Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynen canım bende ablan gibi yaptım şuan artık bana bu konuyu sorayın diyorum aileme kapattım artık olmuyosa vardır bir sebebi diyorum artık bebek ve hamile bir kadın gördüğümde üzülmüyorum rabbim bana böyle uygun görmüş ben elimden geleni yaptım olmadı herşeyde vardır bir hayır bende 2 aşılama 1 tüp yaptırdım olmadı bıraktım şu an herşeyi.

bal konuşsana canım kendinden bahset biraz sorumda görmedin herhalde mesajımı yoğunsun galiba

tamam canım bende yemeğe çıkıcam zaten saat 13 te görüşürüz afiyet olsun.

nerdesin eminecim göremedim yoksun galiba

neyse ben yazıyım okursun sen girince
ben 33 yaşındayım 6 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istemimiz var 6 ay doğal yolla denedik olmadı. dr a gittim. benden hsg ve eşimden test istedi tüplere bakalım dedi. anestezili istedim. yanlız talihsizliğim ozaman başladı zaten damarımı zedelemişler. kan durmuyordu. uyanınca ayağa kalkamadım. tekrar uyutarak dikmişler damarı neyse 2 ayöyle iyileşmek için ara verdik. tüplerim allahtan açıktı. olmazsa dr. takip yapalım dedi. ondan sonrada sürekli enfeksiyon geçirdim. kaşıntı mantar değildi. ama hiç geçmeyen kaşıntılar. onun sebebinide bulamadık. testler yapıldı. halada biraz var. arkadaşım ferti center tüp bebek merkezinde bi dr. önerdi. ona gittim. hiç bir sorununuz yok. doğalda olabilir dedi. aşılama istedik. bir an önce olsun diye oda tutmadı. 11 temmuzda aşılamam yapıldı.malesef olmadı. tekrar denemek istemiyorum 2aşılamayı

ekim ayında mikro düşünüyorum canım hayırlısı bakalım

annemde hasta2 gün önce bel fıtığı patlamış. çok canım sıtkın eminecimm. taaaa erzurumda bakalım ameliyatı acilse ben hemen gidicem 1 hafta iznim var.annem daha önemli canım şu an

canım benim bende 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim 6.yıla girdik temmuzda 4 yıldır bebiş istiyorum birçok doktora gittim ilk zamanlar sebepsizdi en son şubat ayında laparoskopi oldum sorun çıktı düzeltildi aşılama yapıldı ama yine olmadı artık bende vazgeçtim vakti geldimi olur diyorum.canım annen için çok üzüldüm inşallah düzelir Rabbim şifa versin tabiki annen daha önemli.

kızlar merhaba

eminecım geçmiş olsun canım baban hastaymış acil şifalar dilerim

yeni katılan arkadaşlar olmuş onlara rabbım en kısa zamanda verır inş

artık eskisi gibi giremiyorum kafamdan sileyim şu düşünceleri die gerçi sildim bişey kalmadı hep aklım sizde baksana zeynebinde dondurulmuşu da olmamış inşallah bebeği sıkıca tutunur ona..

ben çok üzülüyorum tedavidekilere çünkü o kadar eziyet çekiliyo sonra olmayınca insan hüsrana uğruyo

canım bu ay herşey çok rahat geçtı ama adet olmadım belki tüp bebek tedavisinden dolayı kullandığım ilaçlar gecikme yapmıştır.

kaç günün geçti tüp bebek sonrası normal yoldan olma şansı yüksek biliyosun ilaçların etkisi bir kaç ay devam ediyomuş

emıne ben oluruna bıraktıkca herşeyı kafamdan sildikçe günümün geçmesi benı yenıden alevlendiriyo
bak şimdi haziranda ayın 6 da oldum tüp temmuzda 2 de oldum tüp bebekten dolayı erken oldum galiba. ağustos oldu ben hala olmadım test yaptım bişey çıkmadı

canım burda biribirimize destek oluyoruz ne kadar üzülsekte yıkılsakta yine kalkabiliyoruz destek moral çok önemli çünkü ben burda çoğu zaman yanlız kalıyorum konuşacak kimse yok zaten başkasıylada konuşamıyoruz bu konuları çünkü bizi bizden başkası anlamaz seni anlıyorum ama kaçmak çözüm değil en iyisi beraber olmak böylesi daha kolay oluyo.zeynomun bebişi sıkı sıkı tutunur inşallah :Saruboceq:

kaç günün geçti tüp bebek sonrası normal yoldan olma şansı yüksek biliyosun ilaçların etkisi bir kaç ay devam ediyomuş

eminecimmm kız nerdesin yavvv

ah canım herkes sana geçmiş olsun yazıyor geçmişe bi baktım baban hastaymış ahhhhhh geçmiş olsun canım şimdi iyimi nasıl ya anne ve babalarımızın kıymetini bekarken bilemiyoz ama birde evlenip uzağa gidince çok kötü yaa
bu polenle arı sütü çok iyi kızzz ben kocama bile veriyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…