Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amiin, yarabbim duy sesimizi yardımını esirgeme bizden.

valla bi bizmi kazıklandık die düşünüorum 1.500 geldi bizim ki senağlamasenağlama

ya marall ben sizin konuyu sabahtan beri anca bulabildim yeniyim ya daha kaydirigubbakcemile3
sen nerde yaptırdın canım aşılamanı ilkmıydı sonucu ne oldu bu arada amma soru sordum -tatlicadiarzu-

kızlar bi şey sorcam çok fazla beyaz akıntım var sebebi ne olabilir sizce mantar vardı bende daha önce o geçmemişmidir acaba ama kokusuz ve kaşıntıda yok sadece baya fazla beyaz akıntı?

cnm benim fix her ay çatlama döneminde yumurta akı kıvamında uzayan akıntı geliyo ovulasyon bittiğinde daha yoğun beyaz köpüksü bir akıntı geliyo (üşütmüşsem eğer çok geliyo) adet,me yakın kesiliyo hiç akıntım olmuyo desem yeri ama ıslaklık oluyo...
mantar değildir... kaşıntı olur mutlaka mantarda ayaklarını sıcak tut üşütmüş olabilirsin...

ya marall ben sizin konuyu sabahtan beri anca bulabildim yeniyim ya daha kaydirigubbakcemile3
sen nerde yaptırdın canım aşılamanı ilkmıydı sonucu ne oldu bu arada amma soru sordum -tatlicadiarzu-

cnm bnm hoşgeldin...
bnm de ilk, 9 kasımda yaptırdım, ben Ankarada genart tüp bebek merkesinde yaptırdım... sonucu beklemedeyim halen ama şuan kasık ağrılarım arttı regl geliyo galiba...

hoşgeldin canım.eeee nasılsın bakalım sende aşılamamı yaptırıcaksın.ne zamandır istiyosun bebiş biraz kendinden bahsetsene

ben tam 1 senedir istiyorum bebek ama olmuyor. ara ara hep over kist çıkıyor. dün yumurta kontrolü için gittim (fostimon 75 iğne vuruluyorum) 10 mm olmuş yumurtalarım cuma bida kontrol var haftaya ilk aşılama yapılcak sanırım işte böyle artık nötr oldum ben ne ümit ne ümitsizlik ne sevinç ne üzüntü var hehehe kaydirigubbakcemile3

cnm bnm hoşgeldin...
bnm de ilk, 9 kasımda yaptırdım, ben Ankarada genart tüp bebek merkesinde yaptırdım... sonucu beklemedeyim halen ama şuan kasık ağrılarım arttı regl geliyo galiba...

kıyamam ya belki regl değildir mafoldumben
ama ümitlenmede olursa sürpriz olsun ümitlenince hayal kırıklığı oluyor çünkü 1 senedir her ay bizzat yaşadığım için biliyorum mafoldumben

Arkadaşlar merhaba dün kan testi yaptırdım sonuş pozitiffff hamileyimmm,,

Son düzenleme:

bak canım benden sana tavsiye 1 senedir istiyorum diyosun yolun başındasın stres yapma sakın çünkü stres yaptıkça gelmiyo bebiş bende ilk 1 yılda çok strese girdim bidahada çıkamadım artarak devam ediyor tam 3 yıl oldu.yani demem oki daha yolun başındasın stres yapma rahat olki çabuk gelsin bebişin.benim şimdiki aklım olsaydı o zamanlar o kadar stres yapmazdım çünkü o stres geldimi gitmiyo artıyo.

yaa ne güzel ne kadar şanslısın, allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...
sorun neydi peki niye aşılama yaptırmıştıdınız

negüzelll Allahım ne mutlu size cansam Allahım bize de nasip et bu güzel günleri amin:çok üzgünüm:

yaa ne güzel ne kadar şanslısın, allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...
sorun neydi peki niye aşılama yaptırmıştıdınız

Üzülmeyin arkadaşlar dicem ama dinlemiceksiniz sizi o kadar iyi anlayan biriyim ki taki düne kadar ben nasıl üzülüyordum baharda tüp bebek yaptırıcaktım öyle karar vermiştim ana kısmet işte zamanı gelmiş demekki..Polikistik over var bende ilk aşılamada hamile kaldım..

kıyamam ya belki regl değildir mafoldumben
ama ümitlenmede olursa sürpriz olsun ümitlenince hayal kırıklığı oluyor çünkü 1 senedir her ay bizzat yaşadığım için biliyorum mafoldumben

yok cnm zaten ümit falan, düne kadar olan ümidimide öğleden sonra artan kasık ağrılarıyla yitirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…