Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım Rabbım bizide güldürecek bizim de evlerimizi şenlendiricek. bizde bi aile olcaz inşallah

gerçekten alıştık gunum geçince biraz umutlanıyorum ama adet olunca eskisi gibi üzülmüyorum

iyiyim canım
evet benim bugulldan haberim varda transferi ne zaman bilmiyorum:sm_confused:
benim haberim yoktu yada hatırlayanadım yumurta toplama işi falanda olmuş

ben yoktumya bi kac gün belki atladım göremedim mi dedim acaba
buguldan benimde haberim yoktu
benimde yoktu canım

bende başka topikten okudum
sen nasılsın görüşemedik coktandır

evt oldum canım napalım vardır elbet bı zamanı

canım hayırlısı olsun İNŞALLAH bu ay olmassın gelir minişin bu ay hürmetine İNŞALLAH

sen ne düşünüosun canım bi tedabı falan varmı gundemde yoksa benım gibi kışa kadar dinlenmedemisin

yok canım tedavi falan gündemde şuan ne tedavi ne başka bişey düşünecek dermanım yok çok yoruldum bir süre bu çocuk yapma işinden vazgeçtim bu ay ilişki bile olmadı fitil kullanıyodum hafif enfeksiyonum vardı napıym canım Rabbim vereceği zamanı biliyo

bugul tedaviye başladığını söylemedi burda başka topikte yazıpta burda yazmıyo demek öyle olsun.

haklısın canım bende kışa kadar hiç bişey düşünmüyorum Allah kerim mübarek ayların niyetine inş hepimizi sevindirir

şimdi bende okudum bugul dondurulmuşlarla transferi yapılacakmış dün doktora gitmiş diğer topikte yazıyodu buraya yazmamış nedense

zeynep ne zaman başladı bugul tedaviye bizim niye haberimiz yok kız yoksa söyledide ben mi unuttum
bu topikte demedi bende başka topikte yakaladım size süpriz yapacaktım dedi bende üstelemedim sizede demedim
zeynep nasıl gidio canım daha test gunun nezaman

salı günü
canım senin kasıklarında batma göğüslerinde sızı oluyormuydu

emıne ben ne kadar şansızım 13 yumurrtam alındı bi tane doldurulamadı.nasip işte

öyle düşünme canım herşeyde bir hayır vardır şansızım deme hiçbir zaman öyle dedikçe öyle olur

ben çıkıyorum kızlar mesaim bitti yarın görüşürüz iyi akşamlar hayırlı iftarlar afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…