evet ya bugün diğer kızlar nerde bebk naptı acaba çok merak ediyorum.
ben varım kaydirigubbakcemile5
Rabbim inş. en yakın zamanda bizleri bebişlerimize kavuştur lütfen, muhakkaki sen her şeyi işitensin, yaratansın bi ol demen yeter Ya Rabbim ol de oluversin mucizelerimiz....Sana inandım sana sığındım senden yardım diliorum kapına geldim Allahım beni kapından eli boş çevirme acizim fakirim senden başka gidecek kapım sığınacak yerim yok sen benim Rabbimsin senden istiyorum isteyin vereyim diyorsun bende senden istiyorum Ya Rabbim.
valla bi bizmi kazıklandık die düşünüorum 1.500 geldi bizim ki senağlamasenağlama
kızlar bi şey sorcam çok fazla beyaz akıntım var sebebi ne olabilir sizce mantar vardı bende daha önce o geçmemişmidir acaba ama kokusuz ve kaşıntıda yok sadece baya fazla beyaz akıntı?
ya marall ben sizin konuyu sabahtan beri anca bulabildim yeniyim ya daha kaydirigubbakcemile3
sen nerde yaptırdın canım aşılamanı ilkmıydı sonucu ne oldu bu arada amma soru sordum -tatlicadiarzu-
hoşgeldin canım.eeee nasılsın bakalım sende aşılamamı yaptırıcaksın.ne zamandır istiyosun bebiş biraz kendinden bahsetsene
cnm bnm hoşgeldin...
bnm de ilk, 9 kasımda yaptırdım, ben Ankarada genart tüp bebek merkesinde yaptırdım... sonucu beklemedeyim halen ama şuan kasık ağrılarım arttı regl geliyo galiba...
ben tam 1 senedir istiyorum bebek ama olmuyor. ara ara hep over kist çıkıyor. dün yumurta kontrolü için gittim (fostimon 75 iğne vuruluyorum) 10 mm olmuş yumurtalarım cuma bida kontrol var haftaya ilk aşılama yapılcak sanırım işte böyle artık nötr oldum ben ne ümit ne ümitsizlik ne sevinç ne üzüntü var hehehe kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar merhaba dün kan testi yaptırdım sonuş pozitiffff hamileyimmm ilk aşılamam 1 tane yumurta ve 20 milyom spermle hemde hiç ümidim yoktu doktorum aramasaydı test yapmaya niyetim bile yoktu aşılamadan sonra 17 günümde 505.08 değerim çıktı Rabbim isteyen herkezin emeklerini boşa çıkarmasın hepiniz için dua ediyorum sizlerde bana edin olurmu?
yaa ne güzel ne kadar şanslısın, allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...
sorun neydi peki niye aşılama yaptırmıştıdınız
kıyamam ya belki regl değildir mafoldumben
ama ümitlenmede olursa sürpriz olsun ümitlenince hayal kırıklığı oluyor çünkü 1 senedir her ay bizzat yaşadığım için biliyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?