günaydın kızlarrrrrrrrrr
nasılsınızopuyorumnanaktan
kıslar göğsüm öne doğru gitmeye başladı sizce neden bide ucu karıncalanıp kaşınıyor
zeynep cok sevndim bugünde cıkmasına RABBİM tamamına erdirsin İNŞALLAHcanım ne güzel söledin öle bende heycanlandım şimdi yaaa inşaallah yarın daha belirgin olur
kızlar kızıma sudenaz ismini düşündük nasıl sizceCADIARZU
neden neden neden bu soruların cevabı yok canım şimdi ancak adet gecikince herşey belli olacak bazılarında erken belirti verebiliyo ama bu istisna bence genellikle adet gecikmesiyle belirtiler başlıyomuş zeynom gögüsler her durumda değişikli gösteriyo canım o yüzden bişey söylemek için erken ama ben seni çok iyi anlıyorum bu duyguyu endişeyi defalarca yaşadım o yüzden oranı buranı mıncıklayıp yada sürekli bakıp belirti arama sakın çünkü böyle yapınca vücut sahte belirti yaratıyor tabi inşallah seninki bebişinin habercisidir ben sadece uyarmak istedim arkadaş olarakolumunekankayizsmile
evet manasıda güzel peygamber efendimizin hanımı hatice vefat edince sude hanımla evlenir cok cömer kadınmış eşimde kızımıza benim nazlı kızım der o benim nazlım bizde düşündük sudenaz olsun dedik burdan cıktı isim
zeynep cok sevndim bugünde cıkmasına RABBİM tamamına erdirsin İNŞALLAH
ama cok erken inede iyi cıkmış silikte olsa MAŞALLAH:lepi:
ESİNTE GÜZEL İSİM CANIM SUDENAZ ANLAMI NEYMİŞ BİLİYOMUSUN
İSMİİYLE YAŞASIN İNŞALLAH
Günaydın fatoş
kızlar günaydın
fatoş, aleyna, beyzanur hoşgeldiniz kızlar nasılsınız bugün arada işlerim oluyo yazamıyorum cevap ben iyiyim bugün oruçla aram dünden beri iyi çok şükür
eminem hoşgeldın canım ya zeyno hamiş mi kız inş rabbım bu sefer olur
hoşbuldum canım zeyno büyük bir ihtimalle hamiş iki test yaptı silik çizgi çıktı ikisindede olmasa hiçbişey çıkmıyo inşallah bir aksilik çıkmazda mutluluğu devam eder.sen de ne var ne yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?