emine ömür kızsın valla ay kasıklarım patladı gülmekten:roflol:
açlık yok hiç ta su istiyorum çokben acıktımda beeeeeeee hemde susadım tabi su daha baskın
kıs akşama ne pişiriyon var mı adı:uhm:
iyimiş valla dolapta mantı var bide su böreğimi yapsam benim kociş bunları çoooooook sever
tatlı napsam çorbada ister bana hepsi yasak ooooff ya
çok uykum var
niye yasak kız
kızlar susuzluktan ölüyorummmmmmmm anacımmmm
e kız evdesin ya yat uyu ben senin yerinde olsam biraz uyurdum iş yerinde masanın üzerine koyuyorum başımı arada oda daha kötü oluyo benimde çok uykum var bugün ayyyyyyyhhhhmirmirmirmir
kıslar ben bi mutfağa uğrayım bakalım ne çıkacak
hepinize hayırlı iftarlar rabbim orucunuzu kabul etsin
hııımm anladım canım zaten bu havalarda ağır yemekler yenmez bide oruçluyuz sende hafif sebze yemekleri yap çorba falan iyi oluryerimsenibenkıs ben sıkı diyetteyim bende pco da varmış acil zayıflamalıyım
doktorda sıra beklerken duydum birisine zayıfla diye tedaviyi ertelemiş öyle olmak istemiyorum tiroidden dolayı metabolizmam çok yavaş
ayyy eşimi aradım akşama isteiğin bişey varmı sordum benden sadece kola yedigün filan al diyorrrrrrr istemiyorum hiç bişey diyor suamışşşş yaaa
fatoşşş canım seni bu gün deli ettim dimi kızzzzzzz
evet depo ilaçlarını giriyorum şu an boşluk var orada canımcanım sen şu an hemşirelik yapıyomusun
evet şanslılar bende çalışıyorum canım üstelikte mesai 6 da bitiyo iftara 1.5 saat kala yemekte yetiştiremem o yüzden anneme kayınvalideme arada dışarda yeriz öyle idare ederiz.ayyyy bugulcum ne şanslılar demi ohhhh bizim gibimi onlar demiiii sende çalışıyon heralde
tatlım
kıslar ben bi mutfağa uğrayım bakalım ne çıkacak
hepinize hayırlı iftarlar rabbim orucunuzu kabul etsin
eh bi miktar alışcaz artık sanada bana nasıl alıştılarsa
kıs öyle şey olrmu biz anamızdan öğrenip doğmadık ya boşveeer
bu arada bugul da bende çalışmıyoz akıllım:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?