Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ah kalbim seni özlicez canım inşallah dönüşte güzel haberler veririz sana kendine iyi bakopuyorumnanaktan

inşaallah canım ya
sonucu öğrenene kadar tutmuycam eğer pozitif olursada tutmam kazamı yaparım sonra
yeterki olsun ya ödersin sonra yavaş yavaş demi
öyle olsa paylaşırdık senin oruçları canım
neyse biz tutcaz sanada dua ediyim oruçlu oruçlu

zeynepppppppp trasfer oldumu ne zaman kaç tane süle :uhm:
1 tane 5bb kondu canım ama donduramadık çünkü 1 embriyo 5. güne dayanabildi
anlatsana senin belirti neydi bende kasık ağrıları var dünde sol bacağım sızladı ve sol kasığım sabaha kadar

amin canım benim
inşaallah tutar

emoş hg
baban nasıl durumu ne halde

hoşbuldum canım sende hoşgeldin babam biraz daha iyi çok şükür sağol canım sende ne var ne yok yarın oruçluyuz kısmet olursa ramazan geldi hoşgeldi bereketi huzuru ile geldi Rabbim bu mübarek ayda herkesin kalbindekini versin hepimize hayırlı evlatlar ihsan etsin amiiiiiinnnnnnn:Saruboceq:

zeynom şimdiden belirti aramaya başlama sakın yoksa sonlara doğru çok kötü olursun oluruna bırakmaya çalış canım biliyorum zor ama düşünmemek daha iyi olacağı varsa vakti geldiyse olur canım benim Allahım emeklerinin karşılığını verir inşallah:Saruboceq:

öyle ama olmuyo biliyorsun sende
ben haftaya salı veriyorum testi zaten ayın 17 sinde
6. gün embriyosu olduğundan beklemiycem
dün kimse yoktu burda çok canım sıkıldı:sinifsinif:

biliyorum ama napıyım emoşum

güle güle özlemay
ve ah kalbim

herkese selam

gecmişi okudum

emine babana cok gecmiş olsun canım RABBİM şifasını versin İNŞALLAH

şimdi nasıl baban sen nsılsın opuyorumnanaktan

zeynep canım transverin olmuş hayırlı ugurlu olsun RABBİM 9 ay bebeşini göbeyinden ayırmasın

nasılsın iyimisin neler hissediyosun taze annecikopuyorumnanaktan

sağol canım valla kasık ağrımdan başka bişi yok ve sol bacağım

güle güle canım
kızlar ben bi kahvaltı yapıyım görüşmek üzere öptüm hepinizi

afiyet olsuncokacimcoook

bende daha yapmadım kahvaltı

öyle ama olmuyo biliyorsun sende
ben haftaya salı veriyorum testi zaten ayın 17 sinde
6. gün embriyosu olduğundan beklemiycem

biliyorum ama napıyım emoşum

güle güle özlemay
ve ah kalbim

zeynoşum erken alıcakmışın sonucu iyi hadi bakalım şimdiden içimi bir sevinç kapladı güzel haber alıcaz inşallah:Saruboceq: 6.gün embriyosunda tutma şansı daha mı yüksek canım.

zeynoşum erken alıcakmışın sonucu iyi hadi bakalım şimdiden içimi bir sevinç kapladı güzel haber alıcaz inşallah:Saruboceq: 6.gün embriyosunda tutma şansı daha mı yüksek canım.

evet öyle diyorlar bakın size embriyomun resmini gösteriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…