Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyimiş valla dolapta mantı var bide su böreğimi yapsam benim kociş bunları çoooooook sever
tatlı napsam çorbada ister bana hepsi yasak ooooff ya

ben akşam kayınvalideme gidicem ne yiycem tam olarak bilmiyorum ama tavuklu pilav ve çorba var sulu yemek ne yapacak onu bilmiyorum.

ayyy eşimi aradım akşama isteiğin bişey varmı sordum benden sadece kola yedigün filan al diyorrrrrrr istemiyorum hiç bişey diyor suamışşşş yaaa

e kız evdesin ya yat uyu ben senin yerinde olsam biraz uyurdum iş yerinde masanın üzerine koyuyorum başımı arada oda daha kötü oluyo benimde çok uykum var bugün ayyyyyyyhhhhmirmirmirmir

ayyyy bugulcum ne şanslılar demi ohhhh bizim gibimi onlar demiiii sende çalışıyon heralde
tatlım

kıs ben sıkı diyetteyim bende pco da varmış acil zayıflamalıyım
doktorda sıra beklerken duydum birisine zayıfla diye tedaviyi ertelemiş öyle olmak istemiyorum tiroidden dolayı metabolizmam çok yavaş
hııımm anladım canım zaten bu havalarda ağır yemekler yenmez bide oruçluyuz sende hafif sebze yemekleri yap çorba falan iyi oluryerimseniben
ayyy eşimi aradım akşama isteiğin bişey varmı sordum benden sadece kola yedigün filan al diyorrrrrrr istemiyorum hiç bişey diyor suamışşşş yaaa

anacım hep öyleyiz hep susuzluk kırdı geçirdi milleti.sen ne yemek yapmayı düşünüyosun akşama hoş eşin sadece içecek istemiş ama o kadarla olmuyo işte suyu içince hemen yemeğe sarılıyoruz:roflol:

ayyyy bugulcum ne şanslılar demi ohhhh bizim gibimi onlar demiiii sende çalışıyon heralde
tatlım
evet şanslılar bende çalışıyorum canım üstelikte mesai 6 da bitiyo iftara 1.5 saat kala yemekte yetiştiremem o yüzden anneme kayınvalideme arada dışarda yeriz öyle idare ederiz.
kıslar ben bi mutfağa uğrayım bakalım ne çıkacak
hepinize hayırlı iftarlar rabbim orucunuzu kabul etsin

tamam canım kolay gelsin sana şimdiden afiyet olsun sanada hayırlı iftarlar olsunopuyorumnanaktan

eh bi miktar alışcaz artık sanada bana nasıl alıştılarsa
kıs öyle şey olrmu biz anamızdan öğrenip doğmadık ya boşveeer
bu arada bugul da bende çalışmıyoz akıllım:roflol:

kız siz ne konuşuyonuz aranızda bakıymCADIARZUbanada söyleyin çabukkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…