merhaba arkadaşlar bebk senin adına üzüldüm hayırlısı bence yılma ya olacak ya olacakk biraz nazlı bizimkiler ve eminim olduklarında hepside üzerine titrenen iyi bireyler olacak bu arada dün 3, aşılamamı yaptırdım tedaviden ümitli değilim ama allahtan ümidim var o dilerse olacak 4 yumoş vardı 2si büyük ikisi küçük ikisi çatlamış 2 taneyle aşılama dün yapıldı hayırlısı bakalım aşılamadan sonra ilaç etkisiyle yumoşlar gelisiyo ve kendiliğinden hamile kalınabiliyomuş ama malesef ben test tarihinden hemen sonra memlekete gitmek durumundayım keşke mecbur olmasamda gitmesem eşimden uzak olucam bu şanslı denebilecek dönemde ayrı olucaz. bilemiyorum ya buda olmazsa tüp bebek yinede şanşlıyız eskiden bu yöntemler yoktu olmuyomu?olmuyo ama şimdi bisürü çaresi var eğer bebeklerimiz olursa eminim eşlerde çok ilgili baba olacaklar iyi yönleride var bu işinnnn ben bunlarla moral buluyorummm hepimize allah kolaylık versin şu mübarek gecede aminnnn
hadi bakalım canım şimdiden hayırlı olsun.inş.gelecek bebişin az kaldı.bende bir kere tüp bebek yaptırdım ama olmadı, sormak istediğin bişey olursa tüp bebekle ilgili yardımcı olmaya çalışırım.bu arada bu siteye noooooldu bugün ya bunu yazmak için 15 dk.uğraştım.
slm arkadalar gıremedım ben bu aralar daraldım ondan galıba bugun kanamamla bırlıkte benden bı parca geldı kucuk bı et parcası gıbı bebegımdı galıba aldım kolonyalı suya koy demıstı doktor patolojıye yollarız demıstı yarın arıycam bakalım ne dıycek daraldım paralarım bıttı artık doktor gormekde ıstemıyorum bu patolojıde ne kadar tutar allah bılır
günaydın kızlar bugün nasılsınız 5 günüm kaldı ne olur dua edin
Kızlar denemeye deger bir tarif, son zamanlarda cok sık duydugum bı konu sızınle paylasmak ıstedım bu sekılde hamıle kalan bıcok ınsan var çörek otu bal tarçın karışımı... hem aşılama hem normal yolla deneyen arkadaşlar mutlaka yapın... bende bugün başlayacağım inşallah...
adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor. karışımı ise göz kararı yapabılırsınız biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın karıştırın bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor, ve çatlamasını sağlıyor, dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyor...
ama adetin 2. gününü beklemeyip hemen yapablirsiniz...
birde bizim gibi eşinde morfoloji sayı ve hareket problemi olanlar, keçi boynuzu pekmezi yedirsinler eşlerine bol bol...
günaydın kızlar bugün nasılsınız 5 günüm kaldı ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?