hııımm anladım canım zaten bu havalarda ağır yemekler yenmez bide oruçluyuz sende hafif sebze yemekleri yap çorba falan iyi oluryerimseniben
anacım hep öyleyiz hep susuzluk kırdı geçirdi milleti.sen ne yemek yapmayı düşünüyosun akşama hoş eşin sadece içecek istemiş ama o kadarla olmuyo işte suyu içince hemen yemeğe sarılıyoruz:roflol:
taza fasulye yaptım pastırmalı istedi. pilav yaptım tavuklu yoğurt çorbası yaptım kompostu vardı . sütlaç var hayatım napiyımki daha dünde yedi onları akşam yaptım.
slm arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar bende ekımde aşılam yaptırmayı düşünüyorum tabı eşim bu ay amelıyat olursaa.rabbim herkesın gönlüne göre versin
kız siz ne konuşuyonuz aranızda bakıymCADIARZUbanada söyleyin çabukkötükedihüso
OHHHHHHHH cokacimcoookdaha ne olsun bende dolma biber köfte patates az bişe pilav yapıyım diyorum
corba ne corbası yapsam acaba ona karar veremedim
slm arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar bende ekımde aşılam yaptırmayı düşünüyorum tabı eşim bu ay amelıyat olursaa.rabbim herkesın gönlüne göre versin
hoşgldin canım hayırlı olsun aşılaman
eşin ne ameliyatı oluyo gecmiş olsun
hayırlı olur canım inşallah seninde ramazanın hayırlı olsun verikoselmi olacak eşin tatlım
olabilir cok severim yogurt corbasını sagol canım tarif için deneyebilirimben soüuk çorbada yapıyorum. istersen dene canım. eriştelide olur yada buğday nohutlu haşlaıyon onları yoğurt çırpıyon çok sulu değil biraz kalınca tabi karıştırıyon makarna yoğurdu gibi üzerine naneli kızgın yağ döküyon sofraya tabağına alınca üzerine harika deyin yaz çorbası soğu oluyor....hımmmmmmmmm
hoşbulduk canım eşimde 3,derece varıkosle var amelıyat olması lazım spremlerde haretek sayısı az ve pende polikistik over hastasıyım eşim bu ay amelıyat olmayı düşünüyor inş.amelıyat olursa ekım yada kasım gibi aşılama düşünüyozz.sizin sorun ne
ecrincim bizim hiç bişeyimiz yoktu aşılama yaptırdık geçen ay dr.73 milyon hızlı sperm gönderdi rahime malesef olmadı. ama 20 milyonla bile tutan var. şans ve nasip işi canım bence sen bebeğine kavuşursun canım inşallah
ecrincim bizim hiç bişeyimiz yoktu aşılama yaptırdık geçen ay dr.73 milyon hızlı sperm gönderdi rahime malesef olmadı. ama 20 milyonla bile tutan var. şans ve nasip işi canım bence sen bebeğine kavuşursun canım inşallah
hoşgeldin canım aramıza bizim topik ekim 2009 topiği o zamandan bu zamana sayılı kişi kaldık burda hamile kalmayı bekleyenboshayallersmile bu ekimde bir sene olacak arkadaşlığımız eskilerden pek kimse kalmadı sizin gibi yeni arkadaşlar geliyo buraya memnun oluyoruz.hayırlı olsun tedavin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.biraz kendini tanıtsana kaç yıldır istiyosun bebiş.
hoşbulduk canım teşekkürler .23 yasındayım 2yıılık evlıyım.18 yasımdan berşi adet düzebnsziliği görüyorum gitmedim doktor hastane kalmadı hepsini diana35 verdıler.ilaç kullanmadan adet göremıyorum.evledıkten sonrada adet düzeniliği için doktora gittim doktorum cocuk düşünüp dü,şünmediğimi soordu ve ben yok dedım yine diana 35 yazdı sontra başka doktora gittim ocak ayında doktorum bana polikistik over oldugumnu cocuk için tedavı görmem gerektiğini söyleyince hemen tedavıye başladık.farlutalla hasta oldu yumurta takııb yapıldı yumurta yok dendı sonra yine farlutalla hasta oldu adetin5 günü klomene başlkadım sabah akşam tekarar yumurta takıbı yapıldı yine yumurta yok.yumurtlama sorunum var doktorum iğne tedavisine başlıyalım dedı ama önce rahim filmi istedi bende ve eşimde sprem testi.benim rahim filmim temiz çıktı çok şükür tam iğne tedaviisne başlıuordukkı eşimde varıkosel cıktı.doktorum bu sonucla aşılama yapabılırız dedı ama eşim işstemedi amelıyattan soınra dedı.mayıstan beri eşime yalvarıyorum amelıyat ol diye ama bi türlü olmadı bu ay olmayı dülşünüyor yaa sonunda yada ayın ortasında.bu sırada bende doktorumu degıstırdım tabı eski sonuclaımla başka hastaende başka doktora gittim doktorum eşimin sonuclarıyla aşılama olmayacagını amelıyattan sonra degerlere bakacagını soyledı vee benden bazı hormaon testleri ve smier testi istedi herşey normal bi sorun yok tek sorun yumurtlama sorunu ondada iğne tedavisi uygulayacaz dedı.ve eşimin amelıyatından sonra d egerler düzelmeyte başlayıncada aşılama yaparız dedı.şimdi düşük dozda dogum kontrol hapı kullanıyorum belara diye bayramdan sonra kontrolum var kan tahlıllerım yapılcak bu sırada inş.eşimde amelıyat olur.ben kendı kendıme ekımde yaptırırm diyorum ama aralık ocagı bulcak galıba benım aşılamam.uzun oldu ama içimden yazmak geldi.kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?