Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emoşum kıs anlatsana naptın tatilde nereleri gezdin
bende gitmiştim kız kalesine orda bi park var tam karşısında

Zeynepcim sanirim rahmi hazirlamak icin progesteron aliniyormus. Baska ilac kullaniliyo mu bilmiyorum. Suan beklemede misin canim? Insallah hayirli guzel sonuclanir.

sağol canım transfer pazartesi günü hayırlısıyla
sen nasılsın nasıl gidiyor yeğenim iyimi

Eminecim baban icin cok uzuldum. Allah acil sifa versin.tip artik cok ilerledi insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.
Senin icinde uzuldum canim, ama inan vakti gelince nasil oldugunubile anlamayacaksin ve olduktan sonra butun bu yasadiklarini unutacaksin.

emoşum kıs anlatsana naptın tatilde nereleri gezdin
bende gitmiştim kız kalesine orda bi park var tam karşısında
canım otelde kaldık biz çoğu vaktimiz orda geçti onun dışında susanoğluna gittik gezdikcennet cehennem var oraya gittik onun dışında hep havuzda yüzdüm güneşlendim akşamları canlı müzik vardı oynadım bol bol kurtlarımı döktüm bitek kötü olan şey alerji olmam güneş alerjim var omuzum bacaklarım kabardı kaşınıyo-tatlicadiarzu-

haticem hoşgeldin canım maaşallah kuzucuğun epey büyümüş babam için elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış her iş olacağına varıyo ölümünde doğumunda bir vakti saati var şaşmıyo Rabbim çok büyük herşey ondan benim babamada şifa verir inşallah:Saruboceq:

iyi yapmışsın emoşum ohhh bende gezdim hep oraları tamda sıcaklarda gittiniz sizde bayram tatiliyle gitseydiniz
kısss bebek çalışması yaptınızmı bol bol sırnaşık şey :jeyyar:

nergisciğim çok sağol canım sen babanı çok erken kaybetmişsin çok üzüldüm ama takdiri ilahi işte vakti gelen gidiyo inşallah canım benim babamda eski sağlığına kavuşur.

iyi yapmışsın emoşum ohhh bende gezdim hep oraları tamda sıcaklarda gittiniz sizde bayram tatiliyle gitseydiniz
kısss bebek çalışması yaptınızmı bol bol sırnaşık şey :jeyyar:

yok kız bebek çalışması yapamadık adetliydim şimdi diyeceksin denize havuza nasıl girdin tampon kullandım o şekil girdim sakıncası yokmuş tampom olmasaydı girmeyecektim ama şimdide içime kurt düştü acaba mikrop kaptımmı diye sarı sarı akıntım geliyo böyle iltihap gibi ama doktor tamponla girmenin sakıncası olmayacağını söyledi.ayrıca canım hiç bebek çalışması yapmak istemiyo babamı düşünüyorum ona yoğunlaştım bu aralar.

babana yoğunlaşınca unutursun inşaallah o arada gelir bebeğin

babana yoğunlaşınca unutursun inşaallah o arada gelir bebeğin

inşallah ama gerçekten şu an babamdan başka bişey düşünmek istemiyorum o gidince onu birdaha göremiycem belki ileride bebeğim olacak ama babam olmayacak belkide göremeyecek bebeğim olduğunu oda çok üzülüyodu benim için diyorum Allahım biranönce hamile kalsamda babam görse moral olurdu onada doktor moral çok önemli bu dönemde demiş

neyse kızlar sizinde canınızı sıkmayım fazla eee zeynom nasıl hissediyosun kendini heyecanlanyosun değil mi kız inşallah bu sefer olacakolumunekankayizsmile

bide babam 77 yaşında
eminem maaşallah babanın yaşıda varmış benim babam 48 yaşında annemde 42 yaşında
neyse kızlar sizinde canınızı sıkmayım fazla eee zeynom nasıl hissediyosun kendini heyecanlanyosun değil mi kız inşallah bu sefer olacakolumunekankayizsmile

ayyy vallaha bu sefer içim pır pır bilmiyorumki inşaallah olur ,
bu sefer dondurucaz embriyo
o kadar yakın hissediyorumki kendimi hamileliğe

Allahım gönlündekini versin canım hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah bu sefer bu heyecanını hiç kaybetme :1hug:

kaybetmem ama bide negatif olursa işte o zaman kimse duyrduramaz beni

napıcan zeynep negatif olunca hıı söyle bana ben napabildim negatif oldu sonucum canım inanki herşey olacağına varıyo elimizden ne gelir ancak ağlayıp kendimizi yıpratıyoruzbenneyaptımki

napıcan zeynep negatif olunca hıı söyle bana ben napabildim negatif oldu sonucum canım inanki herşey olacağına varıyo elimizden ne gelir ancak ağlayıp kendimizi yıpratıyoruzbenneyaptımki

eminem bu tüp çok zor dayanamıyorum artık yumişler toplandı 2 saat sonra tuvalete kalktım ve oraya bayıldım çok zor anlatamam ölüyorum diye bağırdım yatağıma zor götürdüler
çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…