buguull valla cok sıcak hele susuzluk ben oruc olmadığm halde su içmeme rağmen susuyom allah yardım etsin
evet canım çok su istiyom ama ramazanda yemegin tadı bambaşka tam bir maneviyet var dün gece iftardan sonra eşimle çıktık eyübe gittik ordanda eşimin akrabalarına sahuru orda yapıp geldik işte güzellik bu bence ramazan bambaşka
inşallah canım gelmez ama akıntı olmasada insan hep tedirgin oluyo 9 ay nasıl gecicek hep korku endişe canım yani 9 ay boyunca hep yaşayacan.insan inanmıyo bişey olcak die korkuyo
evet canım beraberlik demek ramazan ne güzel yapmışsınız sen camilere yakınsındır bol bol git dua et ziyaret et allah nasip ederse bende gidecem hırkayı şerife top kapıya ramazanda cok farklı oluyo
tabi olmaz olurmu ne sıkıntılar yaşıyorsun
sen daha tüp yaptırmadın kendiliğinden oldu çok zor günler yaşadım Allahım yüzüme baktı inşaallah bu sefer
yok allaha şükür küçük meleğimiz sürpriz yaptı bize tabi zorluğunu cekmişsin canım insan hamile olduğunda o acıları unutuyo hiç aklına gelmez benimle diosun o bana yeter normalde herkes derki ay doğum cok zor bilmem ne ama ben hiç korkmuyom olsun diom o acıyı cekeyim yeterki meleğim benimle olsun onsuzluk doğum acısından daha zor zeynom inşallah bak sen hamilesin az kaldı bugulldende müjdeyi almaya inşallah şu mübarek ramazanın yüzüsuyu hürmetine :Saruboceq:
canım evet ben yakınım bide araba var kolaylık oluyo bende arada kullanmaya çalışıyom ama zor istanbul trafiginde bide arbayı yeni degiştirdik eşim kıyıp vermiyo ama hırkayi şerif kalabalık olur sen gitme izdiham oluyo orda
öle tabiki hiç kendimi düşünmüyorum bebeğim olsunda inşaallah
canım otmatik kolay oluyo yok ehliyet daha almadım ama alıcam bi ona fırsat bulamadım ama arba kullanmak çok zevklioh oh bizde niyetliz almaya inşallah canım tam bilmiosan kullanma hele bide istanbulda ıssız yerlerde kullan tabiki ehliyetin varmı ben bu yaz gitcektim gidemem artık bidahaki yaz inşallah canım cok istiyom şu sıralar zaten cok kalabalık ramazanın sonuna yakın durgunlaşıyo o zaman niyetliyim canım gitmeye
inşallah hayırlısıyla kucagınızada alırsınızyok allaha şükür küçük meleğimiz sürpriz yaptı bize tabi zorluğunu cekmişsin canım insan hamile olduğunda o acıları unutuyo hiç aklına gelmez benimle diosun o bana yeter normalde herkes derki ay doğum cok zor bilmem ne ama ben hiç korkmuyom olsun diom o acıyı cekeyim yeterki meleğim benimle olsun onsuzluk doğum acısından daha zor zeynom inşallah bak sen hamilesin az kaldı bugulldende müjdeyi almaya inşallah şu mübarek ramazanın yüzüsuyu hürmetine :Saruboceq:
işte annelik bu onun için herşeye dayanma gücün oluyo rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah
canım o güzel dileginin için sagol elini karnına koyup bizim içinde hayırlısını dileyok allaha şükür küçük meleğimiz sürpriz yaptı bize tabi zorluğunu cekmişsin canım insan hamile olduğunda o acıları unutuyo hiç aklına gelmez benimle diosun o bana yeter normalde herkes derki ay doğum cok zor bilmem ne ama ben hiç korkmuyom olsun diom o acıyı cekeyim yeterki meleğim benimle olsun onsuzluk doğum acısından daha zor zeynom inşallah bak sen hamilesin az kaldı bugulldende müjdeyi almaya inşallah şu mübarek ramazanın yüzüsuyu hürmetine :Saruboceq:
öle tabiki hiç kendimi düşünmüyorum bebeğim olsunda inşaallah
canım otmatik kolay oluyo yok ehliyet daha almadım ama alıcam bi ona fırsat bulamadım ama arba kullanmak çok zevkli
evet bende cok meraklıyım kullanmaya hayırlısı inşallah hele bi bebeşin olsun alırsın beraber artık arabanızlan bol bol gezersiniz
inşallah hayırlısıyla kucagınızada alırsınız
canım o güzel dileginin için sagol elini karnına koyup bizim içinde hayırlısını dile
kız sende dua et benim için hamişlelrin duası kabul olur
kıs ben hamşlemiyimki offf şu salı bi gelsesempatiksalakcinni
kıs ben hamşlemiyimki offf şu salı bi gelsesempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?