Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ne anlatıym canım gittim sağlık ocağına idrar testi yaptırdım negatif çıktı işte başım çatlıycak gibi ağrıyo bugün.

bakın kıslar bende ne var tam 2 senedir duruyor bazen çıkarırım bunu kollarına koyarım sonra sarılırım mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Eklentiler

• $Görüntü002.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 39

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Canım benim samsundaki arkadaşım.Adet günü yapmış çıkmamış.Adeti 3 gün geçtikten sonra yapınca çıkmış idrar testi.

biliyorum öyle olan çokta işte benim hiçbir belirtim yok vardı hepsi geçti sadece adet öncesi karın gurultularım başladı hep böyle olur benim adetim herhalde rahim duvarı dökülmeye başlıyo ondan oluyo offf nergis bu sayfadan geriye kaç kişi kaldık gelen gidiyo kalan hep biz oluyoruzmafoldumben

üzülme emoşum bizde hamile kalınca bu topiğin tadını çıkarıcaz inşaallah

nergis senin hamilelik nasıl gidiyo bi sorun yoktur inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.

kızlar iş yerinde bağıramıyorum burda bağırmak istiyorum içim yanıyo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nergis senin hamilelik nasıl gidiyo bi sorun yoktur inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.

İyi gidiyor canım.Bi sıkıntı yok çok şükür.

İnşallah bu aşılama tutar ama tutmazsada en azından eşinde problem yok.Sizinki sebebsiz , kendiliğindende hamile kalabilirsin canım.:Saruboceq:

konuş işte bişilerden rahatla bak sana ne göstericem benim çok çiçeklerim var çiçek yetiştiriyorum habire bak cam güzelimi gösteriyim

Son düzenleme:
öğlen eve gittiğimde sakinleşmek için passiflora şurup içtim şu an inanılmaz uykum geliyo kolumu kıpırdatacak halim yok resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…