz. allah yüzümüze baklı verdi bir bebiş belkide iki bebiş:):) inşlh sağsalin devam ederde kucağımıza alırız:)

Kızlar şimdi idrar testi yapsam çıkmaz mı bugün aşılamanın 13.günü adet tarihimde 1 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…