yok kıs o çok pahalı bi muzyenesi 180 tl bide bunun testleri ne olacak çok pahalı bulurum bir yer
ben şimdi hep muayenehanesine gidiyom kııı eğer olursa rabbim inş nasip ederse eşim takibinide ona yaptıralım diyoda ondan sordum
valla eğer olursa benimki 1 sefer kontrole giderim yada 3 ay olabilir ama ben daha fazla gidemem çok para alıyo ya
valla eğer olursa benimki 1 sefer kontrole giderim yada 3 ay olabilir ama ben daha fazla gidemem çok para alıyo ya
bir dahaki kontrolün ne zaman
bir dahaki kontrolün ne zaman
ne kontrolü kıssss test ne çıkarsa artık
ne kontrolü kıssss test ne çıkarsa artık
kıss bende onu diyom işte test ne zaman
gebelikle ilgili pıhtılaşma testleri filan yaptımı sana
kan testleri yani
kıss bende onu diyom işte test ne zaman
gebelikle ilgili pıhtılaşma testleri filan yaptımı sana
kan testleri yani
evet en başta yaptı 2 tüp kan vermiştim
ama tadaviye başlamadan önce verdim şimdi gerek yokki onlara salı günü kan vercem gebelik varmnı yokmu diye
ama tadaviye başlamadan önce verdim şimdi gerek yokki onlara salı günü kan vercem gebelik varmnı yokmu diye
iki tüp bende verdim ama sarılık filan yani eşimde verdi birde aç olarak verecem
inş vardır kısss rabbim hayırla nasip etsin :Saruboceq:
iki tüp bende verdim ama sarılık filan yani eşimde verdi birde aç olarak verecem
sana yapılkanın aynısını banada yaptı merak etme iyi bir doktor
inş vardır kısss rabbim hayırla nasip etsin :Saruboceq:
inşaallah canım ya
selm kızlar
zeyno o silik çizgi koyulaşır inş. canım yaaaaaaaa çoktan hakettin bu sevinci demi :ecrin_bebek:
balllllllllllll fatoş nasılsınız oruçla aranız ne alemde
ya inşaallah ama belirsizdi diyebilirim eşim görmedi parça parça etti kırdı döktü testi ama yinede göremedi
inşaallah yerınki çıkar net
iyidir ya ne olsun kuran okuyacaktım bi size bakıyım dedim şimdi başlıcam sizede dua ediyim gerçek adın fatoş mu canım isme dua daha makbul olurben gayet iyiyim canım bugün benim ilk orucum sabahtan beri susuzluktan ölüyorum
sen nasılsın
kısss ömürsünüz valla:roflol: :roflol: :roflol::roflol:
yaaaaaaaaaaaaaa testi boşver bebiş seninle tadını çıkar bu anın rahat ol canım stres yapma kendine ve eşine bak sonra asabi mizaçlı olur yegenim kızıverir sinirlenir olmadık şeye Çok üzgünüm çoookya inşaallah ama belirsizdi diyebilirim eşim görmedi parça parça etti kırdı döktü testi ama yinede göremedi
inşaallah yerınki çıkar net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?