bende korkuyorudum açıkcası ümit bile etmiyordum . allah umuduna yani başlamış olduk bkere diyordumkiiiii...... hz. allah yüzümüze baklı verdi bir bebiş belkide iki bebiş:):)inşlh sağsalin devam ederde kucağımıza alırız:)
Kızlar şimdi idrar testi yapsam çıkmaz mı bugün aşılamanın 13.günü adet tarihimde 1 temmuz
AMİN CANIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİDE GÖRÜRSÜN:Saruboceq:bende korkuyorudum açıkcası ümit bile etmiyordum . allah umuduna yani başlamış olduk bkere diyordumkiiiii...... hz. allah yüzümüze baklı verdi bir bebiş belkide iki bebiş:):)inşlh sağsalin devam ederde kucağımıza alırız:)
vallahamı :1shok: inşaallah tek ben değil hepimiz inşaallah yoksa içime sinmez canlarım Allah hepimizin gönlüne göre versin
emine hemen yap.. ama iğneler gerçekten pozitif çıkarabliyor.. bende öyle olmuştu ama sen yinnede yap ben senden çok merak ediyorum .. evde varmı test
Evde test yok almam lazım şimdide işteyim çıkamıyorum bakıym bir ara izin alabilirsem çıkar alırım yada yakınımızda sağlık ocağı var oraya yaptırırım
iğneler pozitif çıkarmaz sadece çatlatma iğnesi çıkarır bendede öle olmuştu içinde hcg hormonu var o iğnenin ama emineye 13 gün olmuş etkisi geçti şimdiye
iğnenin etkisi kalmamıştır ilk zamanlar ağrıyan gögüslerim indi ağrısı geçti o ağrılar hep iğnedendi galiba karnım ağrımıyo hiçbirşey hissetmiyorum.
eminem çok takılıyorsun belirtilere kafamçokkarıştı
ah zeynom ah insan takılmadan edemiyo eminim bunların hepsini sende yaşadın şuan bana moral vermek için böyle söylüyosun ne diyim zeynom hakkımda hayırlı olanı Rabbim bilir.
:çok üzgünüm: evet aynen öle napıyım birbirimize destek olmamız lazım
canım arkadaşım benimŞeniz
ah kalbim senin akıntın oldumu adete yakın
emoş benim akıntım değilde direk kanamam oldu.. ve halada var biraz.. 4 gündür devam ediyor... bak adet hamile olmamanın belirtisidir ama hamileyim... çok düşünme inşlh pozitiftir... opuyorumnanaktan
inşallah canım ya inşallah.aslında ümitsiz olmamım bir sebebibe gözümün seyirmesi şimdi zeyno kızacak bana yine ama çıkıyo işte ne zaman sol gözüm seyirse bir şeye üzülürüm yine atıyo tik tik sinir ediyo beni ben buna en çok ne zaman inandım biliyomusun tüp bebek yaptırdığımda o zaman test sonucunu beklerken bu sol gözüm bir atmaya başladı sonrada negatif sonuç aldım o gün bugündür korkuyorum bu sol gözümden belki sana komik gelebilir ama öyle çıkıyo işte:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?