inşllah canım bende bilebilsem sorun yok.dr normal olur dedi sorun yok. ama benim isteğimle aşılamam yapıldı. fertıcenter tüp bebek merkezinde malesef tutmadı canım. kendimi ayarlayıp mikro yaptırıcaz. hayırlısı bakalım. şükürler olsun problemimiz yok ama oda beni üzüyor sebepsiz interfilite
bebek tam olarak ne kadarlık
anneme kayınvalideme gidiyorum hem yanlız kalmamış oluyolar ramazanda beraber iftar ediyoruz hemde ben yemek telaşından kurtuluyorum saat 6 da çıkıyorum o saatten sonra gidip ne yapıym böyle idare ediyoruz işte.
canım gecen pazaretesi gittiğimde tam 3 bucuk aylıktı
canım gecen pazaretesi gittiğimde tam 3 bucuk aylıktı
inşllah canım bende bilebilsem sorun yok.dr normal olur dedi sorun yok. ama benim isteğimle aşılamam yapıldı. fertıcenter tüp bebek merkezinde malesef tutmadı canım. kendimi ayarlayıp mikro yaptırıcaz. hayırlısı bakalım. şükürler olsun problemimiz yok ama oda beni üzüyor sebepsiz interfilite
rabbim büyüktür bize hayır gibi görünende şer şer gibi görünende hayır olabilir biliyorum ama insan üzülmekten kendini alamıyo
hiç beklemediğim bi anda vermişti rabbim inanamadım havalara uçtum sonra bi dahaki kontrole gittiğimde kalp atışları durmuştu tam ramazana 3 gün vardı
bide beni en çok üzen rüyamda görmüştüm kızdı öyle güzeldiki o an ona çok bağlanmıştımmafoldumben
yer onu teyzesi canım benim onun eli ayagı oluşmuştur şimdi allahım sen ne büyüksün yumurtaya can veriyosun
ay canım yaaaaa ismi hazır mı kıssssalkisalkisalkis
ay canım yaaaaa ismi hazır mı kıssssalkisalkisalkis
evet canım sudenaz die düşünüyoz sizce nasıl canım
canım sizin tedavi tam olarak ne kadara mal olacak
evet canım sudenaz die düşünüyoz sizce nasıl canım
ilaçlarla birlikte 3500 gibi ama biz sadece ilaç parasını vercez bizim bide özel sigortamız var eşimin işinden dolayı
yani özel sigortayı siz kendinizmi yaptırdınız eşinin çalıştıgı yerdenmi var
ben deldim millet
hoş geldin zeyno kıs gözümüz aydın nasılsın şimdi
kıs bi daha ne zaman test yapacan bende pek heyecanlandım ayolsositososito
ya daha belli değil ben çif çizgi gördüm testi eğerek büğerek ama eşim görmedi yarın yine yapıcam galiba hcg çok düşük pek çıkaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?