evet canım çalışmıyorum artık bebek olayına gelince temmuz 5.de laparoskopi oldum dr bu ay aşılama yapalım dedi de şimdi ramazanda zor olcak hem gittigim merkez başka şehirde git gel olmaz oruçluyken
akışına bıraktım ne yapıyım bebek derken kafayı bozcaz bu gidişle
mikro ya kalmadan kendi gelir inş. bebiş sana
kız sen ona niye bakıyon yat boşver iş felen yapmahg canım
nasılsınız bende iyiyim işte bi yatıyorum bi evde geziniyorum eşimde evde bana bakıyo tabi benmi ona bakıyorum omu bana bilinmezneyse
kıs benim dün sol kasığım sızladı sabaha kadar şimdide var
kız sen ona niye bakıyon yat boşver iş felen yapma
nasıl geçti transfer iyisin demi
kasık agrısını iyiye işaret diyorlardıvalla nergisin dediği gibi aksilikler oldu
koca hastanenin elektriği gitti Allahtan benim transfer oldu yarım saaat sonra gitti
sonra arabanın lastiğinin havası indi
daha varda aklıma gelmiyor
iyiydi işte
kasık agrısını iyiye işaret diyorlardı
aman aksilikleri boşver nergisinde olmuş aksilik ama sonuç çok iyi senin de öyle olacak inş.
aaayyyyy zeynom gelmiş hoşgeldin canım nasılsın
hg canım
nasılsınız bende iyiyim işte bi yatıyorum bi evde geziniyorum eşimde evde bana bakıyo tabi benmi ona bakıyorum omu bana bilinmezneyse
kıs benim dün sol kasığım sızladı sabaha kadar şimdide var
iyi yolculuklar ah kalbim yegenimize iyi bak oralarda sen gelesiye inşallah bizde güzel haberler hazırlarız sanaherkese selaaaaam.. nasılsınız canlar.... beni sorarsanız iyiyiym bugün doktora gidiyoruz adanaya....
ordandana antebe annemlere gidicem.... en az 1 ay yokum ordada net yok malesef.....
hepinizi merak edicem gelince görüşürüz artık:a015:
zeynoooommm bebiş tutunuyodur bebiiiiişşşşşşşşşş:dance:hadi hayırlısı:ecrin_bebek:canım evde yatmakla vakit geçmek bilmiyo önümüzde ramazan oruç tutamazsın dimi.
iyiyim emoşum ya özledim valla duramıyorum sizsiz
kasık ağrılarım var işte azcık sabaha kadar sol kasığım sızladı
iyiyim emoşum ya özledim valla duramıyorum sizsiz
kasık ağrılarım var işte azcık sabaha kadar sol kasığım sızladı
iyi yolculuklar ah kalbim yegenimize iyi bak oralarda sen gelesiye inşallah bizde güzel haberler hazırlarız sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?