Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok zeynom karamsarlık değilde insan kendini bilmez mi hiçbir belirti yok olanda gitti o yüzden böyle düşünüyorum.

kırmızıya döndüğü gün aradık doktoru bir iğne verdi. ama benim içim rahat etmedi burda bir doktora gittim ağlaya ağlaya... ilk önce eşim konuştu tahlil yaptıralım demiş.. çıktım neyse utlrasonda baktı keseciği sağlam görünce tahlile gerek yok normal dedi.
eve geldim iğneyyaptırdım ertesi gün öğlen felan çok az leke geliyordu. akşam baktım yine kırmızı bu sefer biraz daha fazla... ee hafta sonuda yapacak bişi yok... bekledim .şimdide çok az yine kahverengi lekeler geliyor.

canım ya üzülme kırmızı olmadıkça bişi olmaz inşaallah
hani adet tarihin geldiya olmadın belki ondan kahverengileri dışarı atıyordur

yaaa kızlar çok sinir oluyorum.. şu günleri atlatsaydık... herkes üstüme geliyor.. kanamam oldu diyorum bana niye dikkat etmedin diyolar bilmiyolarki yatmaktan belim çıktı :bbo:
annemi aradım böyle böyle kanam oldu diye.. bana diyo naptın ayağamı kalktın arabaya binme.. anne diyom doktora gittik nasıl binmim.... kayın validmede burdayken elimi karnımın üstüne koydum... bana diyor karnına bastırma.... ben herkesten daha çok dikat ediyorum ama bana nasihat vermelerinden usandımklava:

emoşum beklemesende test yaptırsan hani böyle bekleme diye
sabah idrar testi yapmayı düşündüm eczaneye baktım geçtim almadım test yapmak istemedim kan testi günüm çarşamba belki kan testi bile yaptırmam
sm kızlarr....ii emine zaten hiçbirbelrtisi olmuyorki.. ya bebeğin içindeysse haksızlık etme:)

insan olunca hissediyo beee ben olmadığını hissediyorum bugün yarın adet olurum boşver beni Rabbim hakkımda hayırlı olanı bilir ben elimden geleni yaptım gerisi Allah kalmış.sen nasıl oldun

anlıyorum canım seni boşver sen takma asıl sen annesin sen dikkat ediyorsun
onlarda üzüntüden diyordur boşver

hiç söylemey canım aynı sorun bendede var benim çok değilde kayınvalidem çok karışıyodu birkaç sefer kızdım artık pek söyleyemiyoklava:

eminee hemen bugün gidiyorsun bir bthcg yaptırıyorsun:):):) madem kestin ümidi erken haberin olsun... ama inşlh pozitif çıkarda görürüsün ş kandiller hürmetine:):)

emoşum ya bi test yaptırsan nolurki bekleme böyle kurbanlık koyun gibi bizde üzülüyoruz erkenden öğrenirsin bu kadar üzülmezsin

“Şaban ayının yarısı (Beraat gecesi) olduğunda, gecesinde kalkın ibadet edin, gündüzünde de oruç tutun! Muhakkak ki yüce Allah, o günde dünya semasına iner ve imsak vaktine kadar şöyle der: “Affedilmeyi dileyen yok mu, affedeyim. Rızık isteyen yok mu, rızık vereyim. Şifa dileyen yok mu, şifa vereyim. Şunu isteyen yok mu vereyim…” (İbn Mâce)

eminee hemen bugün gidiyorsun bir bthcg yaptırıyorsun:):):) madem kestin ümidi erken haberin olsun... ama inşlh pozitif çıkarda görürüsün ş kandiller hürmetine:):)

bilmiyorum canım korkuyorum çok korkuyorum ümidimi kesmiş olsamda o negatif sonucu görmek öldürüyo beni oofff sizinde moralinizi bozuyorummafoldumben

Berâat gecesinin mübarekiyet ve hususiyeti hakkında sahih hadîs–i şerîflerden bir–ikisi şöyledir: “Allah Tealâ, Şaban ayının onbeşinci (Berâat) gecesinde –rahmetiyle– dünya semasına iner, orada tecelli eder ve Kelb Kabîlesi'nin koyunlarının tüyleri sayısından daha çok sayıda günahkârı affeder.” (45) Başka bir rivayete göre de Hz. Peygamber: “Şaban’ın ortasındaki (Berâat kandili) geceyi ibadetle ihya ediniz, gündüzünde de oruç tutunuz. Allah Tealâ o akşam güneşin batmasıyla dünya semasında tecelli eder ve fecir doğana kadar, ‘Yok mu benden af isteyen, onu affedeyim. Yok mu benden rızık isteyen, ona rızık vereyim. Yok mu bir musibete uğrayan, ona afiyet vereyim. Yok mu şöyle, yok mu böyle!’ der.” buyurmuştur. (46) Bir diğer hadîste ise, Berâat kandilinde yapılacak duaların geri çevrilmeyeceği müjdesi verilmiştir. (47)

yaa zeyno hastaneye gidene kadar söylendi.. oda diğerleri gibi tek yapman yatmaktı felan filan...sanki ben dedim kanamam olsun diye.. oda biliyo durmada yattığımı temizliki kadın bulmuş hergün gelip evi temizliyo.. herşeyden çok bu moralimi bozdu.....bana bişiler alarak destek olmaya çalışıyo. bende kızdım hiçbişi istemiyorum 5 dakka muhabbetle bak yeter. felan. neyse anladı en sonunda
onunda canı ok sıkıldı aslında ne dediğini bilmiyodu bile

Bu gece her tarafı kaplayan rahmet, merhamet ve lütuftan tevbe etmedikleri takdirde şu kimseler istifade edemezler: 1– Allah’a ortak koşanlar. 2– Kalpleri düşmanlık hisleriyle dolu olup insanlarla zıtlaşmaktan başka bir şey düşünmeyenler. 3– Müslümanların arasına fitne sokanlar. 4– Akraba bağını koparanlar. 5– Gurur ve kibir sebebiyle elbiselerini yerde sürüyenler. 6– Anne ve babalarına isyanda devam edenler. 7– Devamlı içki içenler. (55)
ya burda akraba bağını koparanlar diyor
ben bana fitne sokan akrabalarla konuşmak görüşmek istemiyorum acaba günahmı oluyor bilmiyorum sizce
o kişilerle görüşünce sorular nazar derecesinde gözler acıyarak bakmalar bilmiyorum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…