yok zeynom karamsarlık değilde insan kendini bilmez mi hiçbir belirti yok olanda gitti o yüzden böyle düşünüyorum.
kırmızıya döndüğü gün aradık doktoru bir iğne verdi. ama benim içim rahat etmedi burda bir doktora gittim ağlaya ağlaya... ilk önce eşim konuştu tahlil yaptıralım demiş.. çıktım neyse utlrasonda baktı keseciği sağlam görünce tahlile gerek yok normal dedi.
eve geldim iğneyyaptırdım ertesi gün öğlen felan çok az leke geliyordu. akşam baktım yine kırmızı bu sefer biraz daha fazla... ee hafta sonuda yapacak bişi yok... bekledim .şimdide çok az yine kahverengi lekeler geliyor.
sabah idrar testi yapmayı düşündüm eczaneye baktım geçtim almadım test yapmak istemedim kan testi günüm çarşamba belki kan testi bile yaptırmamemoşum beklemesende test yaptırsan hani böyle bekleme diye
sm kızlarr....ii emine zaten hiçbirbelrtisi olmuyorki.. ya bebeğin içindeysse haksızlık etme:)
yaaa kızlar çok sinir oluyorum.. şu günleri atlatsaydık... herkes üstüme geliyor.. kanamam oldu diyorum bana niye dikkat etmedin diyolar bilmiyolarki yatmaktan belim çıktı :bbo:
annemi aradım böyle böyle kanam oldu diye.. bana diyo naptın ayağamı kalktın arabaya binme.. anne diyom doktora gittik nasıl binmim.... kayın validmede burdayken elimi karnımın üstüne koydum... bana diyor karnına bastırma.... ben herkesten daha çok dikat ediyorum ama bana nasihat vermelerinden usandımklava:
yaaa kızlar çok sinir oluyorum.. şu günleri atlatsaydık... herkes üstüme geliyor.. kanamam oldu diyorum bana niye dikkat etmedin diyolar bilmiyolarki yatmaktan belim çıktı :bbo:
annemi aradım böyle böyle kanam oldu diye.. bana diyo naptın ayağamı kalktın arabaya binme.. anne diyom doktora gittik nasıl binmim.... kayın validmede burdayken elimi karnımın üstüne koydum... bana diyor karnına bastırma.... ben herkesten daha çok dikat ediyorum ama bana nasihat vermelerinden usandımklava:
hiç söylemey canım aynı sorun bendede var benim çok değilde kayınvalidem çok karışıyodu birkaç sefer kızdım artık pek söyleyemiyoklava:
hiç sorma yaaa hafta sonum ağlamakla geçti eşiimle tartıştık neyseki dün sabah barıştık boshayallersmile
eminee hemen bugün gidiyorsun bir bthcg yaptırıyorsun:):):) madem kestin ümidi erken haberin olsun... ama inşlh pozitif çıkarda görürüsün ş kandiller hürmetine:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?