Benim tüplerim normalden uzun bide endometrik odak var 1.derece.Bende çalışıyorum onun için yatamadım.Ya 2 saat içindemi tutuyo benim o iki saat yolda geçti otobüste eve gelmek için.
ozlem sizde sorun neydi canım kaç yıldır istiyosun bebiş kaç yaşındasın
kıss seni bilmem ama ben meraktan ölürüm
canım 29 yaşındayım 4 yıldır istiyoruz bebek yani evlendigimizden beri olmadı işte dün aşılama yapıldı hayırlısı artık sonucu bekliycez.
mutlulukta uçucaksın bence
Benim tüplerim normalden uzun bide endometrik odak var 1.derece.Bende çalışıyorum onun için yatamadım.Ya 2 saat içindemi tutuyo benim o iki saat yolda geçti otobüste eve gelmek için.
kızlar size iyi günler bol muhabbetler bana müsade
selamün aleyküm kızlar gündüzleri gelemedigim için sizlere katılamıyorum bu aralar ama gece fırsat buldukça okuyorum neler yaptınız diye şimdi tedavi aşamasında olan sonuç bekleyen arkadaşlarım umutsuz olmayın bakıyım Allahtan ümit kesilirmi hiç duymamış oluyum
bu arada pazartesi berat kandili geçen de gittigim bi oturmada hoca abla bahsetti aynen aktarıyorum bu kandiil bir dahaki berat kandiline kadar rızıkların ruhların canların yani ölümlerin dogumların taksim edilecegi bir geceymiş Yüce Allah bizim idrak edemiyecegimiz yere iner yokmu benden rızık isteyen yokmu bagışlanmak isteyen yokmu evlat isteyen yokmu yokmu yokmu diye seher vaktine kadar sorarmış bizlerde istifar ,salevat ederek namaz kılarak degerlendirelim bakarsın kabul ediverir Rabbim geniş hazinesinden bir evlatta bizlere gönderir
ben bu gecede hamile olan olmayan tüm arkadaşlarım için dua edicem inşallah sizlerinde dualarında ben olurum
hayırlı kandiller
günaydın emoşum nasılsın sabırsızlanıp test yaptırdınmı
ya emoşum sende benden karamsarsın haaaa :mymeka: Allah büyük bugün berat kandili iste rabbimden imkansız bişi yoktur tutmamıştır dediğin gibi belki ama bugün sabaha kadar dua et Allah olmayanı oldururgünaydın canım yok yaptırmadım sabırsızanmıyorumki test yaptırıym olmadığını düşünüyorum boşver sen napıyon nasılsın.
birazdan gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?