benim haberim yoktu yada hatırlayanadım yumurta toplama işi falanda olmuşiyiyim canım
evet benim bugulldan haberim varda transferi ne zaman bilmiyorum:sm_confused:
benimde yoktu canımbuguldan benimde haberim yoktu
evt oldum canım napalım vardır elbet bı zamanı
sen ne düşünüosun canım bi tedabı falan varmı gundemde yoksa benım gibi kışa kadar dinlenmedemisin
benim haberim yoktu yada hatırlayanadım yumurta toplama işi falanda olmuş
ben yoktumya bi kac gün belki atladım göremedim mi dedim acaba
benimde yoktu canım
bende başka topikten okudum
sen nasılsın görüşemedik coktandır
canım hayırlısı olsun İNŞALLAH bu ay olmassın gelir minişin bu ay hürmetine İNŞALLAH
yok canım tedavi falan gündemde şuan ne tedavi ne başka bişey düşünecek dermanım yok çok yoruldum bir süre bu çocuk yapma işinden vazgeçtim bu ay ilişki bile olmadı fitil kullanıyodum hafif enfeksiyonum vardı napıym canım Rabbim vereceği zamanı biliyo
haklısın canım bende kışa kadar hiç bişey düşünmüyorum Allah kerim mübarek ayların niyetine inş hepimizi sevindirir
zeynebin test günü salı yani ayın 17 si
inş bu sefer bebeği tutunur
bu topikte demedi bende başka topikte yakaladım size süpriz yapacaktım dedi bende üstelemedim sizede demedimzeynep ne zaman başladı bugul tedaviye bizim niye haberimiz yok kız yoksa söyledide ben mi unuttum
zeynep nasıl gidio canım daha test gunun nezaman
şimdi bende okudum bugul dondurulmuşlarla transferi yapılacakmış dün doktora gitmiş diğer topikte yazıyodu buraya yazmamış nedense
emıne ben ne kadar şansızım 13 yumurrtam alındı bi tane doldurulamadı.nasip işte
bu topikte demedi bende başka topikte yakaladım size süpriz yapacaktım dedi bende üstelemedim sizede demedim
yani sende bildiğin halde bize söylemedim iyi sağolun be
salı günü
canım senin kasıklarında batma göğüslerinde sızı oluyormuydu
emıne ben ne kadar şansızım 13 yumurrtam alındı bi tane doldurulamadı.nasip işte
ben çıkıyorum kızlar mesaim bitti yarın görüşürüz iyi akşamlar hayırlı iftarlar afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?