Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet teyzesi sağol allah seninde tamamını erdirsin fazla karnım yok ama karnımın altında catlamalar oldu bile zeynep benim cok zor gecti ben 3 kilo verdim hep hastanedeydim

aa gerçektenmi galiba benim olsa hemen belli eder kendini zaten armut göbekliyimdir

aa gerçektenmi galiba benim olsa hemen belli eder kendini zaten armut göbekliyimdir

zeyno bendede göbek olmasına rağmen karnım fazla yok aman olsunda göbekte olsun en fazla 9 ay olcak dimi zeynep canım bende cıkıyom iftar hazırlıyom benim kaygana memşllekete gitmiş kayınpederede yemek hazırlıyom sende fazla dolanma git uzan ayaklarını havaya dik

bende çıkıyorum esinte sofrayı hazırlayım
görüşürüz dua et benim için yarın testi tekrarlıycam

ilk 2 gün yattım artık tutmuştur yada düşmüştür zaten boşa yatmak istemiyorum görüşürüz

Canım daha dur hemencecik test mi yaptın? Benim ikiz olmasına rağmen transferin 7.günü çıkmamıştı.Çok erken yapmışsın

emoşum şu test sinir etti beni bugün biraz daha belirgin çıktı inşaallah benimki görür
çoookkkk silik böle dikkatli bakınca görünüyor daha 6. günüm erken ama ben görüyorum yaa mafoldumben

canım daha erken ama çıkadabilir hele şu testin resmini bizede yollada bakalım zeynom testte silikte olsa gebelik var demektir.

canım daha erken ama çıkadabilir hele şu testin resmini bizede yollada bakalım zeynom testte silikte olsa gebelik var demektir.

canım resmini çekince görünmüyor ama dünkünden birazdaha belirgin çıktı bu sefer eşimde gördü yarın daha belirginleşir inşaallah

canım resmini çekince görünmüyor ama dünkünden birazdaha belirgin çıktı bu sefer eşimde gördü yarın daha belirginleşir inşaallah

görünür ya niye görünmesin bak bu sefer eşinde görmüş belliki var bişeyler olmasa hiç çizgi görünmez.

görünür ya niye görünmesin bak bu sefer eşinde görmüş belliki var bişeyler olmasa hiç çizgi görünmez.

değilmi emoşum ben 3 senedir test yaparım ve dikkatli bakarımki varmı diye kör olasıca bembeyazdı ama bu pembe var ,şte bence hcg çoookkk az olduğundan daha belirginleştirmiyor
ayyy sinir oldum eşime hala görmedi gözleri fıldır fıldır çizgi arıyor ya şu gözünü sabitleştir dedim ve çizginin üstine çizik attım bak burası diye o zaman aa evet diye gördü :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

bir mikroskop alaydın eşine öyle baksaydı ancak görür:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: canım zeynom hafif pembede olsa çizgi varsa gebelik var demektir çizgi gittikçe koyulaşacak bak görürsün sen eşinin hemen görmesini bekleme erkekler görmüyo nedense bence sen hamilesin hadi hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün canım arkadaşım bu günü çok bekledin doya doya tadını çıkar anın.....beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır bak geldi işte beklediğin gün çektiğin acıları yaşacağın büyük mutlulukla unutacaksın:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…