Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aylinda meraba canım aşılama maliyeti sormuştun yanılmıyorsam.canım miktar değişiyor yaptırdığın yere göre 1000 tl tutanda var 200 tl tutanda

yaa kızlar ben dayanamıyorum galiba biraz sonra test yaptırmaya gidicem yada önce doktorumu arayıp sorsammı... ben birden stres oldum galiba (

kahverengı hanı baslangıcta olurya oyle geldı

yok canım hiç üzülme adet değil o öyle olsa tam kırmızı olarak devam ederdi.kız bebişin yer açıyo kendine olsun okadar kanama sen kendini yorma ama yerleşme kanamsıdır o kesin.

Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için.

rica ederim canım ne demek burada birbirimize destek olmak için varış hepimizin dedi aynı.ne istersen sorabilirsin bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.senin hikayen ne canım biraz anlatsana kendini.

bnmde sulecik, çok stresliyim nedense ben ama o yüzden... göğüslerime dokunamıorum çok acıyolar... adet olacağım zaman hiç böle olmazdı... ilaçların etkisi olabilirmi acaba?

bugün hiç keyfim yok nedense(çok üzgünüm::teselli:

bende öyleyim bugün.canım yaşadıklarımız kolay şeyler değil bu yüzden zaman zaman kendimizi çok kötü hissediyoruz, bazen yaşamaktan hiç zevk almıyorum boşluğa düşüyorum bu belirsizlik çaresizlik insanı bunalıma itiyo.Allah hiçkimseyi bununla sınamasın, ama bizimde sınavımız bu demekki.Rabbim iyisini bizim için hayırlı olanı bilir birgün bizde anne olacağız buna yürekten inanıyorum.

bnmde sulecik, çok stresliyim nedense ben ama o yüzden... göğüslerime dokunamıorum çok acıyolar... adet olacağım zaman hiç böle olmazdı... ilaçların etkisi olabilirmi acaba?

canım ne olur stres yapma gögüslerinin ağrıması güzel hamile olabilirsin ama ilaçlarında etkisi olabilir en iyisi düşünmemek.inş. hamilesindir:Saruboceq::CüvCüv:

canım ne olur stres yapma gögüslerinin ağrıması güzel hamile olabilirsin ama ilaçlarında etkisi olabilir en iyisi düşünmemek.inş. hamilesindir:Saruboceq::CüvCüv:

inşallah eminecimm ama hem kasıklarım ağrıyo hem hiç içime doğmuyo ((,
bende bazen çok kötü boşluğa düşüyorum gerçekten zor bi sınavdan geçiyoruz... ağlama krizleri vs... allah hepimizin yardımcısı olsun...

yok canım hiç üzülme adet değil o öyle olsa tam kırmızı olarak devam ederdi.kız bebişin yer açıyo kendine olsun okadar kanama sen kendini yorma ama yerleşme kanamsıdır o kesin.

cnm hayılısı hepınıze tesekkurler moral werdınız gıdıcem bırazdan bakalım ne olucak hayırlısı

Canım bende adet düzensizliği vardı ilk adet gördüğüm günden beri, polikistik over teşhisi koydu doktorum. 3 aydır klomen + çatlatma iğnesi oluyorum, günde iki tane hap içmeme rağmen sadece 1 yumurta yeterli büyüklüğe ulaşıyor. Çok sıkıldım her ay ümitle beklemekten o yüzden eğer bu ayda hastalanırsam aşılamaya geçmek istiyorum. Ben 31 yaşındayım o yüzden birazda acele ediyorum, 32 yaşından sonra yumurtlama iyice azalıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…