Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haklısın canım resmen kafayı yicez.akışınada ben çok bıraktım yok anacım yaaaaa
demekki vakit saat dolacak hepimiznde bir gün yüzü gülecek.

kız vallahi diyorum bende kafayı sıyırdık
bebek olunca sanırım bakamıycaz ona bu durumda unutkan oldum biraz bu aralar

öyle canım vakti dolmadan olmuyor benim reelde bi ark. olmuyordu bir aşılama tutmadı tüp düşünüyordu sırf sigortadan yararlanmak için (2 aşılama sonra tüp oluyorya)İstemeye istemeye 2. aşılamayı yaptırdı oda tuttu ikizleri var dogdu bile

hg canım
nasılsınız bende iyiyim işte bi yatıyorum bi evde geziniyorum eşimde evde bana bakıyo tabi benmi ona bakıyorum omu bana bilinmez neyse
kıs benim dün sol kasığım sızladı sabaha kadar şimdide var

kız sen ona niye bakıyon yat boşver iş felen yapma
nasıl geçti transfer iyisin demi

kız sen ona niye bakıyon yat boşver iş felen yapma
nasıl geçti transfer iyisin demi

valla nergisin dediği gibi aksilikler oldu
koca hastanenin elektriği gitti Allahtan benim transfer oldu yarım saaat sonra gitti
sonra arabanın lastiğinin havası indi
daha varda aklıma gelmiyor
iyiydi işte

valla nergisin dediği gibi aksilikler oldu
koca hastanenin elektriği gitti Allahtan benim transfer oldu yarım saaat sonra gitti
sonra arabanın lastiğinin havası indi
daha varda aklıma gelmiyor
iyiydi işte
kasık agrısını iyiye işaret diyorlardı
aman aksilikleri boşver nergisinde olmuş aksilik ama sonuç çok iyi senin de öyle olacak inş.

herkese selaaaaam.. nasılsınız canlar.... beni sorarsanız iyiyiym bugün doktora gidiyoruz adanaya....
ordandana antebe annemlere gidicem.... en az 1 ay yokum ordada net yok malesef.....
hepinizi merak edicem gelince görüşürüz artık:a015:

zeynoooommm bebiş tutunuyodur bebiiiiişşşşşşşşşş:dance:hadi hayırlısı:ecrin_bebek:canım evde yatmakla vakit geçmek bilmiyo önümüzde ramazan oruç tutamazsın dimi.

iyi yolculuklar ah kalbim yegenimize iyi bak oralarda sen gelesiye inşallah bizde güzel haberler hazırlarız sana

zeynoooommm bebiş tutunuyodur bebiiiiişşşşşşşşşş:dance:hadi hayırlısı:ecrin_bebek:canım evde yatmakla vakit geçmek bilmiyo önümüzde ramazan oruç tutamazsın dimi.

inşaallah canım ya
sonucu öğrenene kadar tutmuycam eğer pozitif olursada tutmam kazamı yaparım sonra

iyiyim emoşum ya özledim valla duramıyorum sizsiz
kasık ağrılarım var işte azcık sabaha kadar sol kasığım sızladı

canım benim ya kız bende seni çok özledim sen yoksun diye içim buruk böyle bir tuhafım iyiki geldinŞeniz iyi iyi sızlasın bu iyiye işaret Allahım bu mübarek aylarda yavruna kavuştursun seni inşallaaaaaaaahhhhhhhh:Saruboceq:kız zeyno senin transferin dün yapıldı dün çok mübarek bir gündü şaban ayının son pazartesi oruçluydum ben dua ettim senin için inşallah olacak bu sefer:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…