aaa canım benim üzülme Allah büyük bak bi tanıdığım var oda babanınki gibiydi adam ameliyat oldu üzerinden 7 sene geçti üzülme bişi yok bunda inşaaallah
ahhhhhh emine çok üzüldüm Rabbim yardımcısı olsun çok zor hayatta herşey düzgün gitmiyor bi yerden üzülüyoruz bi yandan seviniyoruz herşey insanoglu için sabırlar diliyorumkızlar benim moralim çok bozuk babam hasta prostat kanseri tedavi görüyo fakat kemiklere sıçramış hızla büyüyomuş mafoldumben
yok canım ya ama araştırıyımbitkisel tedavilere bakıyorum şimdi babam için sizin varmı böyle bildiğiniz çevrenizden duyduğunuz bitkisel tedavi:çok üzgünüm:
babamınki baya ilerlemiş ameliyat edilemiyo çok üzülüyorum
ahhhhhh emine çok üzüldüm Rabbim yardımcısı olsun çok zor hayatta herşey düzgün gitmiyor bi yerden üzülüyoruz bi yandan seviniyoruz herşey insanoglu için sabırlar diliyorum
selam kızlar emine hg canım tatile çıkman iyi oldu senin için sevindim ama çok sıcak havalar ramazanda allah yardımcımız olsun inş
eminem benim bi ark. mın ablasında tümor bulmuş drlar o dönemde de kadının eşinde ve çocugunda hastalık varmış oglunun böbrekleri (14 yaşında çocuk ) BİTMİŞ DİYALİZE GİRİYOR FALAN kadın tabi kendi dra gidememiş
ama ökse otu kullanmış ama aktardan alıp degil kendi toplamış o tümör baya küçülmüş dr soruyomuş ne yaptın böyle diye
ökse otu bazı çam agaçlarında ve yabani armut ahlat agaçlarında oluyor agacın gövdesinden çıkıyor farklı yapraklarıvar bana gösterdi arkadaşım tansiyona şekere kansere faydalıymış hatta arkadaşım kısırlıgada faydalı diyor adeti söktürüp kistleri atıyormuş vucüttan onu kullanıp hamile kalan bildigi kişiler varmış ben yapıcaktım da eşim izin vermedi
emine hoş geldin canım.Tatil iyi geçmiştir muhakkak.Ama baban için üzüldüm.Bu kanser tuhaf bi hastalık kimi yakalanan hasta iyileşip eski haline dönüyor, kimiside çektikçe çekiyor.Bizde babamı 12 yaşımda kanserden kaybetmiştik.Ama o zamanki tedavilerle şimdiki arasında çok büyük gelişmeler var.Şimdi çoğu hasta iyileşip eski haline dönebiliyor.İnşallah babanda en yakın zam anda sağlığına kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?