nasılsın esinte
iyim zeynep sen nasılsın tebrik ettim görmedin galiba hamilesin inşallah cünkü bendede silik cıkmıştı
yok görmedim canım sağol
ama daha kesin bişi yok ben gördüm ama eşim göremedi çizgiyi belki ben yanlış gördüm görmek istediğimi gördüm sanırım
napıyım olmazsada olmaz elimden bişi gelmiyor daha fazla
Allah halimi görüyorya ona bırakıyorum
evet öle sıkma stres yapma inançlısın bunun üstesindende gelirsin benimde öleydi eşime değil yanımda arkadaşım vardı bak cizgiyi görüyonmu diom yok dio deli etti beni ama ben görüyodum allah büyük zeynep ona can verecek sadece o sen elinden geleni yaptın için rahat olsun
öyle diyorum zaten napıyım elimden geleni yaptım ben
ama eşime çok üzülüyorum sabah çizgi gördüm deyince yataktan fırladı ama göremedi yazıkki mafoldumben bi tek ona üzülüyorum
senin ilk zamanlarda sol bacak kasığın varya adım attıkça ağrı oluyormuydu
belirti arama diyeceksin ama duramıyorum beni anlıyorsundur
kasıklarım çok ağrıyor batmalar var ve çok sıcak
evet insan kendinden cok eşine yanıyo rabbim onların gönlüne göre versin zeynep fırlasın fırlasın bebek olduğu zaman coookkk fırlayacak inşallah ama bencede bu sefer sen hamilesin yarında yapcanmı test bence direk kan testi yap
ay hamile olmuşta belirtileri soruyo maşallah kız senle esinteye sürünelimde bizde geçsin inş
senin ilk zamanlarda sol bacak kasığın varya adım attıkça ağrı oluyormuydu
belirti arama diyeceksin ama duramıyorum beni anlıyorsundur
kasıklarım çok ağrıyor batmalar var ve çok sıcak
zeynep bende hiç belirti yoktu biliosun o zamanları ama günüm gectikten sonra felaket bulantılarım başladı benim halada kasıklarım ağrımaz karnımda soğuk canım takma zaten bu sorular insanın beynini kemirio
yok ya ne hamilesi sadece ben görmek istediğimi gördüm galiba
kan testine çok erken bugün 5. günüm daha
ama benimki 6. gün embriyosu hemen tutunuyo yani rahme 3. gün embriyosuyla bir değil ben 3. günden hesaplıyorum bugün 7. gün
bak ilk kan testi yaptığımda değerim buydu 85356 buydu canım ve 7+5 haftalık hamileydim hemen cıkıyo
aynen kafayı yiyecek durumdayım kızın olacakmış bak benim içimden geçmişti kız olacağı
Allah tamamına erdirsin
karnın çıktımı
bak ilk kan testi yaptığımda değerim buydu 85356 buydu canım ve 7+5 haftalık hamileydim hemen cıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?