Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öyle cnm yanlız değiliz... biz birbirmize en büyük desteğiz bence... ama allah büyük bizde bir sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah...

kimsecikler yokk :çok üzgünüm: neyse... kızlar benimde olmadı test sonucumu öğrendim az önce (( 0,350 gibi bişi... neyse hayırlısı olsun hazırlamışım kendimi bende sarsılmadım açıkcası fazlada... sadece şimdi ne yapıcağımı bilmiorum... aşılama devammı? yoksa tüp bebekmi? akşam doktorumu arıycam...

:çok üzgünüm:
ah canım benim kıyamam ilk aşılamamıydı bu. bence dr un tamam derse ve maddi gücünüz varsa tüp deneyin .. benim dr 3 aşılmadan önce tüp yapmam diyo akannehir

üzülme sakın ağlama ahh kendimi görüyorum şuan sende. ben ilk hamile kalamadığım aylar her ay hüngür şakır ağlıyodum eşimide bunalıma sokmuştum. ama sonra alıştım

evt cnm, ilk aşılamaydı ((, konuştum doktorumla tüpe geçicez ama naıl olacak bilemiyorum sanırım adetliyken başlayacak muayneye... aslında dr aşılamayla olur dedi ama ben ankarada yaşamadığım git gel çok oluyor biraz daha garanti b,r yöntem olması açısından ...

kıyamam ( neyse geleceğe bak artık geçmişe bakma :) bende izmire gidip geliyorum 2 saat sürüyor yol yalnızda gidemiyorum izmir çok karmaşık bi şehir bulamam hastanenin yerini peşimde ya annemleri ya eşimi sürüklüyorum iş yerinde izin alması da cabası

canım hadi inşallah, sevinçli haberlerini bekliyoruz.

hamile degılım kesem buyumemıs doktor test ıstedı yaptırdım cıkmadı

Canım çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır diyeceğiz artık.

Canım akıntı falanda mı hiç olmamıştı

Canım inan hepimiz yaşadık bu şoku.İnan bir süre sonra insan bi şekilde kabulleniyor.

Canım inşallah tüple olacak, dualarımız seninle

ay yanlışlıkla gönderdim.... Bebk çok üzüldüm canım Bu kadar yol alıp da negatif olması kötü olmuş.....Ama yinede çift çizgiyi gördün canım biz daha onuda göremedik canım inşallah bi dahaki sefere Allah tamamına erdirsin.......

Canım inşallah tüple olacak, dualarımız seninle[/QUOTE]

saol cnm, inşallah artık inanmak istiyorum, korkularımı üzerimden atamıyorum...

merhaba arkadaşlar bebk senin adına üzüldüm hayırlısı bence yılma ya olacak ya olacakk biraz nazlı bizimkiler ve eminim olduklarında hepside üzerine titrenen iyi bireyler olacak bu arada dün 3, aşılamamı yaptırdım tedaviden ümitli değilim ama allahtan ümidim var o dilerse olacak 4 yumoş vardı 2si büyük ikisi küçük ikisi çatlamış 2 taneyle aşılama dün yapıldı hayırlısı bakalım aşılamadan sonra ilaç etkisiyle yumoşlar gelisiyo ve kendiliğinden hamile kalınabiliyomuş ama malesef ben test tarihinden hemen sonra memlekete gitmek durumundayım keşke mecbur olmasamda gitmesem eşimden uzak olucam bu şanslı denebilecek dönemde ayrı olucaz. bilemiyorum ya buda olmazsa tüp bebek yinede şanşlıyız eskiden bu yöntemler yoktu olmuyomu?olmuyo ama şimdi bisürü çaresi var eğer bebeklerimiz olursa eminim eşlerde çok ilgili baba olacaklar iyi yönleride var bu işinnnn ben bunlarla moral buluyorummm hepimize allah kolaylık versin şu mübarek gecede aminnnn

marall bebk arkdaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum teselli sözleri yetmiyor artık :sinifsinif:boşverin kızlar yılmak yok inş.önümüzdeki aylarda bu listedeki kızların hepsi hamile kalır tabi bende amiiiinnnnnn:Saruboceq:

masumane78 arkadaşım hakkında hayırlısı olsun canım.memleket neresi, van şimdi nasıl soğuktur.

emineu memleket karabük van soğuk daha kar yağmadı istanbuldada profa gitcem bu aşılama olmazsa buraya dönmeden bende 2 cmlik çikolata kisti var o illet kistten bıktımmm ben bir kez normal hamile kaldım düşük yaptım ve 1,5 yıldır olmuyo bu kist yüzündenmi iyice araştırcam bi tüp bebek uzmanına görüncem kafam yatarsa rapor için bekleyip rapor çıkınca tüp bebek yaptırcam hem bu sürede kendimizi maddi manevi toparlarız allahım yardım ettt nolur herkese hamile olanlar artık buraya takılmıyo adalex boncuk cansam bizimle onada çok sevindimmmm darısı başımıza

emineu kaç yaşındasın ben 28 bi profa mail attım tüp bebek için bana yaşım itibari ile bu kistle %55 %60 şans var demiş zaten normalde şans bu yani çikolata kisti dez avantaj değilmiş yazdıklarından bunu çıkardım 3 cmnin altındaki kistler için ameliyat önermiyorlar offff 5 yıllık evliyim ama 3 yıl korundum sırf meraktan korunmadığım ilk ay hamile kaldım ve dedimki ohhh ilk ay oldu demekki sağlıklıyız sonra düşük yaptım tekrar korundummmm ve korunmayı bıraktım halaaa yok 1,5 yıl oldu beklemek zor ve pişmanım keşke evlenir evlenmez hamile kalmak için uğraşsaydım ama bebek fikri beni korkutuyordu ve hemen istemedik birde eşimde askere gitcekti tek beşıma sorumluluk almak istemedim o gitti gfeldii biz istemeye başladık ama o şimdi bizi istemiyooo

yaa inanamıyorum hikayemiz hemen hemen aynı.bende 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim ilk 2 yıl istemedik 2 yılın sonunda korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım aynen ben oh be dedim sonra düşük yaptım düşükten sonra 5-6 ay falan korundum, tekrar bebek istedik korunmayı bıraktım ama bir türlü hamile kalamadım birçok doktora gittim sebepsiz kısırlık sadece bende kist yok onun dışında herşey aynı resmen.1 aşılama 1 tüp denemem negatif

aynı ya hakikaten yaşlı teyzeler akrabalar bana diyodu korunma bak sonra olmayıverir die bende olur olur diyodum ama haklılarmış heralde bizde görünen tek sebep o kist doktorum engel değil diyo ama nette engel yazıyo ve ilk hamileliğimde kist falan yoktu dikkatde etmedim yolculuk yaptım ögrendiğimde istanbuldaydım eşime telefonla hamileyim dedim sonra 1 hafta falan sonra artık değilim düşük yapıyorum dedim çok üzülmedim sadece eşim yanımda yoktu diye üzülmüştüm ilk ay hamile kalınca yine olur dedim doktorda moral verdi sağlıksız bebek düşer dedi ve korunmama gerek yokken ben korktum korundum demek hayırlısı o askerden gelince şimdi düştüğüne göre dedim oyüzden korundum.tüp bebeği nerede yaptırdın arkadaşım kaça mal oldu sanırım biz arabayı satıcaz büyüzden feda olsunda allah maddi gücü olmayıpda derdi olanlara dermen versinnnn bizede tabiii

ben 3, aşılamayı dün yaptırdım çok ümidim yok allah isterse ancak senn neden direk önce tüp bebek denedin aşılamaya geri döndün arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…