mesaj yazamıorum gıcık oldum
emine canım dktorumla konuştum adet olunca gel tüp bebek için kontrole başlayalım dedi hakkımızda hayırlısı olsun.
eminecim neden sadece bir kez denediniz?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende polikistik over hastasıyım 3 aydır klomen + çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum. Ocak ayında bende aşılama yaptıracağım. Şimdi senin ilkinde hamile kaldığını okuyunca çok sevindim canım. Bana moral verdin.Üzülmeyin arkadaşlar dicem ama dinlemiceksiniz sizi o kadar iyi anlayan biriyim ki taki düne kadar ben nasıl üzülüyordum baharda tüp bebek yaptırıcaktım öyle karar vermiştim ana kısmet işte zamanı gelmiş demekki..Polikistik over var bende ilk aşılamada hamile kaldım..
Arkadaşlar merhaba dün kan testi yaptırdım sonuş pozitiffff hamileyimmm ilk aşılamam 1 tane yumurta ve 20 milyom spermle hemde hiç ümidim yoktu doktorum aramasaydı test yapmaya niyetim bile yoktu aşılamadan sonra 17 günümde 505.08 değerim çıktı Rabbim isteyen herkezin emeklerini boşa çıkarmasın hepiniz için dua ediyorum sizlerde bana edin olurmu?
Canım ya, bu ne güzel bir haber. Çok çok tebrik ediyorum.Belirtilerin nelerdi biraz bahssedermisin.
bebk noldu merak ettim ?? inşallah haberler iyidir..
cansam tü tü tü maşallah :) allah tamamına erdirsin :)
kızlar ben kararlıyım önümüzdeki ay ben de hamile kalacağım ! çok ciddi karar aldım kendi kendime
nihayet regl oldum bu arada, 39 gün sürdü bu periyodum.
ama çok kararlıyım, yeni listede maşallahları ben de takacağım
hamile degılım kesem buyumemıs doktor test ıstedı yaptırdım cıkmadı
canım 2.ye cesaret edemedim çünkü tüp bebek en son şans ayrıca maddi olarakta yıprattı bizi çünkü daha öncesinden sürekli doktora gidiyodum bir sürü masraf bizi tıkadı.şimdi ise aşılama ile yola devam ediyorum.
selam arkadaşlar.16 kasımda yaptırmam gereken testi yani kanda gebelik testini ancak dün yaptırabildim.Sonuç negatif.0,94 çıktı.Bu ay da olmadı ama dua etmiştim bebeğim varsa sağlıkla kucaklamayı nasip et yoksa dayanma gücü sabır ver allahım diye çok şükür pek sarsılmadım.İşin garibi hala adet olmadım.Bu hormon ilaçları dengeyi bozuyor sanırım.Ne yapalım nasip değilmişş başka bahara kaldı annelik heyecanı olursa inş.
olsun cnm allah hayırlı olanı versin... en güzeli bunun bilincinde olmak... allahım bizide görür inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?