zeynep ya insan kendini az çok anlar neler hissediyosun
yok benimki çıkmaz daha 5 günlük
canım zaeynep için kan testi için erken 10.gün daha çıkar neyse ben kaçıyorum öptm
valla kasıklarımda batmalar olunca elimi bi karnıma koyuyorum işte burdasın diyorum
ama bazen oluyo çokmu abartıyorum acaba diyorum çok değişik bir duygu Allah sabır versin
evet teyzesi sağol allah seninde tamamını erdirsin fazla karnım yok ama karnımın altında catlamalar oldu bile zeynep benim cok zor gecti ben 3 kilo verdim hep hastanedeydim
zaten salı günü test tarihimkıss ilahi 10 gün olsun yada 7 günlük kan testi yap yani pazartesi günü
ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum zeynep sen bebgini düşün
aa gerçektenmi galiba benim olsa hemen belli eder kendini zaten armut göbekliyimdir
zeyno bendede göbek olmasına rağmen karnım fazla yok aman olsunda göbekte olsun en fazla 9 ay olcak dimi zeynep canım bende cıkıyom iftar hazırlıyom benim kaygana memşllekete gitmiş kayınpederede yemek hazırlıyom sende fazla dolanma git uzan ayaklarını havaya dik
yok görmedim canım sağol
ama daha kesin bişi yok ben gördüm ama eşim göremedi çizgiyi belki ben yanlış gördüm görmek istediğimi gördüm sanırım
napıyım olmazsada olmaz elimden bişi gelmiyor daha fazla
Allah halimi görüyorya ona bırakıyorum
mrb aleyna evet canım kızım olcak inşallah darısı başınıza
Canım daha dur hemencecik test mi yaptın? Benim ikiz olmasına rağmen transferin 7.günü çıkmamıştı.Çok erken yapmışsın
günaydın canlar
emoşum şu test sinir etti beni bugün biraz daha belirgin çıktı inşaallah benimki görür
çoookkkk silik böle dikkatli bakınca görünüyor daha 6. günüm erken ama ben görüyorum yaa mafoldumben
canım daha erken ama çıkadabilir hele şu testin resmini bizede yollada bakalım zeynom testte silikte olsa gebelik var demektir.
canım resmini çekince görünmüyor ama dünkünden birazdaha belirgin çıktı bu sefer eşimde gördü yarın daha belirginleşir inşaallah
görünür ya niye görünmesin bak bu sefer eşinde görmüş belliki var bişeyler olmasa hiç çizgi görünmez.
değilmi emoşum ben 3 senedir test yaparım ve dikkatli bakarımki varmı diye kör olasıca bembeyazdı ama bu pembe var ,şte bence hcg çoookkk az olduğundan daha belirginleştirmiyor
ayyy sinir oldum eşime hala görmedi gözleri fıldır fıldır çizgi arıyor ya şu gözünü sabitleştir dedim ve çizginin üstine çizik attım bak burası diye o zaman aa evet diye gördü :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?