evet geldi ama bilmiyor yüzüne gülüp duruyorumkıyamam sana canım
annen yanında mı
zeynepcim hoşgeldın canım tekrar test yaptınmı
evet geldi ama bilmiyor yüzüne gülüp duruyorum
ne testi ya adet oldum ben :roflol:
ay sinirden gülesim geldi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
zeynepcim,çok üzüldüm canım ama genede her ihtimale karşı test yaptırırrdım ben olsaydım,belli mi olur.
yok canım adet oldum normal doktorum bişi yapmana gerek yok dedi
bana artık ümit vermeyin dayanamıyorum boğazım düğümleniyo
napıyım beyza olmayınca oluyo işte elimizden gelen bişi yokay inanmıyorum hnı tstte silik çıkmıştı ya öf be b u nasıl iş böyle bünyemiz bile dalga geçiyo bile biir ümit veriyo bir üzüntü ne diim sana zeynep takma desem takacam hayırlısı olsun biz alıştık negatıf snıçlara dimi
zeynep beyaz bişi geldi dedin herhalde bebek oluştu da tutunamadı herhalde
annenin geldigi iyi olmuş yalnız kalmak olmaz şimdi
kız onu bende duydum ama bilmiyorum ki olurmukılzar bende dün eşimin babanesine gittim iftara belimi çekti hamile kalim die
hıııııııı o jeli bende hiç sevmedim bida tedavi olursam almıcam zaten hatta evde bikaçtane kaldı aklıma gelmişken atıyım onu danapıyım beyza olmayınca oluyo işte elimizden gelen bişi yok
yok ya öncekindede gelmişti jel kullanıyorumya
kız onu bende duydum ama bilmiyorum ki olurmu
bi ark. iki sene olmamış beline bardak vurdurmuş masajı felan varmış özel o ay hamile kalmış arkadaşım belki faydası oldu ona
hem önceden tüp felan mı vardı yeni türedi bunlar dr gidiyon tüp aşılama yapıyor hemen
napıyım beyza olmayınca oluyo işte elimizden gelen bişi yok
yok ya öncekindede gelmişti jel kullanıyorumya
hihoyyyt öle canımcanımm benim maşllah böyle dimdik aykatasın işte bu zeynebim benim güçlü arkadaşım yerim seni akşama yemekten sonra gel çaya kaynatalım şekerim iyi gelirkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5 akşama bekliyorumkır atına bin gel opuyorumnanaktan
vaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv bune kalabalık maaşallah
yaaa ne biliyim annem diyo da önce anlayan yapan birini bulmak lazım hadi hayırlısı beyzamevt canım önceden böyle ilaçlarmı vardı bel çektıriyolar tuğalaya oturuyolardı. yada sıcak buhara tutuyolardı. bizim vucutlar ilaç kullanmaktan şaftı kaydı valla.bende çektirdim bakalım rabbım inş nasip eder
hihoyyyt öle canım
geliyorum kıs bekleyin beni
süpürgemle gelsem olurmu cadıyımya
Şeniz
valla ister atınla ister süpürgenle gel şeker fark etmez bekliyorum kadayıflı muhallebi yapcam tatlı severmisin ay sende morelin yerine gelince sarma yaparsın valla hasret kladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?