Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emoş yaa üzülme vardır bir hyaır allahtan ümit kesilmez kendiliinden olur belki.. ama sen yinede kan tahlili yapmayı ihmal etme çarşamba günü

herkese selam

kızlar kandiliniz mübarek olsun bugün kaderlerin yazıldıgı gece RABBİM bu gece bizim kaderimize hayırlı saglıklı evlatlar yazar İNŞALLAH

hayırlısıyla İNŞALLAH en kısa zamanda hamile kalmayı bebeyimizi kucagımıza almayı YÜCE RABBİM bizlerede nasİp eder İNŞALLAH

kızlar idrar testi yaptırdım sonuç maalesef negatifmafoldumben

eminecim üzülme canım biliyorum insanın içi yanıyo ama bize üzÜlme demek düşüyo

belki kan testinde cıkar İNŞALLAH

RABBİM bu güzel gün hürmetine bebeyini sana gönderir İNŞALLAH

çok sağolun kızlar desteğiniz için sizlerde olmasanız kime içimi dökerim ben iyiki varsınız Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin şu mubarek gecenin hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin amiiiiiiiiiinnnnnn:Saruboceq:

hoşgeldiniz kızlar zeyno pazartesi günleri sende mi yoğun oluyosun kız iş mi yapıyosun

emine anlatsana kız ne oldu test yapmışsın bir önceki sayfayı okudum idrartestı yapmışsın canım üzülme bugun berat kandili sen gönülden iste kan testınde çıkar belki rabbım güldürür inş yüzünü

nasılsınız kızlar.?

Emine kaçıncı gündü bugün aşılamanım?Adetine daha varsa çıkmaması normal.Üzülme hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…