iyidir ya ne olsun kuran okuyacaktım bi size bakıyım dedim şimdi başlıcam sizede dua ediyim gerçek adın fatoş mu canım isme dua daha makbul olur
tamama canım bi çıksa inşaallahzeynep yeni testi yapar yapmaz fotoğrafını çek koy buraya yıllardır beklediğin o çift çizgiyi bizde görelim seninle mutluluğunu paylaşalım canım arkadaşım görmek için sabırsızlanıyorumdelikafadulden:teytey:
yaaaaaaaaaaaaaa testi boşver bebiş seninle tadını çıkar bu anın rahat ol canım stres yapma kendine ve eşine bak sonra asabi mizaçlı olur yegenim kızıverir sinirlenir olmadık şeye Çok üzgünüm çoook
tabi canım ederim terahviye gittim dün hepimize dua ettim kabul olur inş.. sonuçta herkes amin diyorya dua sonunda belki birinin amin i kabul olur da biz de muradımıza ereriz canımozlemay benim içinde dua et Allah kabul etsin bende akşamalrı okuyorum kuran ı kerim onun verdiği manevi huzuru hiçbişey vermiyo banaboshayallersmile
ben yapmadım bugün davetliyizde accıkcokacimcoookkarnım acıktı kızlar akşam menülerinizde ne varcokacimcoook
karnım acıktı kızlar akşam menülerinizde ne varcokacimcoook
zeyno yemekleri kocan mı yapıyo kızsende bu surattaki gib oturup sıcak bişeyler mi içiyosun hııııı:1rolleyes:
ikinci bi zeyno haaaaaaaaa amanın allah eşine sabır versin yazık adama yahu kaydirigubbakcemile3tamama canım bi çıksa inşaallah
heheh benim gibi olur işte :roflol:
bi nazlı kız daha size :dilcikar:
kıs bugün yeşil fasülye yapıyım diyorum pilav cacık yaprak sarma var
çorba da yaparım tatlıyı bilmiyorum napıcamcokacimcoook
:dilcikar: Şenizikinci bi zeyno haaaaaaaaa amanın allah eşine sabır versin yazık adama yahu kaydirigubbakcemile3
şaka şaka tek olsunda canım yaaaa
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık sorduk neden yıprandık yııııııppprandık yıprandık:enbuyukkk:
fatoş aynı menü ama sarmam yok kıss ilahi canım cekti şimdi bol limonlu oh ohcokacimcoook
neden yıprandık kız taş gibiyiz neyimiz varbütün kızlar toplandık toplandık toplandık sorduk neden yıprandık yııııııppprandık yıprandık:enbuyukkk:
ah canım ya keşke yakın olsan da getirsem üzüldüm şimdi
kıs hakkını helal et hamiştin sen ya unutmuşum işte:çok üzgünüm:
neden yıprandık kız taş gibiyiz neyimiz var
güzellik bizde
zeka bizde
marifet bizde
eeeeeeeeeeee daha ne olsun
Kızlarrrrrr nabesiniz ayyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?