emine anlatsana kız ne oldu test yapmışsın bir önceki sayfayı okudum idrartestı yapmışsın canım üzülme bugun berat kandili sen gönülden iste kan testınde çıkar belki rabbım güldürür inş yüzünü
nasılsınız kızlar.?
Emine kaçıncı gündü bugün aşılamanım?Adetine daha varsa çıkmaması normal.Üzülme hemen
nergis olmadı işte yine olmadı çok kötüyüm mafoldumbenbugün 13.gündü
bakın kıslar bende ne var tam 2 senedir duruyor bazen çıkarırım bunu kollarına koyarım sonra sarılırım mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Canım benim samsundaki arkadaşım.Adet günü yapmış çıkmamış.Adeti 3 gün geçtikten sonra yapınca çıkmış idrar testi.
biliyorum öyle olan çokta işte benim hiçbir belirtim yok vardı hepsi geçti sadece adet öncesi karın gurultularım başladı hep böyle olur benim adetim herhalde rahim duvarı dökülmeye başlıyo ondan oluyo offf nergis bu sayfadan geriye kaç kişi kaldık gelen gidiyo kalan hep biz oluyoruzmafoldumben
üzülme emoşum bizde hamile kalınca bu topiğin tadını çıkarıcaz inşaallah
hiçbişeyin tadını çıkaracak halim kalmadı be zeyno:1no2:
nergis senin hamilelik nasıl gidiyo bi sorun yoktur inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.
kızlar iş yerinde bağıramıyorum burda bağırmak istiyorum içim yanıyo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?