Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
size azcık aklımda kalan bi hikaye anlatıcam...
peygamberlerden birtanesine (unuttum hangisiydi) bir evli çift gidiyo çoçukları olmadığı için çoçuklarının olup olmayacağını soruyorlar ve yardım istiorlar... peygamber efendimiz Allah ile konuşuyor ve onlara kaderlerinde çoçuklarının olmayacağını iletiyor... karı koca çok üzülüyorlar her gün gece gündüz Allaha yalvarıyorlar ve dua ediyorlar...
bir gün bunların çoçujları oluyor... Peygamber efendimize gidiyorlar... bunu görünce peygamber efendimiz Allaha: Allahım sen bana onların çoçuklarının olmayacağını söylememişmiydin diyor...Allah ta peygamber efendimize evet öyle söylemiştim kaderleri öyleydide zaten ama bana okadar çok dua edip yalvardılar ki alın yazılarını değiştirdim diyor...
dua gerçekten her kapıyı açıyor istemek lazım çok hemde yürekten... Allaha karşı yüzsün olun demişti birisi bana isteyin çok isteyin...

arkadaşlar hatırladığım kadarı böyleydi...

moralimi yüksek tutmaya çalıştıkça daha çok dibe vuruyorum galibaaa gerçekten hiç bi şey zevk vermiyo bana çok merak ediorum acaba hamile kalırsam gerçekten mutlu olcakmıyım yoksa o zaman da başka şeyler mi istemeye başlayıp yine mi kendimi mutsuz etcem. kendimle oyun oynamaktan sıkıldım mutluluk oyunu oynamaya çalışıorum ama beceremiorum bugün hepten dibe vurdum bi sürü çalışma yapmam gerek ama benim canım hiç bişi yapmak istemio((((

Üstad Bediüzzaman, duanın manası ve hikmeti konusunda şöyle diyor: “Dua, ubudiyetin ruhudur ve hâlis bir imanın neticesidir. Çünkü dua eden adam, duası ile gösteriyor ki: Bütün kâinata hükmeden birisi var ki; en küçük işlerime ıttıla'ı var ve bilir, en uzak maksatlarımı yapabilir, benim her halimi görür, sesimi işitir. Öyle ise; bütün mevcudatın bütün seslerini işitiyor ki, benim sesimi de işitiyor. Bütün o şeyleri o yapıyor ki, en küçük işlerimi de ondan bekliyorum, ondan istiyorum. İşte duanın verdiği hâlis tevhidin genişliğine ve gösterdiği nur-u imanın halâvet ve safîliğine bak, “Duanız olmazsa Rabbim size ne diye değer versin?”(1) ayetinin sırrını anla ve “Bana dua edin cevap vereyim” (2) fermanını dinle. Eğer vermek istemeseydi, istemek vermezdi.(3)

kızlar bi şey sorcam çok fazla beyaz akıntım var sebebi ne olabilir sizce mantar vardı bende daha önce o geçmemişmidir acaba ama kokusuz ve kaşıntıda yok sadece baya fazla beyaz akıntı?

kızlar bi şey sorcam çok fazla beyaz akıntım var sebebi ne olabilir sizce mantar vardı bende daha önce o geçmemişmidir acaba ama kokusuz ve kaşıntıda yok sadece baya fazla beyaz akıntı?

canım sen şu an beklemedemisin adetinin kaçını günü.benim yumurtam çatladığında öyle beyaz akıntı gelmişti

aynen canım bende senin durumundayım şu an hiçbişeyden zevk almıyorum ne yapacağımı bilemez bir haldeyim ama burada sizlerle konuşmak çok iyi geliyo

aynen canım bende senin durumundayım şu an hiçbişeyden zevk almıyorum ne yapacağımı bilemez bir haldeyim ama burada sizlerle konuşmak çok iyi geliyo

Şule hislerime tercüman olmuşsun. Bende aynı psikoloji içerisindeyim. Hiçbirşey zevk vermiyor bana da. Test sonucunu pozitif gördüğüm zaman en mutlu insan olacağımı düşünüyorum ama şu günlerimi kendime de eşime de cehenneme cevirdim. Bütün hayatımız çocuğa endekslenmiş durumda. Tatillerimi bile ay bu ay hamile kalırsam şu ay doğar ay tatile şu ay gideriz diye kafamda kurup duruyorum. Tek istediğim hamile kalıp bu işgenceden kurtulmak. Umarım sonrasında başka şeylere üzülüp durmam.

