Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emine canım dktorumla konuştum adet olunca gel tüp bebek için kontrole başlayalım dedi hakkımızda hayırlısı olsun.

hadi bakalım canım şimdiden hayırlı olsun.inş.gelecek bebişin az kaldı.bende bir kere tüp bebek yaptırdım ama olmadı, sormak istediğin bişey olursa tüp bebekle ilgili yardımcı olmaya çalışırım.bu arada bu siteye noooooldu bugün ya bunu yazmak için 15 dk.uğraştım.

eminecim neden sadece bir kez denediniz?

canım 2.ye cesaret edemedim çünkü tüp bebek en son şans ayrıca maddi olarakta yıprattı bizi çünkü daha öncesinden sürekli doktora gidiyodum bir sürü masraf bizi tıkadı.şimdi ise aşılama ile yola devam ediyorum.

cansam bebeğin hayırlı olsun canımAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.nasıl geçirdin bekleme sürecini varmıydı belirtilerin anlatırsan burada bekleyen arkadaşlara umut olur.a.s.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende polikistik over hastasıyım 3 aydır klomen + çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum. Ocak ayında bende aşılama yaptıracağım. Şimdi senin ilkinde hamile kaldığını okuyunca çok sevindim canım. Bana moral verdin.

Canım ya, bu ne güzel bir haber. Çok çok tebrik ediyorum.Belirtilerin nelerdi biraz bahssedermisin.

[opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Bu ay aşılama yaptıracak güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

NURSİMA......................1.aşılama...................... klomen................................ 15 kasım

Marall............................1.aşılama.......................pregon.................................. 25kasım

aleyna222...................1.aşılama...................gona f......................................... 25kasım

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

bebk noldu merak ettim ?? inşallah haberler iyidir..

cansam tü tü tü maşallah :) allah tamamına erdirsin :)

kızlar ben kararlıyım önümüzdeki ay ben de hamile kalacağım ! çok ciddi karar aldım kendi kendime

nihayet regl oldum bu arada, 39 gün sürdü bu periyodum.

ama çok kararlıyım, yeni listede maşallahları ben de takacağım

Pikeceğim çok teşekkür ederim Rabbim sanada yaşatacak bu sözümü sakın unutma..

günaydın kıslarr...
evet sonunda dayanamayıp bugün kan verdim... (11. gün) bir kaç saat sonra çıkacak sonuç... allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin...

evet eminecim tüp hem maddi hem manevi yıpratıo sanırım insanı... ben tüp bebeğe biraz daha garanti gözüyle bakıyordum ama kk da iyice bi karıştırdım onunda tutma olasılığı düşük...

selam arkadaşlar.16 kasımda yaptırmam gereken testi yani kanda gebelik testini ancak dün yaptırabildim.Sonuç negatif.0,94 çıktı.Bu ay da olmadı ama dua etmiştim bebeğim varsa sağlıkla kucaklamayı nasip et yoksa dayanma gücü sabır ver allahım diye çok şükür pek sarsılmadım.ışin garibi hala adet olmadım.Bu hormon ilaçları dengeyi bozuyor sanırım.Ne yapalım nasip değilmişş başka bahara kaldı annelik heyecanı olursa inş.

olsun cnm allah hayırlı olanı versin... en güzeli bunun bilincinde olmak... allahım bizide görür inşallah...

olsun cnm allah hayırlı olanı versin... en güzeli bunun bilincinde olmak... allahım bizide görür inşallah...

Allahım ne olur bizi de gör yarabbim ((((((((((((((((((
emeklerimizin karşılığını evlatlarımızı sağsağlim kucağımıza almayı nasip eyle. ne kadar çok kader arkadaşım varmış . insan yaşamayınca bilmiyor. meğer bitek ben değilmişim bu durumda olan :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…