Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ne güzel söledin öle bende heycanlandım şimdi yaaa inşaallah yarın daha belirgin olur

kıslar göğsüm öne doğru gitmeye başladı sizce neden bide ucu karıncalanıp kaşınıyor

günaydın emine bulantım varya yine sabah sabah mahvediyo beni .ay sinir oldum bilgisayara bi bakim dedim salaklaştı birden

olsun canım bunlarda geçer önemli olan bebeğinin sağlıklı olması seninle olması inşallah bizde bu bulantıları yaşarız birgün.

olsun canım bunlarda geçer önemli olan bebeğinin sağlıklı olması seninle olması inşallah bizde bu bulantıları yaşarız birgün.

evet öle zaten diom hep bebeğim benimle sağlıklı olsunda en fazla 5 ay kadar daha cekerim emine yaşayacaksın tatlım bak görürsün allah büyük gün doğmadan neler doğar

yok ya bu sıcakta çıkmam

akşama doğru yada aracınız varsa iiftara dışarı cıkın acılırsın

yok çıkmam bişi ne olurda vicdanım rahat olmaz ama salı günü çıkarız negatifsede pozitifsede moral olacak bana

siz bilirsiniz sevdiyseniz koyun güzel isim

evet manasıda güzel peygamber efendimizin hanımı hatice vefat edince sude hanımla evlenir cok cömer kadınmış eşimde kızımıza benim nazlı kızım der o benim nazlım bizde düşündük sudenaz olsun dedik burdan cıktı isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…