merhaba ah kalbim nasılsın kanama geçtimi artık
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırslm kızlar pek gelemiyorum yaa bulantılar başladı çok kötü oluyorum....gerçekten çok zormuş anne olmak daha iyi anlıyorum.. gelirim yine
iyiyim canım ya ne olsun hastalanmıştım bitti artık banyo yapıcam birazdan leke bittigine sevindim inşallah bulantın fazla sürmez kiminin üç ay sonra geçiyomuş öyle olur inş. tuzlu kraker falan ye bastırır birazsen nasılsın özlemay neler yaptın
önemli değil canım ben ölesine demiştim tabiki herkesin işi var gücü varselam kızlar kız zeyno ben gelicemde eşim evde oluyo mesaisi degişti o varken de olmuyor burda yazışmak eşim yokken de malum benim komşular pek vefalıeşim gider gitmez onlar damlıyor hiç sormuyorlar işin gücün var mı müsaitmisin diye benim bu bebek konusunu da bilmiyorlar şimdi anlatsam biraz kendileri katıp abartıp dedikodumu yapcaklar o yüzden kapatıyorum neti canım aklım dualarım sizlerle ama gelemiyorum kusura bakma
iyi canım şimdilik sorun yok büyüyorlar teyzesiafiyet olsun yumoşlar nasıl
alkisalkisalkisbeklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
hoşgeldin zeynep
hadi inşallah zeyno en güzel hediye olcak inş. olsun Rabbim ol desin çilen dolsun artıkve sonucumu eşimin doğum gününde öğreniyorum 21 ağustos inşaallah ona güzel bir hediye verebilirim
hg canım
ben transfer pazar diye biliyordum ama pazarda 1 gün sayılıyormuş 5. günya
pazartesiymiş bebeğime kavuşmam:teytey:
sen şimdiden bize duaya başla bak olmuş gibi söylüyorsun olcak da malum oluyo sanırsamsağolun kıslar ağzınızdan bal damlıyor inşaallah hayırlısıyla çilem dolar darısı tüm isteyenlerin başına inşaallah
ayyy sanki benim olmuşta:roflol:
hoşgördüm tatlım sende hoşgeldin nasılsın neler yapıyosun.amanınnnnnnnn eminem hoşgeldin sefa geldin
sağolun kıslar ağzınızdan bal damlıyor inşaallah hayırlısıyla çilem dolar darısı tüm isteyenlerin başına inşaallah
ayyy sanki benim olmuşta:roflol:
valla öle gibi görünüyor hayırlısısen şimdiden bize duaya başla bak olmuş gibi söylüyorsun olcak da malum oluyo sanırsam
hoşgördüm tatlım sende hoşgeldin nasılsın neler yapıyosun.
olacak zeynom olacak Allah büyük :Saruboceq:hep olacak gözüyle bak pozitif düşün:hooray:
valla öle gibi görünüyor hayırlısı
kıs valla bu tedavide çok olumlu düşünüyorum sanki tuttuda ben ramazanı düşünüyorum ben nasıl yemek yapıcam hadi bulantım olursa bayrama hamile kıyafeti bile tasarlıyorum kafamdan çok komik ya öncekinde hep olumsuz düşündüm çünkü işlerini güzel yapmıyorlardı ondan
ama bide olmazsa çok çöküntü olur bende
kızlar benim moralim çok bozuk babam hasta prostat kanseri tedavi görüyo fakat kemiklere sıçramış hızla büyüyomuş mafoldumben
canım bizler elimizden geleni yapıyoruz Allah görüyo ancak o ol derse olur olmazsada vardır Rabbimin bir bildiği çünkü bizim için hayırlı olanı yanlız Allah bilir şimdiden böyle düşünüpte üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?