canım kötü bişi demedimki düzenli devamlı giren bi emineyle ben varım dedim diğerleri sürekli katılmıyor dedim bunda ne varki
yinede kusura bakma
kabızlık var canım ya sabahları aç karnıma kuru kayısı yiyorum ama fayda etmedi nedense
bugul naber canım bi sen varsın galiba kimse yok..
bende pek girmiyorum özellikle negatif tüpten sonra çünkü moralim bozuluyo . öyle ara ara girip merak ediyorum herkezi düşünüyorum.
zeynepcim çok guzel yumurtaların oluşmuş . inş güzel bir şekilde döllenir ve bebeğine kavuşursun.
sağol canım benimde içime doğuyo bu seferya canım ben işim olmadıgı her zaman geliyom ama dedigim gibi bazı farklı işlerim oluyo bide çok kalınca piskolojim bozuluyo bide bugün o kadar işime ragmen sırf sen embriyolar için ne yazdın diye arada girip hep bakıyorum hadi sen artık anne adaysın dedim ya içime doguyo bu sfer olucak inş nergisin dediklerinide ihmal etme
sağol canım inşaallahbugul naber canım bi sen varsın galiba kimse yok..
bende pek girmiyorum özellikle negatif tüpten sonra çünkü moralim bozuluyo . öyle ara ara girip merak ediyorum herkezi düşünüyorum.
zeynepcim çok guzel yumurtaların oluşmuş . inş güzel bir şekilde döllenir ve bebeğine kavuşursun.
eynooooooooooo çok iyi yumoşlar... 1 tane olsun sağlam olsun cnm olacak bu sefer.. benimkide 5. gün transfer edildi üstelik dondurulmuş emriyoydu seninnkide olacak inşlh :ecrin_bebek:
günaydın kızlar hayırlı cumalar zeynepcım bugun mubarek gun inş rabbım emklerini boşa çıkarmaz
günaydııınnnnnn kızlar ben geldim a.s.
hg emoşum naptın nereleri gezdin anlat hemen çok merak ettim seni
hoşbulduk canım mersin kızkalesine gittik baya bi gezdik yandım güneşten bide benim güneş alerjim var vücudum kabardı neyse ama güzel geçti kafayı dağıttım biraz sende ne var ne yok canım bende seni merak ettim
kıs iş yerinden nasıl izin aldın
bende iyiyim işte bekliyorum napıyım
moralim bozuk diye izin verdiler yoksa zor alırdım izin zeynom benim işlerim baya bi birikmiş bi toparlıyım gelirim konuşuruz rahat rahat tamam mı canım hadi görüşürüz.
afiyet olsun yumoşlar nasıltamam canım bende kahvaltı yapıcam zaten Şeniz
hoşgeldin eminem naber nasılsın oooooohhhhhhhhhhhhhhhh moral depoladın demi bak idareli kullan enerjini yetsin bi dahaki tatilegünaydııınnnnnn kızlar ben geldim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?