yanlızım canım evet başladı işe
hayır yanlız değilsin bizler varız nazlım aşkım beniiimmm kız sen daha küçük bir kuzusun Rabbim bizleri çok seviyo demekki sınava tabi tutmaya layık görüyo hamd olsun ondan gelen herşeye bizim için hayırlı olanı yanlız Allah bilir yumurtaya can veren Rabbim bir ol demesiyle herşey oluverir sabır canım sabır adetin bitene kadar bu bunalımdan kurtulamazsın biliyorum ama adetin bitince düzelecekesin çünkü hepimizin yaşadığı deneyimler bunlar zeynom biz güüçççllllüüüüüüü kızlarıızzzzzzzzzz guclubacismilebunlarda geçecek bebeklerimiz hakkında konuşacağımız günlerde gelecekŞeniz
tamam zeynocum sen nasıl istersen bebek lafını açmayız bizde sen tek kendini toparla canım. hakkımızda hayırlısı. inanki seni bekleyen bir bebişin vardır saatinin vaktinin dolmasını bekliyordur canımmm
emine kızzzz sendemi aşılamada benim gibi kötü oldun ayyyyy
ben işe gelmiştim çalışamıyordum ne oldu diye soran herkese cevap veremiyordum tutmadıııı diyerek ağlıyordummmm.zor yaaaaa
aynen canım hemde iki kere yaptırdım aşılama bir kerede tüp olmadı bu hüsranları çok iyi bilirim ben o yüzden tedaviden korkuyorum artık.
zeyno sen kaç yaşındasın canım küçüksün heralde emoşun yazdığına göre
22 yaşındayım canım
ahhhhh canımmmm ama sen daha yolun başındasın anne olmak için yaşının genç olması senin için büyük fırsat bi tanemmm . ben 33 yaşındayım düşün bi kimin şansı daha çok bunları lütfen canım göz önünde bulundur . hayat yeni başlıyor bence uzun günlerin var.
hoşg. bugullllll
annem geldi emoşum
kıslar bana müsade akşama doğru gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?