canım sen şu an beklemedemisin adetinin kaçını günü.benim yumurtam çatladığında öyle beyaz akıntı gelmişti

ben 26 kasımda regl olucam yani yumurta çatlama dönemim geçti sanıyorum gerçi bu ay doktor kontrolü felan yoktu ama adetlerim genel olarak düzenlidir. mantarım vardı acaba omu tekrarladı diye düşünüyorum ama mantar olduğundaki akıntılarımdan farklı bir akıntı şu andaki hem kesik kesik deği hem de kokusuz ufff yaaa ama doktora gitmekte istemiorumm zaten bugün sitede de bişiler var yazdıklarım gitmio bi türlüü ayyyyyy sinir oldum:))))

Rabbim inş. en yakın zamanda bizleri bebişlerimize kavuştur lütfen, muhakkaki sen her şeyi işitensin, yaratansın bi ol demen yeter Ya Rabbim ol de oluversin mucizelerimiz....Sana inandım sana sığındım senden yardım diliorum kapına geldim Allahım beni kapından eli boş çevirme acizim fakirim senden başka gidecek kapım sığınacak yerim yok sen benim Rabbimsin senden istiyorum isteyin vereyim diyorsun bende senden istiyorum Ya Rabbim.

bence senin yumurtan çatlamış bazen geç çatlıyo benimde geçen ay böyle oldu karnım ağrıdı adet sancısı gibi sonra baktım böyle süt kesiği gibi beyaz akıntı gelmiş ne olduğunu anlamadım birgün sonra doktora gittim yumurtamın çatladığını söyledi.sen bu aralar boş durma anllarsınya:jeyyar:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

kız belkide hamilesindir Allahtan ümit kesilmez.hadi biraz kendine gelmeye çalış bak yanlız değilsin bu tek senin başına gelmedi hepimizin sorunu aynı.

kız belkide hamilesindir Allahtan ümit kesilmez.hadi biraz kendine gelmeye çalış bak yanlız değilsin bu tek senin başına gelmedi hepimizin sorunu aynı.yaaaa bu siteye boldu beeeeeeeeeklava: iyice ağırlaştı

yumurtam hiç bu kadar geç kalmamıştı çatlamak için eğer yumurta çatalamasıysa da yapcak bişi yok eşim zaten şehir dışında:)))

kız belkide hamilesindir Allahtan ümit kesilmez.hadi biraz kendine gelmeye çalış bak yanlız değilsin bu tek senin başına gelmedi hepimizin sorunu aynı.yaaaa bu siteye boldu beeeeeeeeeklava: iyice ağırlaştı

bugün bunalımm takılıyorum:) site benide sinir etti zaten Allahtan gerçekten umut kesilmez ama benim öyle bir umudum yok maselef((

yumurtam hiç bu kadar geç kalmamıştı çatlamak için eğer yumurta çatalamasıysa da yapcak bişi yok eşim zaten şehir dışında:)))

doğru ya eşin şehir dışına çıkmıştı senin moralin birazda bu yüzden bozuktur.canım yaaa haklısın onlar olmasa biz ne yapardık en büyük destekçimiz eşlerimiz.

bugün bunalımm takılıyorum:) site benide sinir etti zaten Allahtan gerçekten umut kesilmez ama benim öyle bir umudum yok maselef((

bugün sen iyice dibe vurmuşsun aslında bende öyleyimde bakma sen dışa vurmamaya çaılşıyorum kız nolacak bizim bu halimiz bağırarak akşama kadar ağlamak geliyor içimden oooffffff yaaaaa kafayı yiycemsenağlamaya noldu bize bugün anlamıyorum.Allahım sen yardım et yarabbim.

doğru ya eşin şehir dışına çıkmıştı senin moralin birazda bu yüzden bozuktur.canım yaaa haklısın onlar olmasa biz ne yapardık en büyük destekçimiz eşlerimiz.

kesinlikle bi hafta bile dayanamıyorum,o yüzden depresyondayım sanırım:)))

mutluluk oyunu oynamaktan sıkıldım artık.bebeğim gel artııııkkk geeeeeel:sinifsinif:

bizden başka kimseciklerde yok bugün ay bi de duygusal şarkılar dinledim ondan iyice duygusal moda bağladım galiba hadi gel beraber ağlıyalım:)):teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…