ay kızlar arada kapatıp uzanıyom zor geçiyo ramazan yemeklerimi akşamdan yapıyom valla
kız adımız evde ama bakıyorum da sen benden hamaratsınneber kız napıyon mesela şimdi nasılsa evdesin
bende akşamda sarma yaptım gidince çorba filan yapıyım diyorum.
ballllllllllllllllllllllllllllllll yogunsun herhalde kolay gelsin canım
öyle canım ya bide çalışınca zor olur. Ama sabrını veriyor Rabbimkız çok yoğun değil şu an da belim ağrıyor. bende dün su içmekten öldümmmm. 3 saatlik uykuyla duruyom ramazanları böyle sahur sonrası namazımı kılıyom.uykuya geçene kadar zaman geçiyor 06:20 da kalkıyom 08:00 de iş başı
özlem bizimki yese ben daha çok şeyler yaparım ama yemiyor kalıyor.işten eve gittim sütlaç yaptım fırına verdim. yemekleri m akşamdan vardı 2 gün yiyoz. ama uyku diye ölüyom ancak boğaza çalışıyoz. ne ütü ne temizlik ramazanda valla hafta sonuda bir sıcak oluyorki bişey yapasın gelmiyor.
kız özel degilse sen nerelisin merak ettim
bayramda sevesiniz diye erken geldi bebiş haaaaaaayyyyy teyzesi yeğenimiz 1 ay önce geldi... allahım hepimize nasip eder inşallah canım saol ben trabzon canım ne demek sor istediğini olurmuu öyle şey özele de yazabilirsin
bayramda sevesiniz diye erken geldi bebiş haaaaaa
hamaratlıgın sebebi bulundu karadenizliler becerikli olur annem erzurumda demiştin ben oralı sandım o yüzden yani
ben egeliyim denizli den ama d.yeri izmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?