Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım eşinin morfoloji degerleri falan nasıl sen dikkatli bakmışındır

anneme kayınvalideme gidiyorum hem yanlız kalmamış oluyolar ramazanda beraber iftar ediyoruz hemde ben yemek telaşından kurtuluyorum saat 6 da çıkıyorum o saatten sonra gidip ne yapıym böyle idare ediyoruz işte.

canım en iyisini yapıyon hep beraber olmak kadar güzel bişey varmı ramazanda evet canım gec cıkıyosun

canım bu allahın işi kimse bilemez bak en azında sorun yok heran gelebilir meleğin bunu düşün üzme kendini inşallah hiç tedaviye gerek kalmaz kendiliğinden gelir meleğiniz

canım evet cok üzücü yıpratıcı bişey insanın kendisini üzmemesi elinde değil ben 2,5 sene neler cektim her ay bekledim hep hüsrana uğradığım zamanlar kendimi yedim hiç hayattan evliliğimden tat almadım toplum içine cıkmaktan insanların sorusu yüzünden kactım sabır isteyen bir sınav ne diyebilirimki allahım sen büyüksün

yer onu teyzesi canım benim onun eli ayagı oluşmuştur şimdi allahım sen ne büyüksün yumurtaya can veriyosun

evet teyzesi bi gör ay bi gör insan onu izlerken bi su damlasından ne mucizeler oluyo cok etkileyici ay bide kucağıma alsaydım cok heycanlanıyom bide cok sabırsızlanıyom bakalım şubat nasıl gelcek

ya daha belli değil ben çif çizgi gördüm testi eğerek büğerek ama eşim görmedi yarın yine yapıcam galiba hcg çok düşük pek çıkaramadı

kıs hakkında hayırlısı olsun inş yarın çıkar çift çizgi beraber çekeriz halayını:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
eeeee sende anca 9 ay sonra çekersin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…