Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar pek gelemiyorum yaa bulantılar başladı çok kötü oluyorum....gerçekten çok zormuş anne olmak daha iyi anlıyorum.. gelirim yine

sen nasılsın özlemay neler yaptın
iyiyim canım ya ne olsun hastalanmıştım bitti artık banyo yapıcam birazdan leke bittigine sevindim inşallah bulantın fazla sürmez kiminin üç ay sonra geçiyomuş öyle olur inş. tuzlu kraker falan ye bastırır biraz
ikiz mi seniz degerim ikize yakın diyordun çünkü

önemli değil canım ben ölesine demiştim tabiki herkesin işi var gücü var
afiyet olsun yumoşlar nasıl
iyi canım şimdilik sorun yok büyüyorlar teyzesi
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
alkisalkisalkis

ve sonucumu eşimin doğum gününde öğreniyorum 21 ağustos inşaallah ona güzel bir hediye verebilirim

hg canım
ben transfer pazar diye biliyordum ama pazarda 1 gün sayılıyormuş 5. günya
pazartesiymiş bebeğime kavuşmam:teytey:

zeynom az kalmış yavruna kavuşmaya sıkı sıkı tutunsun sana hiç bırakmasın inşallah hadi bakalım hayırlısıyla anne olmana az kaldı:dance:

sağolun kıslar ağzınızdan bal damlıyor inşaallah hayırlısıyla çilem dolar darısı tüm isteyenlerin başına inşaallah
ayyy sanki benim olmuşta:roflol:

sağolun kıslar ağzınızdan bal damlıyor inşaallah hayırlısıyla çilem dolar darısı tüm isteyenlerin başına inşaallah
sen şimdiden bize duaya başla bak olmuş gibi söylüyorsun olcak da malum oluyo sanırsam

amanınnnnnnnn eminem hoşgeldin sefa geldin
hoşgördüm tatlım sende hoşgeldin nasılsın neler yapıyosun.

olacak zeynom olacak Allah büyük :Saruboceq:hep olacak gözüyle bak pozitif düşün:hooray:

sen şimdiden bize duaya başla bak olmuş gibi söylüyorsun olcak da malum oluyo sanırsam
valla öle gibi görünüyor hayırlısı
hoşgördüm tatlım sende hoşgeldin nasılsın neler yapıyosun.

olacak zeynom olacak Allah büyük :Saruboceq:hep olacak gözüyle bak pozitif düşün:hooray:

kıs valla bu tedavide çok olumlu düşünüyorum sanki tuttuda ben ramazanı düşünüyorum ben nasıl yemek yapıcam hadi bulantım olursa bayrama hamile kıyafeti bile tasarlıyorum kafamdan çok komik ya öncekinde hep olumsuz düşündüm çünkü işlerini güzel yapmıyorlardı ondan
ama bide olmazsa çok çöküntü olur bende

kızlar benim moralim çok bozuk babam hasta prostat kanseri tedavi görüyo fakat kemiklere sıçramış hızla büyüyomuş mafoldumben

canım bizler elimizden geleni yapıyoruz Allah görüyo ancak o ol derse olur olmazsada vardır Rabbimin bir bildiği çünkü bizim için hayırlı olanı yanlız Allah bilir şimdiden böyle düşünüpte üzme kendini.

kızlar benim moralim çok bozuk babam hasta prostat kanseri tedavi görüyo fakat kemiklere sıçramış hızla büyüyomuş mafoldumben

aaa canım benim üzülme Allah büyük bak bi tanıdığım var oda babanınki gibiydi adam ameliyat oldu üzerinden 7 sene geçti üzülme bişi yok bunda inşaaallah

yok üzülmüyorum eminem bekiliyip dua ediyorum Allah görüyor çaktiğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…