herkese selam
gecmişi okudum
emine babana cok gecmiş olsun canım RABBİM şifasını versin İNŞALLAH
şimdi nasıl baban sen nsılsın opuyorumnanaktan
zeynep canım transverin olmuş hayırlı ugurlu olsun RABBİM 9 ay bebeşini göbeyinden ayırmasın
nasılsın iyimisin neler hissediyosun taze annecikopuyorumnanaktan
zeynep 6. gün embiriyosuda ilk kez duydum en son 5. gün oluyo diye biliyodum
geri kalanları dondrdunuzmu zeynep
bu canlar
kıslar ben yatıyorum sonra yine gelirim çok yoruldum
inşaallah emoşum inşaallahcanım benim inşallah sıkı sıkı tutunur sana kız içime doğuyo çok ciddi söylüyorum bu sefer olacak ben öyle hissediyorum :teytey:
tamam canıımmm yat dinlen sen iyi bak kendine ve yeğenimize öpüldünopuyorumnanaktan
sevindim canım tabi beslenmesi cok önemli babalar cok seviliyo dimi bende cok severim babamıselam canım iyidir işte ne olsun aynı şeyler uğraşıp duruyorum babam çok şükür iyi canım iyi bakılması lazımmış beslenmesine dikkat etmeliymiş ilaç kullanıyo şimdi bide onun yanında arı sütü bal polen karışımı yiyo güç versin diye şifa Allahtan inşallah daha iyi olacak babam:Saruboceq:sen neler napıyosun nasılsın.
RABBİM neler yaratıyo küçüçük şey büyüyüp insan oluyo RABBİM nelere kadirbu canlar
yok donduracak çıkmadı sadece bu yaşadı 5. güne kadar
kıslar ben yatıyorum sonra yine gelirim çok yoruldum
inşaallah emoşum inşaallah
tamam canım hadi bende öptüm opuyorumnanaktan
sevindim canım tabi beslenmesi cok önemli babalar cok seviliyo dimi bende cok severim babamı
bende aynıyım canım cumadan anneme gittim pazarda eşim geldi aldıı beni tedavi falan yok bizde oldugu gibi bıraktık oluruna eşim birazda öyle deneyelim diyo sen kafadan at bukadar üstünde durma diyo İNŞALLAH başarabilirim
RABBİM neler yaratıyo küçüçük şey büyüyüp insan oluyo RABBİM nelere kadir
zeynep seninkide İNŞALLAH büyüyüpböyle bebişler olur
kalmadımı olsun hayırlısı olsun canım
MERHABA CANIMkızlar merhabanasılsınızzzzz
emine en güzeli ama başarabilirsek ne mutlu bize ben cok dayanamam gibime geliyo ama İNŞALLAH RABBİM bizide sevindirir bizimde oluraleyna bende oluruna bıraktım canım canım uygun verirse verir diyorum üstüne düştükçe daha kötü oluyo sürekli bu konuyu düşünmekten sıkıldım artık soranlara ben o defteri kapattım diyorum her ay belirti aramaktan acaba oldu mu demekten sıkıldım artık Allahım hakkımda hayırlı olanı bilir vereceği zamanıda bilir.
ben fazla katılamıyorum kusura bakmayın açık kalıyorum ama yazanıyorum.işler sıkı ondan emineu sen nasılsın
MERHABA CANIM
emine en güzeli ama başarabilirsek ne mutlu bize ben cok dayanamam gibime geliyo ama İNŞALLAH RABBİM bizide sevindirir bizimde olur
İNŞALLAH bebeklerimiz
bana cok uzak geliyo hamile kalmak içimde böyle bişe var RABBİM aratmadan hayırlısıyla hamile kalmayı anne olmayı bizede nasip eder İNŞALLAH
aleyna bende oluruna bıraktım canım canım uygun verirse verir diyorum üstüne düştükçe daha kötü oluyo sürekli bu konuyu düşünmekten sıkıldım artık soranlara ben o defteri kapattım diyorum her ay belirti aramaktan acaba oldu mu demekten sıkıldım artık Allahım hakkımda hayırlı olanı bilir vereceği zamanıda bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?