Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben biraz tüp bebek merkezinin kurbanı oldum aşılama yaptıracaktım tabi aşılamada şansın çok az olduğunuda biliyodum ancak bana tüp bebek için yaşımın genç şansımın çok yüksek olduğunu söylediler bende hiç uğraşmıyım direkt tüp yaptırıym dedim ama olmadı.canım işte böyle.

şimdi ise 1 aşılama yaptırdım oda olmadı bayramdan sonra 2.aşılama Allahtan ümit kesilmez Rabbim büyük emeklerimi boşa çıkarmaz.gelecek kız bebişlerimiz az kaldı.bizim hikayemiz çok benziyo canım inş.ikimiz aynı anda hamile kalırız.iyi akşamlar.

merhaba kızlar meral canım çok üzüldüm senin adına inşallah olucak bizimde miniklerimiz en sona ben kaldım değilmi inşallah hayırlı haberleri ben veririm

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
moralim çok bozuk kızlar durup durup ağlıyorum ilaçlar çok fene yaptı yada hastalanıcam onun stresidir ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ne zormuş kardeşim ALLAH düşmanıma dahi vermesin

aleyna hiç üzülme bencede ilaçlardan zaten nette okudum aşırı kadınlık hormanu bu ağlamaların sebebi depresyon hali olabilirmiş ben pregon kullandım bende öyleydim ilk aşılamada sürekli ağlamaklı oluyodumsonra 2.de daha az üzgün 3, de nötr inşallah sen bunları tecrübe etmeden bebişine kavuşursun ben 3. yü dün yaptırdım sonra tüpe geçicem tüp bebek için ümitliyimde arkadaşlar doktorlara güvenmiyorum iş ticarete döndü ama 1, yaptırdığım yerde tutmazsa 2, aynı yerde yaptırmayacağımı ima edicem doktora kimse üzerimizden prim yapamazzzz allah ne kızmışım beyaw

aleyna kaçıncı gün teste kaç gün var ben hiç test süresine ulaşamadım1,de 11 gün 2,de 13, gün regl oluvemişim valla inanırmısınız ben marketten her ped alışımda bu son olur inşallah diyom gidiyom gidiyom ped reyonunda buluyom kendimi artık ped reklamlarına gıcık olmaya başladım.bakın 3, aşılama insanı dalgaya vuruyo amannnn allah aşükür kanser değiliz ümitsiz değiliz öylede var arkadaşlar bebek istediği halde kanserle mücadeleye başlayan ve bebek fikrini erteleyen yada yaşamktan ümit kesen çok şükür rabbime bizde anne olucazzz arkamızdan annne annne diye koşturan sürekli soru soran, uyusada işimi yapsam dediğimiz çocuklarımız olacak inşallah

slm arkadalar gıremedım ben bu aralar daraldım ondan galıba bugun kanamamla bırlıkte benden bı parca geldı kucuk bı et parcası gıbı bebegımdı galıba aldım kolonyalı suya koy demıstı doktor patolojıye yollarız demıstı yarın arıycam bakalım ne dıycek daraldım paralarım bıttı artık doktor gormekde ıstemıyorum bu patolojıde ne kadar tutar allah bılır

Canım hayırlı olsun 3.aşılaman, inşalllah bu sefer tutacak.Bende bayramdan sonra başlıyacağım tedaviye bakalım hayırlısı artık.

[opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Bu ay aşılama yaptıracak güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

aleyna222...................1.aşılama...................gona f......................................... 25kasım

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................3.aşılama.....................pregon.........................................???

canım siteye girilmedi çok saol kafanı şişiririm artık:)

aleynacım eminecim canlarım çok saolun... dün gece bir rüya gördüm, hamileydim fakat bebek karnımda ölüyodu ( güya tansiyondan ölmüş... hep allahım bunuda benden alacaksan hiç tutmasın diye dua etmiştim... o malum oldu galiba...
aleynacım inşallah sen güzel haberler verirsin hayırlısıyla...
masumane arkadaşım seninde inşallah emeklerin boşa çıkmaz...

canım ya bi şey sorcam ben sana, bende bundan bi kaç ay önce düşük yaptım galiba ama test felan yaptırmadığım için tam bilmiyorum. o ay önce kahverengi lekeler gelmeye başladı iki gün boyunca bende hasta olucam herhalde dedim bide görümcemin düğünü vardı biraz telaşlıydık o hafta tabi ben kına gecesi nasıl olsa hasta olcam diye oynadım zıpladım hiç düşünmeden hareket ettim yani çünkü kahve rengi akıntıdan sonra kanama olur nasıl olsa dedim ama ertesi gün aniden topak topak kan boşaldı bütün giysilerim battı ve iğrenç kokuyodu üzerimdekilerin hepsini çöpe atmak zorunda kaldım o kadar beterdi ve banyoya girdiğimde hala benden kan gidiodu ve banyo bi kaç gün boyunca çok feci koktu çamaşır suyula felan yıkadığım halde. doktor düşük olabileceğini ama o kandan parça görmedikçe bilemeyeceklerini söyledi. yani böyle bi şey yaşadım ama sebebini bilmiyorum neden.

Kızlar denemeye deger bir tarif, son zamanlarda cok sık duydugum bı konu sızınle paylasmak ıstedım bu sekılde hamıle kalan bıcok ınsan var çörek otu bal tarçın karışımı... hem aşılama hem normal yolla deneyen arkadaşlar mutlaka yapın... bende bugün başlayacağım inşallah...

adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor. karışımı ise göz kararı yapabılırsınız biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın karıştırın bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor, ve çatlamasını sağlıyor, dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyor...
ama adetin 2. gününü beklemeyip hemen yapablirsiniz...
birde bizim gibi eşinde morfoloji sayı ve hareket problemi olanlar, keçi boynuzu pekmezi yedirsinler eşlerine bol bol...

ben bunu 3 aydır deniyorum ama bende henüz bi faydası olmadı inş. sizde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…