Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hg canım bak sana demiştim bu sefer olcak diye yarın gine yap bakalım inşallah oda tam çift çizgi olur ya zeynep resmini çekip bizede göstresene canım

eşim çift çizgiyi görmek için testi param parça etti :roflol: sonra attık zaten imkanı yok göremezsiniz yarın yada pazar yaparsam net çıkarsa inşaallah çekerim

zeynebim kalbini ferah tut canım inşallah çizgi koyulaşacak veeeeee burda hep beraber oynayacağızdelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bende artık alınmaya başlamıştım ha dedim bu kız niye bana cevap vermiyo
geçmiş olsun bi tanem
alınma tatlım ya öğlene doğru oruç zorlamaya başlıyo sağol canım
eşim çift çizgiyi görmek için testi param parça etti :roflol: sonra attık zaten imkanı yok göremezsiniz yarın yada pazar yaparsam net çıkarsa inşaallah çekerim

kız Allah iyiliğinizi versin emi:roflol::roflol::roflol:

zeynebim kalbini ferah tut canım inşallah çizgi koyulaşacak veeeeee burda hep beraber oynayacağızdelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

değil mi ama susuzluktan nefesimiz kesilene kadar oynarız kııııııız:dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey:

zeyno yarın yapmıycan mı kız pazar benim kociş olur bakamam meraktan çaaaaat diye çatlarım sebebim olursun bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…