ay canımmm afiyet olsun bu gün neyapcan yemek tatlımm
aman bitmez milletin lafıda.iyi olacak canım iyi düşün iyi olsun belki 16 sından sonra tutamazsın oruç malum hamile olunca zor olur miğden bulanır falan hem iki canlı olmuş oluyosun tutamazsın inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::CüvCüv::hooray:
ayyyyy kızzzz nerdeee hiç bağlamak istemiyom kendimi ama yine insan ümitleniyor sonra yine yıkımmm.
ben ramazanda yemek yapmam ki anneme kayınvalideme giderim yerim:roflol:cokacimcoook
boşver beeeee ümit etmek hayal etmekte güzel bakarsın Allahın hoşuna gider hayalini gerçekleştirir kimbilirboshayallersmile ne kadar da kendini tutsan yok bu ay olmadı deyip kendini alıştırmaya çalışsanda adet olunca aynı üzüntüyü hüsranı yaşarsın en iyisi baştan iyi düşünmek hayal etmekyerimsenibenne hayallerde olmasa insanlar yaşayamaz.
ohhhh ne güzel yaaaaa çalışıyon diyemi yaaaaa
işler nasıl yoğunmu ne iş yapıyon emoşcum
emine bal 20 sizede hayırlı sabahlar
günaydın canım inşallah canım hislerin doğru çıkarda zeynom yavrusuna kavuşur:Saruboceq:banada olacak gibi geliyo:dance:günaydın kızlar valla bişey diycem zeynep boşuna panik yapıyo allahın izniyle olcak bu sfer içime doguyo hislerimde yanılmam ben
kızzzz emoşşşş hayatım eşim varya hergün yaklaşınca soruyor. olmadı dimi diyor hastalanmadınn. onada üzülüyorum kiii markette alışveriş yaparken orkid aldım paket hem uzun hem normal diyoki benimki oooo hebenneyaptımkimde 2 paket kafaya koymuşsun sen olcan diye belki olmazsın almaaaa alınca oluyon işte hazır etme şunları diyor kızzz sonra bozulmasınmı psikoljim yaniiii emoşşş
evet çalışıyom diye 6 da çııyorum eve gidip ne yemek yapıcam o saatten sonra hem yorulmuş oluyorum yapamam hem onlarda memnun oluyo iftarda beraber oluyoruz.canım ben özel bir şirkette idari kısımda çalışıyorum yani hesap kitap evrak işleri falan işte aslında biliyomusun ben hemşire olmayı istemiştim kısmet olmadı nasıl hemşirelik zevklimi
inşallah canımcanım sanada hayırlı sabahlar günümüz a.saydın olsun
günaydın canım inşallah canım hislerin doğru çıkarda zeynom yavrusuna kavuşur:Saruboceq:banada olacak gibi geliyo:dance:
ah balım ah Allah yardımcımız olsun ne diyim canım kız sende alma önceden orkidleri olunca alırsın yada bir paket al kendini adete değil hamileliğe hazırla:CüvCüv:
günaydın canım inşallah canım hislerin doğru çıkarda zeynom yavrusuna kavuşur:Saruboceq:banada olacak gibi geliyo:dance:
ah balım ah Allah yardımcımız olsun ne diyim canım kız sende alma önceden orkidleri olunca alırsın yada bir paket al kendini adete değil hamileliğe hazırla:CüvCüv:
günaydın kızlar valla bişey diycem zeynep boşuna panik yapıyo allahın izniyle olcak bu sfer içime doguyo hislerimde yanılmam ben
ben deldim
kısss bugulll vallahamıohaoldumsmile
ayyyy çok hoşsun kızzzz hamileliğemi hazırlayım kızzz orkidimi kendimi alıştırayım yani
e tatlım ben başından bberi söylüyorum hislerim kuvvetli diye inşallah olcak bu sfer allahın izniyle
ben deldim
kısss bugulll vallahamıohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?