Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıslar göğsüm öne doğru gitmeye başladı sizce neden bide ucu karıncalanıp kaşınıyor

neden neden neden bu soruların cevabı yok canım şimdi ancak adet gecikince herşey belli olacak bazılarında erken belirti verebiliyo ama bu istisna bence genellikle adet gecikmesiyle belirtiler başlıyomuş zeynom gögüsler her durumda değişikli gösteriyo canım o yüzden bişey söylemek için erken ama ben seni çok iyi anlıyorum bu duyguyu endişeyi defalarca yaşadım o yüzden oranı buranı mıncıklayıp yada sürekli bakıp belirti arama sakın çünkü böyle yapınca vücut sahte belirti yaratıyor tabi inşallah seninki bebişinin habercisidir ben sadece uyarmak istedim arkadaş olarakolumunekankayizsmile

canım ne güzel söledin öle bende heycanlandım şimdi yaaa inşaallah yarın daha belirgin olur
zeynep cok sevndim bugünde cıkmasına RABBİM tamamına erdirsin İNŞALLAH
ama cok erken inede iyi cıkmış silikte olsa MAŞALLAH:lepi:
kızlar kızıma sudenaz ismini düşündük nasıl sizceCADIARZU

ESİNTE GÜZEL İSİM CANIM SUDENAZ ANLAMI NEYMİŞ BİLİYOMUSUN

İSMİİYLE YAŞASIN İNŞALLAH

tamam sağol
ben çıkıyorum hoşçakalın

manasıda cok güzel canım bence kulagada hoş geliyo

esinte sagol canım bende iyiyim uyku tutmadı cok sıcak var yaaaaaaaa

emine sen nasılsın canım

daha belli değil aleyna
ben kk ya girmesem daha iyi olacak galiba görüşürüz

fatoş, aleyna, beyzanur hoşgeldiniz kızlar nasılsınız bugün arada işlerim oluyo yazamıyorum cevap ben iyiyim bugün oruçla aram dünden beri iyi çok şükür

eminem hoşgeldın canım ya zeyno hamiş mi kız inş rabbım bu sefer olur

hoşbuldum canım zeyno büyük bir ihtimalle hamiş iki test yaptı silik çizgi çıktı ikisindede olmasa hiçbişey çıkmıyo inşallah bir aksilik çıkmazda mutluluğu devam eder.sen de ne var ne yok.

hoşbuldum canım zeyno büyük bir ihtimalle hamiş iki test yaptı silik çizgi çıktı ikisindede olmasa hiçbişey çıkmıyo inşallah bir aksilik çıkmazda mutluluğu devam eder.sen de ne var ne yok.

inş canım hamiledir. bende bişey yok adetım bıttı niyetliyim bugun 4 gunde bittim. ama buseferadetım pütürlü kahverengili geldı.

emine ben ara verıyorum tedaviye böyle hamile haberlerı duyunca zeyno inş hamiledir hemen hevesleniyorum tedaviye başlamak istiyorum. sendede oluyomu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…