emine mafoldumben
fatoşcum benimde artık inancım da kalmadı hep her an regli olucam olmıcam endişesi zaten belim ve kasıklarım çok ağrıyor her ayki gibi yine de çıkmayan candan ümit kesilmez hesabı dimi
zeynep cok üzüldüm canım sen elinden geleni yaptın canım allaha kalmış şimdi nedesek sana boş şimdi için cok yanıyo ama vardır bir hayır için rahat olsun sen elinden geleni yaptın :çok üzgünüm: :teselli: bakarsın meleğin sana sürpriz yapıp gelir tüpde olmadı die olmuycak die bişey yok
canım zeynom inan ne diyeceğimi bilemiyorum
belki bu ay kendinden olur hıı
uyudum herşeyi unutmak için uyudum ama uyanınca herşey yine aynı
kendimi çok alıştırmıştım her planı yaptım kendimce eşimde çok alıştı ama köroşası adet önce geldi işte mafoldumben
önce kahverengiydi ben havalara uçtum bu yerleşme kanaması dişye öğlene durdu
ikindi zamanı eşimle yatakta oyalanıyorduk altım ıslak hissettim yine jel aktı sandım peçeteye sildimki kıpkırmızı kan çoook kötü oldum emine
simsiyah oldu eşimle telaşlandık dr yi arıyoruz telefonada çıkmıyo
hastaneyi arıyoruz hemşireler yok
ama nası bağırarak ağlıyom evde düşüyo diye mafoldumben parçalar gelmeye başladı beyaz beyaz
neyse hemşire pazartesi hcg yaptırsın doktorla görüşsün dedi dediği bu yani emine
dedimn artık bitti uğraşmaya gerek yok
doktoru aradık sonuç olumsuz olmuş bişey yapmanıza gerek yok dedi biraz moral toplayıp gelin dedi
bu kadar basit işte emine 3 ayın sonu
uyudum herşeyi unutmak için uyudum ama uyanınca herşey yine aynı
kendimi çok alıştırmıştım her planı yaptım kendimce eşimde çok alıştı ama köroşası adet önce geldi işte mafoldumben
önce kahverengiydi ben havalara uçtum bu yerleşme kanaması dişye öğlene durdu
ikindi zamanı eşimle yatakta oyalanıyorduk altım ıslak hissettim yine jel aktı sandım peçeteye sildimki kıpkırmızı kan çoook kötü oldum emine
simsiyah oldu eşimle telaşlandık dr yi arıyoruz telefonada çıkmıyo
hastaneyi arıyoruz hemşireler yok
ama nası bağırarak ağlıyom evde düşüyo diye mafoldumben parçalar gelmeye başladı beyaz beyaz
neyse hemşire pazartesi hcg yaptırsın doktorla görüşsün dedi dediği bu yani emine
dedimn artık bitti uğraşmaya gerek yok
doktoru aradık sonuç olumsuz olmuş bişey yapmanıza gerek yok dedi biraz moral toplayıp gelin dedi
bu kadar basit işte emine 3 ayın sonu
ahhhh canımmmmm yapma ne olurrr isyan etmiş olursun canım yaradan bize ne zaman nasip ederse o zaman olur bitanem anlıyorum seni ama napalım elden bişey gelmezki belki kendiliğinden gelecek bebişin yaaaa ayyyy çok üzgünüzzzz hepimiz neolur kendini toparlamaya çalış lütfennnn ben bi aşılamayla olmadı diye yıkıldım sabahın 5 şinde ağlaya ağlaya gözlerim şişmişti kendimi yıprattım... zeynocum ablamında tüple gelmedi . olmadı herşeyi enedi yokkkkk. sonraki ayyyyy kendi geldi bebişininnnn yaaaaa iyi düşün ne olurrrrr:çok üzgünüm:
sözün bittiği yere geldik yine seni şu an okadar iyi anlıyorum ki hiçbir söz seni teselli edemez şu an biliyorum ama her zaman için her şerde bir hayır aramak lazım bunu unutma canım benim bak bizler yanındayız desteğiz sana beraber atlatacağız bu sıkıntıyı eşinde yanında sağlıklı oda destek oluyodur sana hepimiz seni çok seviyoruz canım arkadaşım mafoldumben ahh içim bir tuhaf oldu ya:sinifsinif:
ne isyanı asla
ben 3 ayın yorgunluğu negatifle sonuçlandı diye üzülüyorum sadece
zeynep şu an napıyosun kim var yanında eşin işe başladı mı
eminem bu sefer çok üzitliydim ama olmadı çok yıkıldım
zeynepcim canım anlıyorum beni hayır diyorumki canımm allaha karşı isyan olur sen isyan ediyorsunm demiyorum. sen şu an çok haklısınnn . çok zor biliyorum. alıştın 3 ay ama seni düşünüyoruz yapma bak yanındayız biz yanlız değilsinnnnn
haklısın canım evet insan çok ümitlenip olmayınca yıkılıyo adeta bende aşılamada böyle olmuştum napalım canım haktan hayırlısı buymuş demekki sınavımız zor çetin Allah yardımcımız olsun.
kızlar zeynep çıktı heralde ahhhhh canım psikolojisi nasıl bozuktur şimdi offffffffffff ya
haklısın canım evet insan çok ümitlenip olmayınca yıkılıyo adeta bende aşılamada böyle olmuştum napalım canım haktan hayırlısı buymuş demekki sınavımız zor çetin Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?