Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
..............

Son düzenleme:

boş ver takma banada aynısını diyorlar . napim çalışınca öyle sen bi şu bebek işini anlatsana ne işle uğraşıyon özlemcim.

özlemcim valla ben biliyon ekime takılmıyordum. senin sayene oldu. kızlar , sen çok iyisiniz hepiniz saolun

napim kıs hayat aynı monotonlukla devam ediyo
ben oruca başlayamadım daha o yüzden ilk iftarı yaşamadım henüz
kocişe mantı su böreği filan yaptım çok severdecokacimcoook

hepimizinde aynı canım ev iş mekik doku heyecanlandırıcak şenlendiricek minikler lazım bize dimi
fatoşşş ohhh menüde harikaymış

iyiyiz aleynacımm sen nasılsınnnna.s
bende iyiyim canım

sana bişe sorcam canım benim yüzümün sag tarafında bi agırlık olıyo sanki uyuşuyomuş gibi
acaba neden olabilir sana bi soruyum dedim

oructan öncede oluyodu

korkuyorum ya dr gitmeye kötü bişe cıkar diye
o aleyna hanımda burda kız nerelerdesin sen

buralardayım canım asıl sen nerdesin

tedaviye başladınmı sordum ama tekrar soruyum

balım aşılama olacakda ben ramazandan sonra yapalım dedim hayırlısı
kızlar ben çıkıyım biraz uzanacam görüşmek üzere öptüm hepinizi

hepimizinde aynı canım ev iş mekik doku heyecanlandırıcak şenlendiricek minikler lazım bize dimi
fatoşşş ohhh menüde harikaymış

valla ne güzel olur yaaa heyecan ahhh rabbim bizlerede nasip eder inş
bi missss gibi kokusunu içimize çeksek doya doya sarılsak
bi ANNE dese değil mi :Saruboceq:

bizde mantı su böreği yaprak sarma olmazsa olmazdır
bi baklava açmayı bilmem onuda hiç denemedim çok sevmem o yüzden ilgimi çekmez
sahurdada bazlama katmer mutlaka olur

fatoş tarifini ver canım

ben birkere denedin 4 saatimi aldı niye okadar uzun sürdü anlamadım

bide bazlama nasıl oluyo onu da ver canım yaparım sahurda

fatoş tarifini ver canım

ben birkere denedin 4 saatimi aldı niye okadar uzun sürdü anlamadım

bide bazlama nasıl oluyo onu da ver canım yaparım sahurda

büyük fırın tepsisine göre tarif veriyorum canım fazla oluyor haliyle istersen kalanı folyoya sarıp dondurucuya atabilirsin
4 yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı tuz
albilidiği kadar un
hiç su koymadan iyice yoğur eline yapışmayan ve çok sert olmayan bi hamur yap.sen içi hazırlayana kadar dinlensin
ister peynirli ister kıymalı iç harcını hazırla(kıymalı daha güzel olur)
bir tavada da sıvı yağı ısıt çiğ kokusu çıksın
sonra hamurdan bezeler al birini en alt için biraz daha büyük olsun tepsiden taşsın
daha derli toplu olur tepsiye yapışmaz
sonra duvak bezesi hariç hepsini ince ince aç 4 e böl temiz bi sofra bezinin arasında biriktir
büyük bi tenceye suyu koy iyice kaynasın 2 yemek kaşığı dolusu tuz at açtığın hamurları tek tek haşla muntazam bi şekilde tepsiye diz bir sıra ısıttığın yağdan(bir yemek kaşığından fazla olmasın çok yağlı olur) bir sıra iç harcından serp .haşlama bitince duvağını aç ser en son ister fırında ister ocakta çevirerek pişir. ocakta yanmaz tavada kısık ateşte daha güzel olur

bazlama
1 paket yaş maya
1 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 litre ılık su
alabildiği kadar un
maya şeker su erititip yavaş yavaş unu katıyosun .tuzu unun üstüne serp.bu hamuru biraz fazla yoğurmalısın.unu az az katıp ele yapışmayan çok yumuşak bi hamur elde etmen lazım.
biraz mayalandıktan sonra 2 yumruk büyüklüğünde bezeler al.birazda böyle mayalansın 15 dk yeter
daha sonra hamuru pörsütmeden elinle aç bir parmak kalınlığında olacak yanmaz tavada orta ateşte pişir arzuya göre tereyağı sürüp yiyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…