yok daha gelmedi kocacım ama bu akşam gelio inş. aman napcamı şaşırdım bende zaten acaba bendemi tüp bebek yaptırsam diye düşünmeye başladım çünkü çok fazla strese giriorum bide henüz bir buçuk yıllık evliyiz rapor alamıyoruz dolayısıyla acaba kaç paraya mal olur sence napim arkadaşım kafam çok karışık.
bence tüp bebek için acele etme bunu tecrübelerime dayanarak söylüyom evliliğin daha çok yeni bak beni düşün 5 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyo ilk yıllar bende çok stres yaptım keşke yapmasaydım şimdi çok pişmanım belkide yapmasaydım şimdi bebeğim kucağımdaydı.sende biraz rahat olmaya çalış azıcık evliliğinin tadını çıkar:içelim: bence aşılamaya devam tabi son karar senin.
canım ya bi şey sorcam ben sana, bende bundan bi kaç ay önce düşük yaptım galiba ama test felan yaptırmadığım için tam bilmiyorum. o ay önce kahverengi lekeler gelmeye başladı iki gün boyunca bende hasta olucam herhalde dedim bide görümcemin düğünü vardı biraz telaşlıydık o hafta tabi ben kına gecesi nasıl olsa hasta olcam diye oynadım zıpladım hiç düşünmeden hareket ettim yani çünkü kahve rengi akıntıdan sonra kanama olur nasıl olsa dedim ama ertesi gün aniden topak topak kan boşaldı bütün giysilerim battı ve iğrenç kokuyodu üzerimdekilerin hepsini çöpe atmak zorunda kaldım o kadar beterdi ve banyoya girdiğimde hala benden kan gidiodu ve banyo bi kaç gün boyunca çok feci koktu çamaşır suyula felan yıkadığım halde. doktor düşük olabileceğini ama o kandan parça görmedikçe bilemeyeceklerini söyledi. yani böyle bi şey yaşadım ama sebebini bilmiyorum neden.
o zaman 2010 da tekrar 2. aşılamayı deniyeyim dimi evet sanırım en mantıklısı bu.
sulecik sizin problem neydi?
kızlar bende volkan baltacıyla görüştüm az önce telefonda pgt ile tüp bebek için, bütün tahlillerinizi getirin görüşelim dedi...
eminecim tüp için tedavi nasıl oluyor... adetin kaçıncı günü başlıyor tedavi, transfer ne zaman oluyor...
şu anda sebepsiz infertilete diyor doktor eşimde hiç bi problem yok bende de prolaktin yüksekliği vardı önceleri ilaç kullandım düştü şimdi rahim darlığı ve mantarda halledildi ve bundan 5 ay önce tam bilmemekle beraber bi düşük geçirdim sanırım. görünen bir problemim yok yani artık ortada.ama sinir sistemim genelde çökük...
marall senın ılk asılama degılmıydı tupemı karar verdın sen ıstanbuldanmısın
patolojı hakkında bılgısı olan yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?