Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yanlızım canım evet başladı işe

hayır yanlız değilsin bizler varız nazlım aşkım beniiimmm kız sen daha küçük bir kuzusun Rabbim bizleri çok seviyo demekki sınava tabi tutmaya layık görüyo hamd olsun ondan gelen herşeye bizim için hayırlı olanı yanlız Allah bilir yumurtaya can veren Rabbim bir ol demesiyle herşey oluverir sabır canım sabır adetin bitene kadar bu bunalımdan kurtulamazsın biliyorum ama adetin bitince düzelecekesin çünkü hepimizin yaşadığı deneyimler bunlar zeynom biz güüçççllllüüüüüüü kızlarıızzzzzzzzzz guclubacismilebunlarda geçecek bebeklerimiz hakkında konuşacağımız günlerde gelecekŞeniz

biliyorum canım sizler benim can arkadaşlarımsızın
inşaallah eminem inşaallah

tamam zeynocum sen nasıl istersen bebek lafını açmayız bizde sen tek kendini toparla canım. hakkımızda hayırlısı. inanki seni bekleyen bir bebişin vardır saatinin vaktinin dolmasını bekliyordur canımmm

emine kızzzz sendemi aşılamada benim gibi kötü oldun ayyyyy
ben işe gelmiştim çalışamıyordum ne oldu diye soran herkese cevap veremiyordum tutmadıııı diyerek ağlıyordummmm.zor yaaaaa

aynen canım hemde iki kere yaptırdım aşılama bir kerede tüp olmadı bu hüsranları çok iyi bilirim ben o yüzden tedaviden korkuyorum artık.

22 yaşındayım canım

ahhhhh canımmmm ama sen daha yolun başındasın anne olmak için yaşının genç olması senin için büyük fırsat bi tanemmm . ben 33 yaşındayım düşün bi kimin şansı daha çok bunları lütfen canım göz önünde bulundur . hayat yeni başlıyor bence uzun günlerin var.

sağol canım ama işte yaşa bakmıyorki çektiğimiz sıkıntılar

zeynep canım yaaaaaaaaaaaaaaaa ne diyecegimi bilemiyorum çok zor çektigin acı imtihan ama canım sende bilrsinki sabır ilk tokmagı yedigin andaki gösterdigin sabırdır bu zamanı sabırla atlatırsan mükafatı çok güzel olacak inan
hem tüp deneyip deneyip olmayanlara Rabbim normal yoldan veriveriyor bu zorlu yol belki sabrımızı ölçmek için başa geldi
dogal şekilde de olur bebegimiz buna inan yeter ki strese girme Yaradana sıgın
biliyorum tarifi imkansız acının ancak koyverme kendini hemen güçlü olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…