herkese selaaaaam.. nasılsınız canlar.... beni sorarsanız iyiyiym bugün doktora gidiyoruz adanaya....
ordandana antebe annemlere gidicem.... en az 1 ay yokum ordada net yok malesef.....
hepinizi merak edicem gelince görüşürüz artık:a015:
yeterki olsun ya ödersin sonra yavaş yavaş demiinşaallah canım ya
sonucu öğrenene kadar tutmuycam eğer pozitif olursada tutmam kazamı yaparım sonra
1 tane 5bb kondu canım ama donduramadık çünkü 1 embriyo 5. güne dayanabildizeynepppppppp trasfer oldumu ne zaman kaç tane süle:uhm:
canım benim ya kız bende seni çok özledim sen yoksun diye içim buruk böyle bir tuhafım iyiki geldinŞeniz iyi iyi sızlasın bu iyiye işaret Allahım bu mübarek aylarda yavruna kavuştursun seni inşallaaaaaaaahhhhhhhh:Saruboceq:kız zeyno senin transferin dün yapıldı dün çok mübarek bir gündü şaban ayının son pazartesi oruçluydum ben dua ettim senin için inşallah olacak bu sefer:Saruboceq:
yeterki olsun ya ödersin sonra yavaş yavaş demi
öyle olsa paylaşırdık senin oruçları canım
neyse biz tutcaz sanada dua ediyim oruçlu oruçlu
ne yapsın vergiden paradan haberi yok yan gelip yatıyodur kiralar kaç para Canım Türkiyem de bedava buldu tabi beleşci kaydirigubbakcemile3inşlh canım inşlhh.. yeğeninizi bugün görücem akalım kerata napıyor4:ecrin_bebek:
emoş hg
baban nasıl durumu ne halde
öyle ama olmuyo biliyorsun sendezeynom şimdiden belirti aramaya başlama sakın yoksa sonlara doğru çok kötü olursun oluruna bırakmaya çalış canım biliyorum zor ama düşünmemek daha iyi olacağı varsa vakti geldiyse olur canım benim Allahım emeklerinin karşılığını verir inşallah:Saruboceq:
dün kimse yoktu burda çok canım sıkıldı:sinifsinif:
sağol canım valla kasık ağrımdan başka bişi yok ve sol bacağımherkese selam
gecmişi okudum
emine babana cok gecmiş olsun canım RABBİM şifasını versin İNŞALLAH
şimdi nasıl baban sen nsılsın opuyorumnanaktan
zeynep canım transverin olmuş hayırlı ugurlu olsun RABBİM 9 ay bebeşini göbeyinden ayırmasın
nasılsın iyimisin neler hissediyosun taze annecikopuyorumnanaktan
güle güle canımherkese selaaaaam.. nasılsınız canlar.... beni sorarsanız iyiyiym bugün doktora gidiyoruz adanaya....
ordandana antebe annemlere gidicem.... en az 1 ay yokum ordada net yok malesef.....
hepinizi merak edicem gelince görüşürüz artık:a015:
kızlar ben bi kahvaltı yapıyım görüşmek üzere öptüm hepinizi
öyle ama olmuyo biliyorsun sende
ben haftaya salı veriyorum testi zaten ayın 17 sinde
6. gün embriyosu olduğundan beklemiycem
biliyorum ama napıyım emoşum
güle güle özlemay
ve ah kalbim
hoşbuldumaleynada gelmiş hoşgeldin cadı napıyosun.
zeynoşum erken alıcakmışın sonucu iyi hadi bakalım şimdiden içimi bir sevinç kapladı güzel haber alıcaz inşallah:Saruboceq: 6.gün embriyosunda tutma şansı daha mı yüksek canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?