Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
o lekeler hastalanmamın habercisiymiş
malesef olmadı yine

Canım şimdi gördüm mesajını inan içim cız etti.Çok umutlandırdık seni çok, çok üzgünüm.Ama şu avantajın varki yaşın daha çok genç.Bu ramazan gününde hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok.Sakın kendini çok üzme.Eşin içinde ailen içinde önemli olan sensin.

o lekeler hastalanmamın habercisiymiş
malesef olmadı yine

zeynep okudugumda içimden bişe koptu sanki ya cok üzüldüm mafoldumben

nediyceymi bilemiyorum cok üzüldüyümü :sinifsinif:yazmak istedim sanki kendimin gibi cok üzüldün canım

demekki zamnı varmış demekten başka bişe diyemniyorum hayırlı zamn deyilmiş demekki :sinifsinif:

RABBİM hayırlısıyla en kısa zamnda seni anne hepimizi anne yapar İNŞALLAH

canım can saglıgı eşinin saglıgı herşeyden önemliymiş ben bunu anladım

diyer topiktede söylemiştim yüzümün sag tarafı uyuşuyo beyinden geliyo bunu hissediyorum korkuyorum dr gitmeye kötü bişe cıkıcak diye
mafoldumben
inanırmısın okadar cok cocuk isteyen ben unuttum cocugu can saglıgı herşeyden önemli canım

sakın üzülme hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz canım yanlız deyilsin unutma opuyorumnanaktan

ben iyi olmaya çalışıyorum ama gerçekten çok üzüldüm zeynoya
sen nasılsın canım
emoşta gitmiş zaten

fatoşcum benimde artık inancım da kalmadı hep her an regli olucam olmıcam endişesi zaten belim ve kasıklarım çok ağrıyor her ayki gibi yine de çıkmayan candan ümit kesilmez hesabı dimi

emoş sennasılsın canımmmmm

çok şükür iyiyim canım zeynoma üzüldüm şimdi ne halde kimbilir:çok üzgünüm: onun dışında oruçluyum işte hafta sonu zor geçti çok susadım çok sıcaktı burasıkafamçokkarıştısen nasılsın napıyosun adet günün yakın herhalde sıkma kendini boşver düşünme canım herşey olacağına varıyo inanki

evet ya zeynoya çok üzüldüm eeeeee ama tam olarak regli oldumu acaba. belki değildir. ya gelsede konuşsak

emine mafoldumben

zeynep cok üzüldüm canım sen elinden geleni yaptın canım allaha kalmış şimdi nedesek sana boş şimdi için cok yanıyo ama vardır bir hayır için rahat olsun sen elinden geleni yaptın :çok üzgünüm: :teselli: bakarsın meleğin sana sürpriz yapıp gelir tüpde olmadı die olmuycak die bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…