yaa zeyno hastaneye gidene kadar söylendi.. oda diğerleri gibi tek yapman yatmaktı felan filan...sanki ben dedim kanamam olsun diye.. oda biliyo durmada yattığımı temizliki kadın bulmuş hergün gelip evi temizliyo.. herşeyden çok bu moralimi bozdu.....bana bişiler alarak destek olmaya çalışıyo. bende kızdım hiçbişi istemiyorum 5 dakka muhabbetle bak yeter. felan. neyse anladı en sonunda
onunda canı ok sıkıldı aslında ne dediğini bilmiyodu bile
bu anlattığım eşimdi.. yok kayınbabam hastalanmıştı 5 gün önce gitti.. bugünde abim yengem felan gelecek
gelsinler zeynom 1 senedir görmüyorum onları bide yeni üye yeğenim oldu onuda hiç görmedim daha
evet.. geçen sene temmuzda evlendiler işte hemen bebişleri oldu.. ilk yeğenim.. bizde uğraşıyoz hala.. inşlh ikinci torun olur annemlere:icecream:
canım allah kaldıraayaım sınavlara tabi tutmasın inşlh..... ben kalp atışlarını duyunca hamileyim diye göbek atıcam:teytey:
sen iğnemi yiyon hala
hadi hayırlısı ..sanada tek transfer edicekler değilmi
benimkide 5. gündü zeyno tek transfer edildi... ama benimki dondurulmuş embriyoydu...evet canım 5. gün
Ben geldim
hg canımBen geldim
benimkide 5. gündü zeyno tek transfer edildi... ama benimki dondurulmuş embriyoydu...
inşlhhhhhhh sende böyle hamile kalırsın :ecrin_bebek:
Zeynom bu sefer olacak canım senin bebiş içime doğuyo bak görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?