inşaallah canım yakıs hakkında hayırlısı olsun inş yarın çıkar çift çizgi beraber çekeriz halayını:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
eeeee sende anca 9 ay sonra çekersin inş
zeynom hoşgeldin canım dinlendinmi biraz
Emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inşaallah canım ya
hb canım evet yattım şimdiye kadar
hg canım bak sana demiştim bu sefer olcak diye yarın gine yap bakalım inşallah oda tam çift çizgi olur ya zeynep resmini çekip bizede göstresene canım
eşim çift çizgiyi görmek için testi param parça etti :roflol: sonra attık zaten imkanı yok göremezsiniz yarın yada pazar yaparsam net çıkarsa inşaallah çekerim
zeynebim kalbini ferah tut canım inşallah çizgi koyulaşacak veeeeee burda hep beraber oynayacağızdelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
alınma tatlım ya öğlene doğru oruç zorlamaya başlıyo sağol canımbende artık alınmaya başlamıştım ha dedim bu kız niye bana cevap vermiyo
geçmiş olsun bi tanem
eşim çift çizgiyi görmek için testi param parça etti :roflol: sonra attık zaten imkanı yok göremezsiniz yarın yada pazar yaparsam net çıkarsa inşaallah çekerim
zeynebim kalbini ferah tut canım inşallah çizgi koyulaşacak veeeeee burda hep beraber oynayacağızdelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yok kıs o çok pahalı bi muzyenesi 180 tl bide bunun testleri ne olacak çok pahalı bulurum bir yerkıs zeyno ercan bey gebelik takibinide yapacak mı
zeyno kalbinden kızmı erkekmi geçiyo
yok kıs o çok pahalı bi muzyenesi 180 tl bide bunun testleri ne olacak çok pahalı bulurum bir yer
ben şimdi hep muayenehanesine gidiyom kııı eğer olursa rabbim inş nasip ederse eşim takibinide ona yaptıralım diyoda ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?