emineu canım en doğrusunu düşünmüşsün kafaya takınca daha kötü oluyor. olmuyoro zaman benim ablamda bıraktı 3 aşılama 2 tüp olmadı kafadan sildi. bitti artık kapattım dedi olmıcak sonra 2 geçince kendi kaldı 2. yede hamile hemde . yaradan öyle büyükki onun istediği saatin dolmasını beklemeliyiz. bence ama tabi bize tıbbın verdiği imkanlardanda yararlandıktan sonra rabbime sığınmalıyız.
bal konuşsana canım kendinden bahset biraz sorumda görmedin herhalde mesajımı yoğunsun galiba
canım eminecim hastalara cevap vermekten yazamıyorumki 13 de burdaysan konuşuruz yemeğe çıkayım diyorum ben nefes alayım biraz
tamam canım bende yemeğe çıkıcam zaten saat 13 te görüşürüz afiyet olsun.
nerdesin eminecim göremedim yoksun galiba
neyse ben yazıyım okursun sen girince
ben 33 yaşındayım 6 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istemimiz var 6 ay doğal yolla denedik olmadı. dr a gittim. benden hsg ve eşimden test istedi tüplere bakalım dedi. anestezili istedim. yanlız talihsizliğim ozaman başladı zaten damarımı zedelemişler. kan durmuyordu. uyanınca ayağa kalkamadım. tekrar uyutarak dikmişler damarı neyse 2 ayöyle iyileşmek için ara verdik. tüplerim allahtan açıktı. olmazsa dr. takip yapalım dedi. ondan sonrada sürekli enfeksiyon geçirdim. kaşıntı mantar değildi. ama hiç geçmeyen kaşıntılar. onun sebebinide bulamadık. testler yapıldı. halada biraz var. arkadaşım ferti center tüp bebek merkezinde bi dr. önerdi. ona gittim. hiç bir sorununuz yok. doğalda olabilir dedi. aşılama istedik. bir an önce olsun diye oda tutmadı. 11 temmuzda aşılamam yapıldı.malesef olmadı. tekrar denemek istemiyorum 2aşılamayı
ekim ayında mikro düşünüyorum canım hayırlısı bakalım
annemde hasta2 gün önce bel fıtığı patlamış. çok canım sıtkın eminecimm. taaaa erzurumda bakalım ameliyatı acilse ben hemen gidicem 1 hafta iznim var.annem daha önemli canım şu an
beyzanur sen naptın canım bu ay rahat ilişki yaşadınız adet oldun mu
kızlar merhaba
eminecım geçmiş olsun canım baban hastaymış acil şifalar dilerim
yeni katılan arkadaşlar olmuş onlara rabbım en kısa zamanda verır inş
canım bu ay herşey çok rahat geçtı ama adet olmadım belki tüp bebek tedavisinden dolayı kullandığım ilaçlar gecikme yapmıştır.
artık eskisi gibi giremiyorum kafamdan sileyim şu düşünceleri die gerçi sildim bişey kalmadı hep aklım sizde baksana zeynebinde dondurulmuşu da olmamış inşallah bebeği sıkıca tutunur ona..
ben çok üzülüyorum tedavidekilere çünkü o kadar eziyet çekiliyo sonra olmayınca insan hüsrana uğruyo
kaç günün geçti tüp bebek sonrası normal yoldan olma şansı yüksek biliyosun ilaçların etkisi bir kaç ay devam ediyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?