fatoşşşş canım su böreği yufkaları satılıyorya direk haşlıyorsun baklava yufgasıda satılıyor mantıcılarda
çok kolay oluyor
valla ne güzel olur yaaa heyecan ahhh rabbim bizlerede nasip eder inş
bi missss gibi kokusunu içimize çeksek doya doya sarılsak
bi ANNE dese değil mi :Saruboceq:
fatoşum allah herşeyin hayırlısını versin elbet bizde sarılırız bebişlere canım
BENDE 7 YUMIRTA KIRMIŞTIM AYNI BİZİM KİLER GİBİ YAPIYOSUN CANIM ELİNE SAGLIKbüyük fırın tepsisine göre tarif veriyorum canım fazla oluyor haliyle istersen kalanı folyoya sarıp dondurucuya atabilirsin
4 yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı tuz
albilidiği kadar un
hiç su koymadan iyice yoğur eline yapışmayan ve çok sert olmayan bi hamur yap.sen içi hazırlayana kadar dinlensin
ister peynirli ister kıymalı iç harcını hazırla(kıymalı daha güzel olur)
bir tavada da sıvı yağı ısıt çiğ kokusu çıksın
sonra hamurdan bezeler al birini en alt için biraz daha büyük olsun tepsiden taşsın
daha derli toplu olur tepsiye yapışmaz
sonra duvak bezesi hariç hepsini ince ince aç 4 e böl temiz bi sofra bezinin arasında biriktir
büyük bi tenceye suyu koy iyice kaynasın 2 yemek kaşığı dolusu tuz at açtığın hamurları tek tek haşla muntazam bi şekilde tepsiye diz bir sıra ısıttığın yağdan(bir yemek kaşığından fazla olmasın çok yağlı olur) bir sıra iç harcından serp .haşlama bitince duvağını aç ser en son ister fırında ister ocakta çevirerek pişir. ocakta yanmaz tavada kısık ateşte daha güzel olur
bazlama
1 paket yaş maya
1 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 litre ılık su
alabildiği kadar un
maya şeker su erititip yavaş yavaş unu katıyosun .tuzu unun üstüne serp.bu hamuru biraz fazla yoğurmalısın.unu az az katıp ele yapışmayan çok yumuşak bi hamur elde etmen lazım.
biraz mayalandıktan sonra 2 yumruk büyüklüğünde bezeler al.birazda böyle mayalansın 15 dk yeter
daha sonra hamuru pörsütmeden elinle aç bir parmak kalınlığında olacak yanmaz tavada orta ateşte pişir arzuya göre tereyağı sürüp yiyebilirsiniz
aleynacım sinüzit problemin varmı. yoksa bi nörölöjiye git camnımmm
zeynep nasılsın canım
bugul tedaviye başlamış tranveri onunda yakınmış başka topikte okudum
sizin haberiniz varmıydı cadııııııııııııııııııııııııııı hiç haberimizde yokklava:
İNŞALLAH pozitif sonuc alır sonu bebek olsun böylebütün tedavilerin İNŞALLAH
Selam kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım iyidir sen nasılsın adet oldun mu
evt oldum canım napalım vardır elbet bı zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?