Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bence tüp bebek için acele etme bunu tecrübelerime dayanarak söylüyom evliliğin daha çok yeni bak beni düşün 5 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyo ilk yıllar bende çok stres yaptım keşke yapmasaydım şimdi çok pişmanım belkide yapmasaydım şimdi bebeğim kucağımdaydı.sende biraz rahat olmaya çalış azıcık evliliğinin tadını çıkar:içelim: bence aşılamaya devam tabi son karar senin.

Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,
O Da Bugündür...

YAŞADIĞIMIZ HER ANIN TADINI ÇIKARMALIYIZ KIZLAR HAYAT ÇOK KISA.

o zaman 2010 da tekrar 2. aşılamayı deniyeyim dimi evet sanırım en mantıklısı bu.

cnm benımde 2gun kahverengı geldı sonra kanama basladı ama oyle abartı bısey olmadı arada 2tane parca geldı koku fılan yoktu bende yarın goturucem doktora neden dustu ona bakıcakmıs hayırlısı

kızlar hayırlı cumalar bugun sadaka ayırmayı unutmayın cuma sadaka ayırmak sunnettır.sızde patolojı ne kadar tutar

kızlar bende volkan baltacıyla görüştüm az önce telefonda pgt ile tüp bebek için, bütün tahlillerinizi getirin görüşelim dedi...
eminecim tüp için tedavi nasıl oluyor... adetin kaçıncı günü başlıyor tedavi, transfer ne zaman oluyor...

sulecik sizin problem neydi?

şu anda sebepsiz infertilete diyor doktor eşimde hiç bi problem yok bende de prolaktin yüksekliği vardı önceleri ilaç kullandım düştü şimdi rahim darlığı ve mantarda halledildi ve bundan 5 ay önce tam bilmemekle beraber bi düşük geçirdim sanırım. görünen bir problemim yok yani artık ortada. ama sinir sistemim genelde çökük...

marall senın ılk asılama degılmıydı tupemı karar verdın sen ıstanbuldanmısın
patolojı hakkında bılgısı olan yokmu

birde aşılamadan farklı tedavi ilaç vs. bişi uyguluyorlarmı dahamı uzun sürüyor... sekreteriyle konuştum doğum kontrol hapından falan bahsetti... kafam karıştı bnm...

cnm aşılamaya ve kürlere devam bence... rahat ol şulecik hepimizin sinir sistemi çökük... ama sebebsiz infertilite diyoorsun bunun baş düşmenı stres, stres yumurta gelişimini çatlamasını bile engelliyor haberin olsun...

marall senın ılk asılama degılmıydı tupemı karar verdın sen ıstanbuldanmısın
patolojı hakkında bılgısı olan yokmu

evt bebk bnm ilk aşılamaydı ama bnm daha önce normal yolla hamile kaldığım iki gebelik kaybım var...
cnm bnm ikinci gebelik kaybım patlojiye gitmişti... sanırım 120 civarında bir şey ödemiştik hacettepede... ama tabi ben emekli sandığına bağlıyım o yüzden hepsini ödememiştik... ama tamda emin değilim çünkü bir çok test yapılmıştı...

cnm bnm ailem istanbulda, ama ben değilim... bu arada annemde ebe :)), ist.da özel bir hastanede çalışıyor...

Kızlar klomen + yumurta çatlatma iğnesi ile her ay %25 hamile kalma şansımız var diye biliyorum, aşılamada %15 tutma şansı var diye okumuştum bir yerde ve tüp bebektede %60 hamile kalma şansımız var. Bu oranlar doğrumudur, sanırım bir yanlışlık var çünkü aşılamanın , klomen + çatlatma iğnesi ile yapılan tedaviden daha yüksek tutma olasılığı olmalı değilmi?

merhaba arkadaşlar. ben yeniyim buralar da
ben de sizinle aynı dertden muzdaribim. evliliğim 24 Eylül de 4. yılını bitirdi. sebebsiz infertilite anlıcağınız. ama ben tamamiyle strese bağlıyorum. evliliğim ilk yılları çok zor geçti. 03/11/2009 tarihin de ilk aşılamamı yaptırdım. ama olmadı 2 ay sonra tekrar deneyeceğiz. umarım bu zaman zarfın da normal yolla olur. bu arada arkadaşlar 27/11/2009 son kullanma tarihli GANOL F ilacım arttı. ben kullanamayacağım ihtiyacı olan varsa benimle kontağa geçebilir.

kızlar bana acil cevap verin ayın 7 sinde aşılama oldum kan vermek istemiyorum ulturasonla görülebilirmi acaba gebelik

iki gündür aşırı derecede sinirlilik var üzerimde sabaha kadar ağladım bugün, gözlerim şişti sebepsiz yere her şeye kızıyorum ALLAH aşkına siz bana söyleyin ben şimdiye kadar gittiğim hastanelerde ne görümcem ne kayınvalidem nede eşim yanımda oldu herşeyimi ben kendim hallettim şimdide görümcem abim beni arabayla sabah okula bıraksın diyor eşimde tamam dedi çok sinirim bozuk ben yollarda geberi geberi sürünerek iki günde bir doktora gittim beyefendi kardeşini okula götürecekmiş kızlar şimdi bu revamı bana yoksa benmi abartıyorum ama moralim çok bozuk :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015:mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…