Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayyyyy kızzzz nerdeee hiç bağlamak istemiyom kendimi ama yine insan ümitleniyor sonra yine yıkımmm.

ayyyyy kızzzz nerdeee hiç bağlamak istemiyom kendimi ama yine insan ümitleniyor sonra yine yıkımmm.

boşver beeeee ümit etmek hayal etmekte güzel bakarsın Allahın hoşuna gider hayalini gerçekleştirir kimbilirboshayallersmile ne kadar da kendini tutsan yok bu ay olmadı deyip kendini alıştırmaya çalışsanda adet olunca aynı üzüntüyü hüsranı yaşarsın en iyisi baştan iyi düşünmek hayal etmekyerimsenibenne hayallerde olmasa insanlar yaşayamaz.

kızzzz emoşşşş hayatım eşim varya hergün yaklaşınca soruyor. olmadı dimi diyor hastalanmadınn. onada üzülüyorum kiii markette alışveriş yaparken orkid aldım paket hem uzun hem normal diyoki benimki oooo hebenneyaptımkimde 2 paket kafaya koymuşsun sen olcan diye belki olmazsın almaaaa alınca oluyon işte hazır etme şunları diyor kızzz sonra bozulmasınmı psikoljim yaniiii emoşşş

ohhhh ne güzel yaaaaa çalışıyon diyemi yaaaaa

işler nasıl yoğunmu ne iş yapıyon emoşcum

evet çalışıyom diye 6 da çııyorum eve gidip ne yemek yapıcam o saatten sonra hem yorulmuş oluyorum yapamam hem onlarda memnun oluyo iftarda beraber oluyoruz.canım ben özel bir şirkette idari kısımda çalışıyorum yani hesap kitap evrak işleri falan işte aslında biliyomusun ben hemşire olmayı istemiştim kısmet olmadı nasıl hemşirelik zevklimi

günaydın kızlar valla bişey diycem zeynep boşuna panik yapıyo allahın izniyle olcak bu sfer içime doguyo hislerimde yanılmam ben
günaydın canım inşallah canım hislerin doğru çıkarda zeynom yavrusuna kavuşur:Saruboceq:banada olacak gibi geliyo:dance:

ah balım ah Allah yardımcımız olsun ne diyim canım kız sende alma önceden orkidleri olunca alırsın yada bir paket al kendini adete değil hamileliğe hazırla:CüvCüv:

hiç zevkli değil pislik bir iş valla aklı olan olmaz kızzzz küçük yerlerde kırsal kesimlerde sağlık ocaklarında akşama kadar oturuyorlar .

canım sanada hayırlı sabahlar günümüz a.saydın olsun
inşallah canım

inşallah zeynepte bizde bebegimize kavuşuruz

ayyyy çok hoşsun kızzzz hamileliğemi hazırlayım kızzz orkidimi kendimi alıştırayım yani

ayyyy çok hoşsun kızzzz hamileliğemi hazırlayım kızzz orkidimi kendimi alıştırayım yani

orkidine deki baş seni bu ay son kez alıyorum bidahaki sefer 9 ay sonragörüşelim yoksa bozuşuruz de bak nasıl korkuyo:roflol:aynen öyle canım kendini ve orkidini alıştırkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…