Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bitkisel tedavilere bakıyorum şimdi babam için sizin varmı böyle bildiğiniz çevrenizden duyduğunuz bitkisel tedavi:çok üzgünüm:

kızlar benim moralim çok bozuk babam hasta prostat kanseri tedavi görüyo fakat kemiklere sıçramış hızla büyüyomuş mafoldumben
ahhhhhh emine çok üzüldüm Rabbim yardımcısı olsun çok zor hayatta herşey düzgün gitmiyor bi yerden üzülüyoruz bi yandan seviniyoruz herşey insanoglu için sabırlar diliyorum

eminem benim bi ark. mın ablasında tümor bulmuş drlar o dönemde de kadının eşinde ve çocugunda hastalık varmış oglunun böbrekleri (14 yaşında çocuk ) BİTMİŞ DİYALİZE GİRİYOR FALAN kadın tabi kendi dra gidememiş
ama ökse otu kullanmış ama aktardan alıp degil kendi toplamış o tümör baya küçülmüş dr soruyomuş ne yaptın böyle diye

ökse otu bazı çam agaçlarında ve yabani armut ahlat agaçlarında oluyor agacın gövdesinden çıkıyor farklı yapraklarıvar bana gösterdi arkadaşım tansiyona şekere kansere faydalıymış hatta arkadaşım kısırlıgada faydalı diyor adeti söktürüp kistleri atıyormuş vucüttan onu kullanıp hamile kalan bildigi kişiler varmış ben yapıcaktım da eşim izin vermedi

selam kızlar emine hg canım tatile çıkman iyi oldu senin için sevindim ama çok sıcak havalar ramazanda allah yardımcımız olsun inş

bugul hoşbuldum canım sende hoşgeldin tatile çıkmak iyi geldi gerçekten sen nasılsın napıyosun

kızlar ben bi duş alıyım ezan okundu ögleni kılıyım artık kendinize iyi bakın görüşmek üzere

sağol canım ya ben bi araştırıym bu ökse otunu

canım ama aktara güvenmeyin tohumları zehirli olabiliyomuş yapragı kullanılıyor dogada çok var kendin temin et yapacaksan istersen nette de bilgi veriyor

emine hoş geldin canım.Tatil iyi geçmiştir muhakkak.Ama baban için üzüldüm.Bu kanser tuhaf bi hastalık kimi yakalanan hasta iyileşip eski haline dönüyor, kimiside çektikçe çekiyor.Bizde babamı 12 yaşımda kanserden kaybetmiştik.Ama o zamanki tedavilerle şimdiki arasında çok büyük gelişmeler var.Şimdi çoğu hasta iyileşip eski haline dönebiliyor.İnşallah babanda en yakın zam anda sağlığına kavuşur.

canım başın sağolsun senin için ne zor olmuştur onun ömrünü kat kat yavrularına versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…