Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım haklısın sabretmek lazım .ben ilk zamnlar çok agladım acaba benım cocugumu olmayaackmı dıyee sonra araştrdımkı polikistik over olup da hamıle kalan cok varmöıs bişraz rahatladım tabi.eşimin amleıyta olmaı için hergün söylüyordum eşime ama sonradan söylemeyi bırkaım ne zaman hazır hissederse o zmaan olcak şimdi is e kendı diyor heran amelıyat olabılrım iş durumuna göre bakcam diyorr.başka topikteki arkadaşlarım çok yardımcı oldular allah razı olsun sizdende allah razı olsun.15gün sogan suyu içtim ve bıraktım devam etmem gerekıyormus 15 gün içip 15 gün ara sonra tekarar 15gün adeti düzen sokuyormus ramaznadan sonra yapcam inş.hayıt tohumubu duydum canım ama almak nasip olmadı.keten tohumunu hiç duymadım.hangisini tabvziseye edesin ve nasıl kullanılıyor

zeynepciim en zor kısmı şuan yani bekleme aşaması, saatler, günler geçmiyordur şimdi sana.İnşallah bu son tedavin olur.3 gün sürekli dinlenmeye bak canım.

Kızlar bu arada hepinize hayırlı ramazanlarzemuszemus

valla hep yatamıyorumki
ama iş yapmıyorum evde dolaşıyorum tuvaletime gidiyorum

canım ben keten tohumu kendim kullanmadım ama kullananlar çok fayda gördüklerini söyledi keten tohumu eziliyo iyice günde 2 kere 1 tatlı kaşığı yeniyo.hayıt tohumu ise bir bardak suya bir tatlı kaşığı hayıt tohumu koyacakasın bir taşım kaynat kapat biraz dinlesin süz iç çok işe yarıyo:lepi:

tamam canım bilgi için teşekkürler çok sagol denerim bende.

bu arada hepinize günaydın arkadaşlar

günaydın canım işlerim vardı napıyosun akşam iftarın nasıl geçti ben su içmekten bi hale kaldım.

emoşum dün akşamı bir hal olduk su işmmekten. eşim masayı hazırlıyor .hem su hem meyve suyu hem limonlu su harareti alsın diye ben ezan başladı. 4 bardak içtin hemen yemek aklıma gelmedi bile
sen ne yaptınnn

aynen canım ne kadar içtiysem ağzımın kuruluğu gitmedi vüzut kurumuş içtikçe çekti suyu ama sen gibi ezan okunur okunmaz ilk etapta o kadar su içmedim çünkü sonramiğdem çok kötü oluyo yarım bardak içtim tuttum kendimi sonra çorba içmeye başladım ardından kalan suyumu içtim biraz yemek yedim sonra içemeye başladım Allah ne verdiyse:roflol:

kız ne durması yazamıyomkiii milletin lafını dinlemektennn emoşşş reglimede az kaldı bakalım ne olacak 16 sı

aman bitmez milletin lafıda.iyi olacak canım iyi düşün iyi olsun belki 16 sından sonra tutamazsın oruç malum hamile olunca zor olur miğden bulanır falan hem iki canlı olmuş oluyosun tutamazsın inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::CüvCüv::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…