Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

biliyorum canım bu süreçlerden bende geçtim evet zor ama bebeğimiz için dayanmalıyız biz güçlü insanlarız neler görtdük geçirdik bu günlerde geçecek inanki :teselli:

eskiler ne demiş sabırla koruk helva olur bu söz boşuna söylenmemiş eskiler ne söylemişse doğru söylemiş sabırla ve duayla beklicez başka yolu yok bunun vakti geldimi olacak

bu akşam kayınbabamlara gidiyoruz yemeğe şimdi kayganam hazırlık yapıyordur babamlarda davetli

ben çıkıyorum kıslar kayınbabam aradı geliyormuş beni almaya hoşçakalın dualarınızı eksik etmeyin benden
ben pazartesiden itibaren 2 hafta yokum eşim bakacakya bana izin vermez açmama kalkma diye

günaydın canlar zeynom dün konuşamadık rahat rahat işim çoktu pazartesinden itibaren yoksun demek :sm_confused:ben yine tek kaldım desene neyse canım hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah dualarım seninle.

kıslar dualarınızı bekliyorum haberinşz olsun
arada vakit bulursam eşimden kaçamak akşam felan yazarım siz okursunuz
hepinizi çok seviyorum hoşçakalın

günaydın diycemde kimse yok zeyno 2 hafta gelmiycek kızlar bari sizler gelin yanlız bırakmayın beni.beyzanurum tatil iyi geçtide işe dönüş kötü oluyo tatil dönüşü çalışmak zor oluyo kız gelde konuşalım bi görünüp bi kaçma.

selam miillet bi bakıyım dedim 1 saat sonra gidicem bebişimi almaya
hepinizden dua bekliyorum görüşmek üzere:gitme:

günaydınnnnnnnn hanımlar nasılsınız merhabalar zeynepcim canım inş işlerin yolunda giderde bebişlerimizi alıp gelirsin canım dua edicem sana allhım gönlüne göre versin canım.

selam miillet bi bakıyım dedim 1 saat sonra gidicem bebişimi almaya
hepinizden dua bekliyorum görüşmek üzere:gitme:

zeynom dualarım seninle canım bugün oruçluyum oruç ağzımla canı yürekten diliyorum Rabbim seni şu mübarek aylarda anne yapsın amiiiiiiiiiinnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…