kıslar bişi sorucam dondurulmuşla tekrar deneyince ilaç kullanılıyormu
Zeynepcim sanirim rahmi hazirlamak icin progesteron aliniyormus. Baska ilac kullaniliyo mu bilmiyorum. Suan beklemede misin canim? Insallah hayirli guzel sonuclanir.
Sagol canim ben iyiyim bebiste iyi, dun ultrasonda gorduk, 2 kilo olmus tosunum.sağol canım transfer pazartesi günü hayırlısıyla
sen nasılsın nasıl gidiyor yeğenim iyimi
Sagol canim ben iyiyim bebiste iyi, dun ultrasonda gorduk, 2 kilo olmus tosunum.
canım otelde kaldık biz çoğu vaktimiz orda geçti onun dışında susanoğluna gittik gezdikcennet cehennem var oraya gittik onun dışında hep havuzda yüzdüm güneşlendim akşamları canlı müzik vardı oynadım bol bol kurtlarımı döktüm bitek kötü olan şey alerji olmam güneş alerjim var omuzum bacaklarım kabardı kaşınıyo-tatlicadiarzu-emoşum kıs anlatsana naptın tatilde nereleri gezdin
bende gitmiştim kız kalesine orda bi park var tam karşısında
Eminecim baban icin cok uzuldum. Allah acil sifa versin.tip artik cok ilerledi insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.
Senin icinde uzuldum canim, ama inan vakti gelince nasil oldugunubile anlamayacaksin ve olduktan sonra butun bu yasadiklarini unutacaksin.
emine hoş geldin canım.Tatil iyi geçmiştir muhakkak.Ama baban için üzüldüm.Bu kanser tuhaf bi hastalık kimi yakalanan hasta iyileşip eski haline dönüyor, kimiside çektikçe çekiyor.Bizde babamı 12 yaşımda kanserden kaybetmiştik.Ama o zamanki tedavilerle şimdiki arasında çok büyük gelişmeler var.Şimdi çoğu hasta iyileşip eski haline dönebiliyor.İnşallah babanda en yakın zam anda sağlığına kavuşur.
iyi yapmışsın emoşum ohhh bende gezdim hep oraları tamda sıcaklarda gittiniz sizde bayram tatiliyle gitseydiniz
kısss bebek çalışması yaptınızmı bol bol sırnaşık şey :jeyyar:
yok kız bebek çalışması yapamadık adetliydim şimdi diyeceksin denize havuza nasıl girdin tampon kullandım o şekil girdim sakıncası yokmuş tampom olmasaydı girmeyecektim ama şimdide içime kurt düştü acaba mikrop kaptımmı diye sarı sarı akıntım geliyo böyle iltihap gibi ama doktor tamponla girmenin sakıncası olmayacağını söyledi.ayrıca canım hiç bebek çalışması yapmak istemiyo babamı düşünüyorum ona yoğunlaştım bu aralar.
babana yoğunlaşınca unutursun inşaallah o arada gelir bebeğin
eminem maaşallah babanın yaşıda varmış benim babam 48 yaşında annemde 42 yaşındabide babam 77 yaşında
neyse kızlar sizinde canınızı sıkmayım fazla eee zeynom nasıl hissediyosun kendini heyecanlanyosun değil mi kız inşallah bu sefer olacakolumunekankayizsmile
eminem maaşallah babanın yaşıda varmış benim babam 48 yaşında annemde 42 yaşında
babamın ikinci evlilği annem yani geç evlenmiş önceki karısından boşanmış annemle evlenmiş annemde 59 yaşında.seninkilerde maşallah baya gençlermiş.
ayyy vallaha bu sefer içim pır pır bilmiyorumki inşaallah olur ,
bu sefer dondurucaz embriyo
o kadar yakın hissediyorumki kendimi hamileliğe
Allahım gönlündekini versin canım hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah bu sefer bu heyecanını hiç kaybetme :1hug:
kaybetmem ama bide negatif olursa işte o zaman kimse duyrduramaz beni
napıcan zeynep negatif olunca hıı söyle bana ben napabildim negatif oldu sonucum canım inanki herşey olacağına varıyo elimizden ne gelir ancak ağlayıp kendimizi yıpratıyoruzbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?