Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya canım ben işim olmadıgı her zaman geliyom ama dedigim gibi bazı farklı işlerim oluyo bide çok kalınca piskolojim bozuluyo bide bugün o kadar işime ragmen sırf sen embriyolar için ne yazdın diye arada girip hep bakıyorum hadi sen artık anne adaysın dedim ya içime doguyo bu sfer olucak inş nergisin dediklerinide ihmal etme

bugul naber canım bi sen varsın galiba kimse yok..
bende pek girmiyorum özellikle negatif tüpten sonra çünkü moralim bozuluyo . öyle ara ara girip merak ediyorum herkezi düşünüyorum.

zeynepcim çok guzel yumurtaların oluşmuş . inş güzel bir şekilde döllenir ve bebeğine kavuşursun.

canım haklısın çok zor ama napalım herşey allahtan

eynooooooooooo çok iyi yumoşlar... 1 tane olsun sağlam olsun cnm olacak bu sefer.. benimkide 5. gün transfer edildi üstelik dondurulmuş emriyoydu seninnkide olacak inşlh :ecrin_bebek:

sağol canım benimde içime doğuyo bu sefer
darısı sizlere diyim sanki olmuş gibi sempatiksalakcinni
sağol canım inşaallah
eynooooooooooo çok iyi yumoşlar... 1 tane olsun sağlam olsun cnm olacak bu sefer.. benimkide 5. gün transfer edildi üstelik dondurulmuş emriyoydu seninnkide olacak inşlh :ecrin_bebek:

innnşaalllaahhhhhhh kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hg emoşum naptın nereleri gezdin anlat hemen çok merak ettim seni

hoşbulduk canım mersin kızkalesine gittik baya bi gezdik yandım güneşten bide benim güneş alerjim var vücudum kabardı neyse ama güzel geçti kafayı dağıttım biraz sende ne var ne yok canım bende seni merak ettim

kıs iş yerinden nasıl izin aldın
bende iyiyim işte bekliyorum napıyım

kıs iş yerinden nasıl izin aldın
bende iyiyim işte bekliyorum napıyım

moralim bozuk diye izin verdiler yoksa zor alırdım izin zeynom benim işlerim baya bi birikmiş bi toparlıyım gelirim konuşuruz rahat rahat tamam mı canım hadi görüşürüz.

selam kızlar kız zeyno ben gelicemde eşim evde oluyo mesaisi degişti o varken de olmuyor burda yazışmak eşim yokken de malum benim komşular pek vefalı eşim gider gitmez onlar damlıyor hiç sormuyorlar işin gücün var mı müsaitmisin diye benim bu bebek konusunu da bilmiyorlar şimdi anlatsam biraz kendileri katıp abartıp dedikodumu yapcaklar o yüzden kapatıyorum neti canım aklım dualarım sizlerle ama gelemiyorum kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…