Allahım ne olur bizi de gör yarabbim((((((((((((((((((
emeklerimizin karşılığını evlatlarımızı sağsağlim kucağımıza almayı nasip eyle. ne kadar çok kader arkadaşım varmış . insan yaşamayınca bilmiyor. meğer bitek ben değilmişim bu durumda olan:gitme:
kimsecikler yokk :çok üzgünüm: neyse... kızlar benimde olmadı test sonucumu öğrendim az önce(( 0,350 gibi bişi... neyse hayırlısı olsun hazırlamışım kendimi bende sarsılmadım açıkcası fazlada... sadece şimdi ne yapıcağımı bilmiorum... aşılama devammı? yoksa tüp bebekmi? akşam doktorumu arıycam...
evt cnm, ilk aşılamaydı((, konuştum doktorumla tüpe geçicez ama naıl olacak bilemiyorum sanırım adetliyken başlayacak muayneye... aslında dr aşılamayla olur dedi ama ben ankarada yaşamadığım git gel çok oluyor biraz daha garanti b,r yöntem olması açısından ...
bebk noldu merak ettim ?? inşallah haberler iyidir..
cansam tü tü tü maşallah :) allah tamamına erdirsin :)
kızlar ben kararlıyım önümüzdeki ay ben de hamile kalacağım ! çok ciddi karar aldım kendi kendime
nihayet regl oldum bu arada, 39 gün sürdü bu periyodum.
ama çok kararlıyım, yeni listede maşallahları ben de takacağım
hamile degılım kesem buyumemıs doktor test ıstedı yaptırdım cıkmadı
Arkadaşlar kusura bakmayın cevabım gecikti dün hep problem vardı internette neyse ben ş.öyle anlatayım size.İnanın doğru dürüs bir belirti olmadı bende her zamanki gibi adet olacakmışım gibi gögüslerim şişti başkada bişey ben hiçççç ama hiç ümitli değildim.Ama Rabbim isterse 1 yumurta ve 1 spermle bile nasip ediyor Sabır edin ve güvenin arkadaşlar hepinize dua ediyorum bayramdan sonra kese ve kalp atışlarına bakıcak doktor zaman geçmiyo ne olur dua edin....
selam arkadaşlar.16 kasımda yaptırmam gereken testi yani kanda gebelik testini ancak dün yaptırabildim.Sonuç negatif.0,94 çıktı.Bu ay da olmadı ama dua etmiştim bebeğim varsa sağlıkla kucaklamayı nasip et yoksa dayanma gücü sabır ver allahım diye çok şükür pek sarsılmadım.İşin garibi hala adet olmadım.Bu hormon ilaçları dengeyi bozuyor sanırım.Ne yapalım nasip değilmişş başka bahara kaldı annelik heyecanı olursa inş.
kimsecikler yokk :çok üzgünüm: neyse... kızlar benimde olmadı test sonucumu öğrendim az önce(( 0,350 gibi bişi... neyse hayırlısı olsun hazırlamışım kendimi bende sarsılmadım açıkcası fazlada... sadece şimdi ne yapıcağımı bilmiorum... aşılama devammı? yoksa tüp bebekmi? akşam doktorumu arıycam...
emineu kaç yaşındasın ben 28 bi profa mail attım tüp bebek için bana yaşım itibari ile bu kistle %55 %60 şans var demiş zaten normalde şans bu yani çikolata kisti dez avantaj değilmiş yazdıklarından bunu çıkardım 3 cmnin altındaki kistler için ameliyat önermiyorlar offff 5 yıllık evliyim ama 3 yıl korundum sırf meraktan korunmadığım ilk ay hamile kaldım ve dedimki ohhh ilk ay oldu demekki sağlıklıyız sonra düşük yaptım tekrar korundummmm ve korunmayı bıraktım halaaa yok 1,5 yıl oldu beklemek zor ve pişmanım keşke evlenir evlenmez hamile kalmak için uğraşsaydım ama bebek fikri beni korkutuyordu ve hemen istemedik birde eşimde askere gitcekti tek beşıma sorumluluk almak istemedim o gitti gfeldii biz istemeye başladık ama o şimdi bizi istemiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?